Lipt. Mikuláš – Miskolc 0:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 5:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (po pr.) | MAC Budapešť – Nitra 4:7 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
MsHK Žilina
Středa 13.02.2019, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše! Přeji Vám hezký zbytek dnešního večera a budu se těšit u dalších onlajn přenosů! Loučí se s Vámi Adam Mitáš! (20:35:36)
     
    Dva body si tedy připisuje Dukla, v závěru byla útočnější a aktivnější, hosté ztratili vítězství až v závěru, ale pod tlak se dostaly i kvůli jejich pasivitě. Bod z Trenčína se možná bude zdát pro ně málo.
     
    Konec zápasu.
     
    64:21
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto, MILAN BARTOVIČ vybojoval puk ve středním pásmu, zatáhl do útočného, kde měl i spoluhráče v přečíslení, ale rozhodl se zakončit z pravého kruhu a obstřelil brankáře.
     
    63:55
    Delší čas se hrálo 4 na 4 po skončení přesilovky, takže 3 na 3 bude opět až v závěru prodloužení.
     
    62:28
    Hosté v plném počtu.
     
    62:05
    Bartovičova střela neprošla na branku.
     
    61:30
    Ölvecký dostal puk mezi kruhy, ale v tutovce nemířil přesně.
     
    60:58
    Přesilovka zatím Dukle nevychází.
     
    60:28
    Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Matejka – 2 min., podrážení + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    60:28
    Na druhé straně ujel Hecl, zblízka nepřekonal brankáře, následně ho Matejka dohrál a je vyloučen. Za obrovský hněv a protest dostal i trest do konce utkání. On to totiž nějaký velký faul nebyl.
     
    60:20
    Hvila sice netrefil v přečíslení branku ale puk se odrazil od zadního mantinelu před volnou bránu, Huna střílel, ale fantastický zákrok Valenty zabránil čistému gólu!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Oba celky si připsali po bodu, hosté možná budou zklamaní, protože byli blízko ke třem, ale v poslední třetině byla Dukla jasně lepším týmem a vyrovnání si zasloužila.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Těsně před koncem ještě jedna šance domácích. Po vysoké hokejce Žiliny se vhazovalo před Fučíka, Gula vystřelil od modré, před brankou Sojčík dokázal tečovat puk, ale ne na bránu.
     
    59:44
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Nakonec to Dukle při hře vabank vyšlo. Kapitán týmu dvakrát dostal puk na modrou a oba střelecké pokusy mu obětavě zblokoval Húževka. Tak si Branko Radivojevič nabruslil na pravý kruh, tam z první prudce trefil levý horní roh branky. Asistence: Peter Sojčík
     
    59:00
    Ještě přesilovka pro domácí tým, trenér Oremus si vzal time out. Do pásma na buly půjdou šest domácích proti čtyřem hráčům Žiliny.

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 39. Sojčík (Bokroš), 60. Radivojevič (Sojčík), 65. Bartovič – 3. Podešva (Beránek, Dubeň), 35. BERÁNEK (Surovka, Matejka)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Rygl, Frühauf, Cebák, Gula, Zábrodský, Bokroš – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Hecl, Sádecký, Bartovič – Mikula, Radjenovic, Varga – Hudec, Dlouhý, Švec – Hlinka
    MsHK Žilina: Fučík – Matejka, Kučný, Dubeň, Jankovič, Turian, Piegl, Bagin, M.Hudec – Rudolf Huna, Húževka, Jenčík – Beránek, Podešva, Hvila – Milý, Surovka, D.Rehák – sike, Ondruš, Coma
    thejrc.org