Rusko – Kanada 1:5 (kon.) | Japonsko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | USA – Švédsko 2:0 (kon.)
Finsko – Česko 2:1 (kon.)
konec
Finsko
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Česko
Středa 09.01.2019, 10:30Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    59:26 Kiira YRJANENOVÁ - 2:1
     
    59:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už je zřejmě definitivní konec českých nadějí na zvrat. KIIRA YRJANENOVÁ se od pravého mantinelu dokázala prodrat s pukem až k odkryté brance, do které ho zasunula a posílá Finsko podruhé v zápase do vedení.
    57:04 Hana HAASOVÁ - 1:1
     
    57:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se necelé tři minuty před koncem dočkaly vyrovnávající branky a ještě drží šanci na zvrat zápasu! Puk byl v předbrankovém prostoru, kde ho za brankářku Jaskariovou u levé tyče protlačila HANA HAASOVÁ. Asistence: Kristýna Kaltounková.
    24:07 Elisa HOLOPAINENOVÁ - 1:0
     
    24:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsku stačilo pouhých patnáct vteřin z přesilové hry, aby se dostalo do vedení. Laitinenová nahrála z levého kruhu před bránu ELISE HOLOPAINENOVÉ, jež poslala kotouč do brány vedle levého betonu Pejšové. Asistence: Nelli Laitinenová a Sanni Rantalaová.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 25. Holopainenová (Laitinenová, Rantalaová), 60. Yrjanenová – 58. Haasová (Kaltounková)


    Finsko: Jaskariová (A. Laitinenová) – N. Laitinenová, Rantalaová, Allinenová, Timonenová, Seikkulaová, Parkkonenová, Suorantaová – Holopainenová, Vainikkaová, Vesaová – Nuutinenová, Seikkulaová, Yrjanenová – Sundelinová, Liikalaová, Kailaová – Lehtová, Makelaová, Tervonenová.
    Česko: J. Pejšová (Švejdová) – Škrdlová, Jandušíková, Kotounová, D. Pejšová, Radová, Šmajdová, Hanzlíková, Seroiszková, Hrušová – Čajanová, Mlýnková, Sýkorová – Haasová, Kaltounková, Exnerová – Machalová, Mazancová, Dýcková – Hájková.

    Rozhodčí: Erchulová, Ermaková – Coleová, Strohmengerová
    bahis siteleri