Chodov – Liberec 11:1 (kon.) | Ostrava – Panthers 12:4 (kon.) | Vítkovice – Židenice 8:2 (kon.)
Olomouc – Střešovice 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:2 (4:0, 2:1, 2:1)
K1 Florbal Židenice
Neděle 13.01.2019, 15:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 17. kolo
     
    59:31
    Židenice právě vstřelily branku!
    ANDREA DERNEROVÁ si všimla jedoucího míčku a nasadila rychlý sprint na branku Vítkovic. Svůj útok zakončuje střelou na branku. Míček končí v síti branky. Bez asistence.
     
    46:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zmanku před brankovištěm využila Enenkelová a nahrává volné ALŽBETĚ ĎURÍKOVÉ, která z poloviny hřiště nechává míček v brance soupeře. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    42:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ŠÁRKA BOĽOVÁ nechala své soupeře za sebou a běží s míčkem na branku. Útok zakončuje gólem. Asistence: Jana Trošková.
     
    27:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    KAMILA PALONCYOVÁ přesnou střelou z rohu poslala míček do branky. Brankářka neměla výhled před brankou, tudíž brance nemohla zabránit. Asistence: Sára Seevaldová.
     
    23:39
    Židenice právě vstřelily branku!
    ANDREA DERNEROVÁ unikla spolu s rybníčkovou a jejich rychlý útok končí první brankou Židenic. Míček proletěl kolem ruky brankářky, který již nestihla zareagovat .Asistence: Kateřina Rybničková.
     
    21:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krzywaková narála volné ELIŠCE PLANKOVÉ, která po zpracování míčku posílá míček do horního rohu branky. Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    17:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    LUCIE THEIMEROVÁ se postarala o další branku. Rychlou akcí překvapila brankářku a posílá míček do horního rohu braky. Asistence: Barbora Husková.
     
    07:39
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Kateřina Peterková – 2 min., Sekání).
     
    07:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    BARBORA HUSKOVÁ běží na branku po boku Krzywakové. Krzywaková po uniknutí soupeřovi obraně nahrává volné Huskové, která se postarala o další branku pro Vítkovice. Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    03:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    SÁRA SEEVALDOVÁ připusuje svému týmu další branku. Po přesné nahrávce střelou z první posílá míček do branky. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    02:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    LUCIE SUCHÁNKOVÁ zpracovala přihrávku od Šupánkové a přesnou střelou posílá míček do branky Židenic. Asistence: Ivana Šupáková.

    Adéla Bernatová


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. L. Suchánková (Šupáková), 4. Seevaldová (Enenkelová), 8. Husková (Krzywaková), 18. Theimerová (Husková), 22. Planková (Krzywaková), 28. Paloncyová (Seevaldová), 43. Boľová (Trošková), 47. Ďuríková (Enenkelová) – 24. Dernerová (Rybničková), 60. Dernerová


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Boľová, Novotná, Trošková – Enenkelová, Husková, Šupáková – Paloncyová, L. Suchánková, Mikulová – Krzywaková.
    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Chládková) – Hubáčková, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Hřebíčková, Smutná – Rybničková, Indrová, Nečasová – Běhounková, Švehlová, Dernerová – Tomová.

    Rozhodčí: Dalibor Jekielek, Dominik Pustówka

    Diváci: 46
    bahis siteleri