Chievo – Fiorentina 3:4 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 3:3 (kon.) | Bologna – Frosinone 0:4 (kon.)
Parma – Spal 2:3 (kon.) | Turín – Inter 1:0 (kon.) | Lazio – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Chievo Verona
3:4 (1:2)
ACF Fiorentina
Neděle 27.01.2019, 12:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto dramatu už je to vše, děkujeme za pozornost. (14:43:08)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 19:18.
     
    Díky vydřené výhře se Fiorentina posouvá tabulkou na deváté místo, z něhož aktuálně ztrácí jen tři body na pátou Sampdorii. Poslední Verona nevytěžila z dobrého výkonu ani bod a zůstává na chvostu tabulky, hodně daleko od prvního nesestupového místa.
     
    To byl zápas! Sedm gólů, jeden další neuznaný, červená karta, dvě penalty a několik dalších gólovek navrch! K tomu všemu si přičtěme deset nastavených minut a máme z toho doslova šílený průběh zápasu, na jehož konci je šťastnější papírový favorit. Verona krátce po neuznané trefě na 1:1 inkasovala gól na 0:2, ale i tak se dokázala vzchopit Stępińského trefou z 37. minuty. Po změně stran měly šance oba týmy, ovšem změna skóre přišla až po vyloučení Benassiho a proměněné penaltě Pellissiera. Viola za nerozhodného stavu hrozila z rychlých brejků, Chiesa jeden z nich zakončil střelou do břevna, avšak o pár minut později už slavil gól na 3:2. Pellissier vzápětí nedal další penaltu byl za to potrestán druhou trefou neúnavného Chiesy. V 89. minutě sice snížil Djordjević, ale na další vyrovnání už se Chievo nezmohlo.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Na startu páté nastavené minuty už to vypadá s domácími šancemi bledě. Rigoni nechtěl pustit do protiútoku Gersona, kterého na půlící čáře jasně fauloval.
     
    90+4
    Hodně laciná ztráta od Chiesy, který nevyvezl míč do bezpečí po ubráněném rohovém kopu. Viola se tak musí strachovat o výsledek až do úplného konce.
     
    90+3
    Z dlouhého nákopu před hostující branku vzešla Giaccheriniho střela, která zřejmě mířila k zadní tyči, ale jeden z obránců Fiorentiny ji naštěstí pro hosty zablokoval.
     
    90+2
    Zajímavá spolupráce mezi krajními beky! Paweł Jaroszyński posílal centr na zadní tyč, u které se do akrobatického zakončení skládal Depaoli, nicméěn míč do branky neposlal.
     
    90+1
    Nějaký ten čas na vyrovnání domácí tým ještě má. I ve druhé půli se totiž nastavuje minimálně pět minut!
     
    90
    Pár vteřin po rozehrávce Chievo opět získalo míč a natlačilo se do útoku. Centr zleva se tentokrát neujal a k nelibosti publika byl pískán útočný faul Jaroszyńského.
    89. Filip DJORDJEVIĆ - 3:4
     
    89
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Úplně rozhodnuto ještě není, Verona pár minut před koncem snižuje na 2:3! Další úžasný centr poslal z pravého křídla Depaoli a posadil balón na hlavu střídajícího FILIPA DOJRDJEVIĆE, jenž poslal míč nechytatelně k pravé tyči.
    86. Federico CHIESA - 2:4
     
    86
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak to je vskutku neuvěřitelný průběh zápasu! FEDERICO CHIESA ve spolupráci s Gersonem táhl protiútok dva na tři. Předchozí penaltový hříšník mu z levého kraje velkého vápna balón vrátil a jednadvacetiletý útočník se z bezprostřední blízkosti nemýlil.
    85. Neproměněná penalta
     
    85
    Hosté zůstávají ve vedení! Sergio Pellissier svou druhou dnešní penaltu neproměnil, Lafont skočil k levé tyči a pokus domácího kapitána zneškodnil!
     
    83
    Kolumbijského útočníka možná bude předchozí střela do tyče hodně mrzet! Gerson stál v hostujícím vápně a rukou zablokoval centr, což znamená neoddiskutovatelnou penaltu!
     
    82
    Luis Muriel měl na noze rozhodnutí, když k němu propadl centr z levé strany. Bohužel pro Fiorentinu poslal pohotové zakončení jen do předním stojící tyče!

    Michal Břuchanský

    Branky: 37. Stępiński (Depaoli), 60. Pellissier (pen.), 89. Djordjević (Depaoli) – 4. Muriel (Hancko), 26. Benassi (Simeone), 79. Chiesa (Bryan Dabo), 86. Chiesa (Gerson)

    Karty:   25. Giaccherini (CHV), 27. Sorrentino (CHV), 47. N. Rigoni (CHV) – 19. Benassi (FIO)   59. Benassi (FIO)

    Neproměněná penalta: 85. Pellissier (CHV), brankář Lafont zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 19:18.
    Chievo Verona: Sorrentino – Jaroszyński, Rossettini, Tomović (30. Cesar), Depaoli – P. Hetemaj, N. Rigoni, Léris (70. Barba), Giaccherini – Pellissier (C), Stępiński (78. Djordjević).
    Náhradníci: Caprile, Šemper – Barba, Burruchaga, Cesar, Djordjević, Grubac, Meggiorini, Pucciarelli, Tanasijević, Vignato, Frey.

    ACF Fiorentina: Lafont – Laurini (80. Ceccherini), Hugo, Pezzella (C), Hancko – Veretout, Nörgaard (46. Gerson), Benassi – Chiesa, Simeone (61. Bryan Dabo), Muriel.
    Náhradníci: Brancolini, Terracciano – Ceccherini, Bryan Dabo, Diks, Eysseric, Mirallas, Pjaca, Gerson, Théréau.

    Rozhodčí: Chiffi – Preti, Fiore
    bahis siteleri