Novosibirsk – Kunlun 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jokerit 0:1 (kon.)
Ufa – Barys 2:3 (po pr.) | Čerepovec – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Omsk – Petrohrad 2:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 0:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 2:1 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 04.02.2019, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:29 André PETERSSON - 2:3
     
    60:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl fofr. Rozehrávajícímu Dietzovi naskočil ze střídaček za obranu rozjíždějící ANDRÉ PETERSSON, který v úniku kličkou do forhendu položil a překonal Metsolu. Asistence: Darren Dietz a Patrice Cormier.
    33:07 Linus OMARK - 2:2
     
    33:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Podobně jako tomu bylo v první třetině je to i nyní! Během necelé minuty srovnávají stav utkání tentokrát domácí. Kemppainen zpoza branky našel před pravou tyčí nepokrytého LINUSE OMARKA, který na druhý pokus překonal Karlssona. Asistence: Joonas Kemppainen a Teemu Hartikainen.
    32:38 André PETERSSON - 1:2
     
    32:38
    Astana právě vstřelila branku!
    A pravé z tohoto protiútoku domácí inkasují! Michajlis našel na pravém křídle připraveného ANDRÉ PETERSSONA, který zvedl puk pod horní tyč. Asistence: Nikita Michajlis.
    08:01 Nikita MICHAJLIS - 1:1
     
    08:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Neutekla ani minuta a stav je vyrovnaný. Přes střední pásmo prošel NIKITA MICHAJLIS, který si sjel až na pozici levého kruhu, odkud poslal taženou střelu zápěstím. Ta Metsolovi propadla mezi tělem a lapačkou do branky. Bez asistence.
    07:15 Arťom SERGEJEV - 1:0
     
    07:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    I přes neúspěch v přesilovce jdou domácí do vedení. Střelu Kugryševa z levého kruhu vytěsnil Karlsson betonem pouze na zadní mantinel, odkud se puk odrazil zpět před levou tyč. Tam už byl dorážející ARŤOM SERGEJEV, jenž sklepl puk mezi Karlssonovy betony. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Stanislav Garejev.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 8. Ar. Sergejev (Kugryšev, S. Garejev), 34. Omark (Kemppainen, Hartikainen) – 9. Michajlis, 33. A. Petersson (Michajlis), 61. A. Petersson (Dietz, Cormier)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin, Koledov, Arzamascev, Ar. Sergejev, S. Garejev, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Tkačov, Burmistrov, Burdasov – Kugryšev, V. Žarkov, Kadějkin – Rybin, M. Majorov, Soloduchin – Šen.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Malgin) – Svedberg, Makljukov, Dietz, Orechov, Blacker, Polochov, M. Semjonov, Lipin – Bochenski, Michajlis, Frattin – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Boyd, Akolzin, Ševčenko – Sagadejev, Petuchov, Asetov.
    bahis siteleri