Novosibirsk – Kunlun 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jokerit 0:1 (kon.)
Ufa – Barys 2:3 (po pr.) | Čerepovec – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Omsk – Petrohrad 2:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 0:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 2:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 04.02.2019, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Vojtěch Mozík (VTZ) 0+0, 3 střely, čas na ledě 20:58
    Michal Řepík (VTZ) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:07
    Vojtěch Polák (VLD) 0+1, 1 střela, čas na ledě 12:37
    Karel Kubát (VLD) 1+0, 2 střely, čas na ledě 11:51 (20:44:30)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 28:25.
    Zblokované střely – 10:10.
    Vyloučení – 2:1.
    Využití přesilovek 0/1 – 0/2.
    Vhazování – 26:25.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Vladivostoku, který svého soupeře porazil poměrem 4:0. Ani třetí třetina nenabídla zrovna ofenzivní podívanou, Viťazu se nepodařilo dostat k tlaku, v dnešním utkání tak ani jednou neskóroval. Admiral dnes hrál velmi zodpovědně, defenzivní činnost byla odváděna na jedničku. Diváci se dočkali pouze třech přesilových her, přičemž ani jedna nebyla využita.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Viťazu se úvodní přesilová hra vůbec nedaří. Naopak se do zajímavé šance dostával Koňkov, jehož ránu přizvedl jeden z protihráčů do ochranné sítě.
     
    58:15
    Před branku si sjel hostující Zajcev, který měl na zakončení příliš málo času. Do konce zápasu nezbývá moc času, Admiral je stále v útočném pásmu.
     
    58:11
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Roman Tatalin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    56:07
    Sjomin se protáhl až k zadní tyči, kde se i přesto neodvážil zakončit. Místo střeleckého pokusu se pokoušel objet branku, což ale nepřineslo kýžený úspěch.
     
    55:14
    Krasotkin raději na jistotu přikryl kotouč pod sebe, domácí formace totiž zatápěla defenzívě Admiralu. Na řadu přijde další vhazování v hostujícím pásmu.
     
    54:04
    Viťazu se po více než minutě hry podařilo vyhodit na druhou stranu, postaral se o to Stoljarov. Soupeř se ale bleskovým způsobem dostává zpět.
     
    53:14
    Admiral rozjel klasický přesilovkový kolotoč, který málem skončil pátou brankou. Od modré čáry napřáhl Kubát, jehož ránu ale zastavila vzdálenější konstrukce.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Nikita Komarov – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:11
    Posléze to podobným pokusem zkoušel také obránce Miščenko, který mířil přímo do hrudníku brankáře. Samonov tentokráte projektil celou dobu viděl.
     
    51:04
    Strelcov ještě zkoušel vrátit puk zpět před branku, tam se ale nenacházel nikdo ze spoluhráčů. Aby toho nebylo málo, tak od modré čáry napřáhl Ugolnikov.
     
    50:08
    Přetahovanou ve střední třetině lépe zvládli domácí hráči, kteří zaměstnali brankáře Krasotkina. Ten byl i tentokráte úspěšný, puk schoval do své lapačky.
     
    49:05
    Mozík se pokoušel proháčkovat mezi smečku protihráčů, která ale slavila dílčí úspěch. Viťazu se ani posléze nepodařilo založit akci po pravé straně.
     
    48:08
    Domácí Komarov si nakonec rozmyslel manévr do pásma soupeře. Místo něj si vybral vedle stojícího Gončarova, jehož střelecký pokus nebyl přesný.
     
    47:21
    Tentokráte se vhazovalo před modrou čárou, na buly tentokráte neuspěl hostující Mereskin. Domácí hráči ale mají velké starosti s přechodem do útoku.
     
    46:09
    U zadního hrazení si patřičně důrazně počínal obránce Kožemjakin, který za sebe nepustil napadajícího Koňkovka. Následně si Samonov připsal další zákrok.
     
    45:14
    Domácí museli vyklidit pásmo, sudí totiž signalizoval ofsajdové postavení. Admiral ani přesto nedokázal založit akci, přihrávka na Konnova byla moc prudká.
     
    44:05
    Vladivostok tak dlouho obléhal branku soupeře, až se k nebezpečnému zakončení dostal Mereskin, jehož ránu pod břevno dokázal Samonov vyrazit nad.
     
    43:07
    Sjomin dokázal předat do tandemu na Aaltonena, který se dostal až před brankáře Krasotkina, který si se střeleckým pokusem nad vyrážečku dokázal poradit.
     
    42:12
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Gennadij Stoljarov – 2 min., držení).
     
    42:04
    Hodně nebezpečným nahozením puku na branku to zkoušel Mozík, který otřel puk do beton Krasotkina. Následně se hrací předmět dostal ven z hrací plochy.
     
    41:14
    Jenomže hodně rychle přišlo na řadu zakázané uvolnění, hra se tak stěhovala před Samonova. Tam i tentokráte uspěl na vhazování domácí celek.
     
    40:10
    Úvodní vhazování poslední periody dopadlo lépe pro domácí celek, konkrétněji se na vhazování prosadil člen třetí formace Švec-Rogovoj.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou také druhou periodu, která nám nabídla další tři branky Vladivostok vstoupil do druhého dějství hodně aktivně, hned z první akce se mu podařilo navýšit vedení. Následně se domácí hráči dostali k menšímu tlaku, který ale ke kontaktní brance nevedl. Admiral své vedení dokázal navýšit o další dvě branky, soupeř tak bude muset dotahovat čtyřbrankové manko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Do konce třetiny nezbývá moc času. Před malým momentem ještě hodně tvrdě vypálil hostující Voronin, který o necelý metr minul vzdálenější konstrukci.
    38:00 Gleb ZAJCEV - 0:4
     
    38:00
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tady se schyluje k pořádnému debaklu! Hosté totiž podnikli bleskový protiútok, přičemž Polák přiťukl vedle stojícímu GLEBOVI ZAJCEVOVI, který bez větších problémů propálil Samonova, jenž na střelu pod břevno nestačil reagovat.
    Asistence: Vojtěch Polák, Alexandr Černikov.
     
    37:55
    Hodně obětavě padal do střely Švec-Rogovoj, který to tvrdě schytal pukem. Hra musela být přerušena, vhazovat se ale bude po levici domácího brankáře.
     
    37:14
    Petrov se protáhl až před branku, načež předával na modrou čáru na hokejku Miščenka, jehož táhlé zakončení nakonec prosvištělo vedle branky.
     
    36:07
    Od modré čáry to chytrým nahozením zkoušel domácí Romanov, jehož ránu ale Krasotkin celou dobu viděl. Posléze se Admiralu podařilo vyhodit.
    34:31 Alexandr Konnov (VLD) - 0:3
     
    34:31
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je tu další branka v domácí síti! ALEXANDR KONNOV se zmocnil kotouče u levého hrazení, načež ho nahazoval na branku soupeře, nicméně Samonov zřejmě opět nic neviděl, tudíž hrací předmět proskotačil až do branky domácího celku.
    Asistence: Alexandr Strelcov, Vasil Strelcov.
     
    34:07
    Samonov si připsal další zákrok, tentokráte si poradil s tečí těsně před brankou. Následovat bude komerční přestávka, poslední ve druhé periodě.
     
    33:07
    Sám na branku mohl uhánět hostující Glazačev, kterého ale vzorně dojel jeden z protihráčů. Na opačné straně zakončoval těsně nad branku Rendulić.
     
    32:14
    Makejev ještě dokázal protečovat puk za sebe, zakázané uvolnění to tedy nebylo. Následně Admiral uklidnil hru za brankou, postaral se o to obránce Ugolnikov.
     
    31:01
    Na vhazování uspěl hostující Strelcov, který si to posléze namířil přes levé křídlo až k zadnímu hrazení, kde byl ale mnohem důraznější domácí Romanov.
     
    30:08
    Po delší době je tu ofsajdové postavení, tentokráte se v něm zjevil domácí forvard Sjomin. Hlavní sudí celou situaci uviděl, vhazovat se bude před modrou čárou.
     
    29:04
    Na druhé straně musel zasahovat Samonov, který si snadným způsobem poradil se střelou od Koňkova. Odraženého puku se jako první ujal Jevsejenkov.
     
    28:24
    Domácí opět operovali v pásmu soupeře. Sjomin se pokoušel vymanit ze sevření, avšak důrazný obránce Tatalin ho nepustil k ničemu nebezpečnému.
     
    27:04
    Sled nepřesností i nadále pokračuje. Vše vyvrcholilo nepřesnou přihrávkou v podání Černikova, kterému se nepodařilo najít kolegu z formace Butuzova.
     
    26:18
    Glazačev se pokoušel vystihnout rozehrávku soupeře, což se nakonec nepodařilo. Viťaz ale zradila nepřesná rozehrávka, puk má na holi obránce Patrikejev.
     
    25:11
    Další ofsajdové postavení, i tentokráte se o něj postaral Admiral. Patrikejev si totiž nevšiml, že jeho kolega Strelcov naskakuje na střídačku svého celku.
     
    24:05
    Třetí formace domácích se na malý moment usadila v útočném pásmu. Ke kotouči se ale dostal hostující Černikov, který své spoluhráče vystavil do ofsajdu.
     
    23:31
    Mereskin bojoval o kotouč u levého hrazení, nakonec ho ale nevybojoval. Následně se mohl na branku soupeře hnát Komarov, kterému se nepovedlo zastavit prudkou přihrávku.
     
    22:04
    Odraz od mantinelu hrál do karet Tatalinovi, kterému se nepovedlo konstruktivně rozehrát. Admiral opět odpálil puk do opačného pásma.
     
    21:22
    Na opačné straně to hodně nečekaným způsobem zkoušel Rendulić, který trefil brankáře do betony. Následně se Vladivostok nedostal z vlastního pásma.
    20:29 Jurij PETROV - 0:2
     
    20:29
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Butuzov našel na modré čáře naprosto volného JURIHO PETROVA, jehož rána z mezikruží proplula Samonovovi mezi betony, načež puk skončil až v síti.
    Asistence: Vladimir Butuzov.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé periody dopadlo lépe pro hostující hráče, kteří se ale puku nedostali. Naopak ho domácí Řepík nahazoval podél mantinelu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první periodu, která nám nabídla jedinou branku, o kterou se postaral hostující celek. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, která nabízela celou řadu nepřesností. K vidění nebylo moc hokejových momentů, naopak se oba brankáři spíše nudili. První třetina nenabídla žádnou přesilovou hru, což svědčí o tom, že se hraje celkem opatrný hokej.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Hostující Petrov tak dlouho kroužil v útočném pásmu, až se nakonec dostal k zakončení. Táhlá rána byla hodně nepřesná, orazítkovala pouze zadní mantinel.
     
    17:21
    Makejev se zkoušel obtočit kolem branky, avšak jeden z protihráčů ho dokázal čistým způsobem ubránit. Na druhé straně zakončoval těsně vedle Konnov.
     
    16:04
    Admiral se zmohl pouze na další icing, tentokráte přes všechny čáry odpaloval puk do bezpečí Miščenko. Hra se stěhuje zpět do pásma Vladivostoku.
     
    15:12
    Mereskin nedokázal uspět na vhazování ve středním pásmu, posléze to ránou ze středního pásma zkoušel domácí Sjomin, Krasotkin neměl potíže.
     
    14:35
    V krátkém časovém sledu tu máme další zakázané uvolnění, tentokráte z domácí strany. Provinil se obránce Golovkov, který prudkou přihrávkou nenašel nikoho.
     
    13:14
    Středem hrací plochy to zkoušel domácí Komarov, kterého neúnavně napadal Petrov, jenž protihráče vytlačil až k jeho vlastní svatyni.
     
    12:24
    Romanov ještě dokázal odehrát puk před modrou čárou, nicméně jeho formace o něj hodně rychle přišla. Ani hosté se ale nemohou dostat k brance soupeře.
     
    11:04
    Mozík si vybral vedle stojícího Romanova, který se nedostal kolem přesily protihráčů. Vzápětí se k puku dostal hostující Patrikejev, jenž ho vyhodil na icing.
    10:36 Karel KUBÁT - 0:1
     
    10:36
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Zajcev se sice nedostal kolem protihráče, avšak poté přiťukl volnému KARLU KUBÁTOVI, jehož nepříliš razantní projektil prosvištěl až do branky, Samonov zřejmě vůbec nic neviděl.
    Asistence: Gleb Zajcev, Sergej Koňkov.
     
    09:11
    Glazačev si nakonec rozmyslel vyjetí s pukem z vlastního pásma. Krátce poté musel Samonov zasahovat, rána v podání Mereskina ale nebyla nebezpečná.
     
    08:10
    Sjomin nebezpečně nahazoval na branku, Krasotkin vykopl puk přímo k protihráči, jenž měl ale těžkou pozici na to, aby zasunul kotouč do branky.
     
    07:01
    Vladivostok se zmohl pouze na vyhození puku na druhou stranu, nakonec z toho icing nebyl. Vzápětí se soupeř dostal zpět do pásma, nic závratného se ale nedělo.
     
    06:07
    Nikulin se dostával do volného prostoru, avšak zakončení mu nevyšlo dle představ. Krasotkin bez větších potíží zasáhl, Viťaz ale i nadále zůstává u kotouče.
     
    05:05
    Aaltonenovi se nepodařilo poslat puk kolem protihráče, následně si jeden z domácích pomohl hraničním zákrokem, který byl dle sudího v rámci pravidel.
     
    04:08
    Před malým momentem se před domácího brankáře dokázal dostat Zajcev, který ale z dobré pozice minul branku. Na druhé straně nevyzrál na brankáře Romanov.
     
    03:15
    Jevsejenkov počkal za brankou na podporu svých spoluhráčů. Nakonec to Kokarev zkoušel nahozením podél hrazení, což ale dokázal přečíst jeden z protihráčů.
     
    02:07
    Admiral se nyní zkoušel probít až do zakončení, nicméně Strelcov daleko s pukem nedojel. Na opačné straně nebezpečně zakončoval domácí Rendulić.
     
    01:10
    Kozlovskij se dostal za modrou čáru, načež to z velké vzdálenosti zkoušel kolega Miščenko, jehož nahození nakonec prosvištělo celkem daleko vedle branky.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, konkrétněji na buly uspěl Petrov. Vladivostok okamžitě nahodil puk do pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Ortio) – Mozík, S. Romanov, Stasenko, Jevsejenkov (A), Šinkevič, Golovkov, Kožemjakin – M. Aaltonen (A), A. Sjomin, Stoljarov – A. Nikulin, Rendulić, Makejev – Řepík, Švec-Rogovoj, Kokarev (C) – Gončarov, P. Černov, N. Komarov – Vyglazov.

    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – Miščenko, Kozlovskij, Ugolnikov (A), Patrikejev, Tatalin, Kubát, Karmaškov, Ďjakov – Černikov, J. Petrov, V. Butuzov – A. Strelcov, V. Strelcov, Konnov – Koňkov (C), V. Polák, Zajcev – Glazačev (A), Mereskin, K. Voronin.

    Rozhodčí: Lavrentjev, Sidorenko – Ponamarenko, Stroganov.
     


    HC Viťaz Moskevská oblast:
    Hokejisté Viťazu usilují o postup do play off. Na kontě mají 60 bodů a ze sedmého místa tabulky Západní konference mají na nepostupové pozice šestibodový náskok. Naposledy Viťaz padl 1:2 až po nájezdech na ledě nejlepšího mužstva z Východu Jekaterinburgu. Předtím zvítězil 3:2 v Čeljabinsku.

    Nejproduktivnější hráči:
    Miro Aaltonen – 40b (18+22)
    Alexandr Sjomin – 39b (19+20)
    Vojtěch Mozík – 24b (5+19)

    Brankáři:
    Joni Ortio – 46 zápasů, průměr 2,37, úspěšnost 92,7 %
    Alexandr Samonov – 11 zápasů, průměr 2,36, úspěšnost 93,1 %
     


    Admiral Vladivostok:
    Hokejisté Admiralu nasbírali jen 39 bodů a uzavírají tabulku Východní konference. V celé soutěži už je horší jen bratislavský Slovan. Nutno říci, že hráči Vladivostoku nedohrávají soutěž úplně odevzdaně a poslední dva zápasy dokonce vyhráli. Nejprve 3:2 v prodloužení v Minsku a poté udolali 3:0 domácí Dynamo Moskva.

    Nejproduktivnější hráči:
    Konstantin Glazačev – 26b (15+11)
    Alexandr Černikov – 26b (10+16)
    Vladimir Butuzov – 23b (11+12)

    Brankáři:
    Nikita Serebrjakov – 38 zápasů, průměr 3,02, úspěšnost 91,4 %
    Anton Krasotkin – 25 zápasů, průměr 2,61, úspěšnost 91,9 %
     
    Vítám tu všechny příznivce dobrého hokeje! V pondělí odpoledne se odehraje utkání KHL mezi Viťazem a Vladivostokem. Zatímco domácím by už postup do play off uniknout neměl, tak Admiral je druhým nejhorším mužstvem celé soutěže.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 11. Kubát (Zajcev, Koňkov), 21. J. Petrov (V. Butuzov), 35. Konnov (V. Strelcov, A. Strelcov), 38. Zajcev (V. Polák, Černikov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Ortio) – Mozík, S. Romanov, Stasenko, Jevsejenkov (A), Šinkevič, Golovkov, Kožemjakin – M. Aaltonen (A), A. Sjomin, Stoljarov – A. Nikulin, Rendulić, Makejev – Řepík, Švec-Rogovoj, Kokarev (C) – Gončarov, P. Černov, N. Komarov – Vyglazov.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – Miščenko, Kozlovskij, Ugolnikov (A), Patrikejev, Tatalin, Kubát, Karmaškov, Ďjakov – Černikov, J. Petrov, V. Butuzov – A. Strelcov, V. Strelcov, Konnov – Koňkov (C), V. Polák, Zajcev – Glazačev (A), Mereskin, K. Voronin.

    Rozhodčí: Lavrentjev, Sidorenko – Ponamarenko, Stroganov

    Diváci: 3059
    bahis siteleri