Chabarovsk – Omsk 3:2 (kon.) | Vladivostok – Ufa 3:0 (kon.) | Barys – Kunlun 3:1 (kon.)
Nižněkamsk – Novosibirsk 5:4 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 14.02.2019, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Barys Astana a Red Star Kunlun.
     
    Barys Astana

    Domácí kazašská Astana má letošní sezónu velmi dobře rozehranou, v tabulce ve Východní konferenci je na druhém místě se ziskem jednaosmdesáti bodů a už mají pochopitelně jisté vyřazovací boje. Na své konto zapsali šestatřicet výher a jednadvacetkrát prohráli. Naposledy se doma Astaně dařilo, když 5:2 porazila Novosibirsk a svou pozici na druhé pozici si upevnila. Na paty jí však dýchá třetí Omsk, který má dvoubodovou ztrátu. Dnes tak proti Kunlunu budou chtít hokejisté Barysu uspět, aby si odstup udrželi.

    Nejproduktivnější hráči

    Darren Dietz – 51 bodů (16+35)
    André Petersson – 43 bodů (22+21)
    Matt Frattin – 39 bodů (17+22)
     
    Red Star Kunlun

    Hosté z čínského Kunlunu mají na svém kontě ve stejné konferenci sedmačtyřicet bodů a postup do vyřazovacích bojů je v jejich případě už asi jen utopií. Sice na osmou pozici ztrácejí osm bodů, nedá se však úplně předpokládat, že by soupeři před nimi nebodovali. Kunlun prohrál tři zápasy v řadě, naposledy nebodoval na ledě Vladivostoku, kde padl 2:3. Dokázal devatenáctkrát vyhrát a osmatřicetkrát odešel z ledu jako poražený tým. Dnes by hosté rádi bodovali na ledě Astany, ovšem rozhodně je nic lehkého nečeká.

    Nejproduktivnější hráči

    Brandon Yip – 32 bodů (18+14)
    Ville Lajunen – 24 bodů (9+15)
    Wojtek Wolski – 24 bodů (9+15)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly dvakrát. Jednou zvítězila Astana a jednou pak Kunlun.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Hrachovina (Astana)

    Tomáš Mertl (Kunlun)
    Ondřej Vitásek (Kunlun)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Astana: H. Karlsson (Hrachovina) – Svedberg, Makljukov, Dietz (A), Orechov, Blacker, Polochov, Lipin, M. Semjonov – R. Starčenko, Boyd, Bochenski (C) – A. Petersson, Cormier (A), Michajlis – Asetov, Ševčenko, Akolzin – Grenc, Sagadejev, Petuchov.

    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – V. Lajunen, Järvinen, Parlett (A), Bartley, Viklund (C), K. Redlihs, Jüe – Shore, Fontaine, Yip – Lundh, Palola, Savinainen – Latta, Lockhart, Seto – St. Pierre, Squires.

    Rozhodčí: Birin, Lavrentěv – Berseňjov, Judin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Dozněly hymny obou zemí a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté jsou na kotouči a míří poprvé před branku Barysu Astana. A hned musel zasahovat Karlsson, který raději ukryl puk pod lapačku a přerušil hru.
     
    00:30
    Od vlastního brankáře tak zakládají svou první akci také domácí hokejisté a už směřují do útočného pásma.
     
    00:40
    Cormier si nabruslil do prostoru mezi kruhy a jeho pokus zamířil pouze za branku hostů. Tam si puk sebrali hráči Kunlunu a otáčejí hru.
     
    01:30
    Jenže tentokráte branku Astany neohrozili a hned na to míří směrem před branku Lazušina domácí celek.
     
    02:10
    Jegor Petuchov nabral rychlost a uháněl před branku soupeře, ovšem kotouč zachytila obrana a poté i gólman. Hra je přerušena.
     
    02:12
    Boyd neuspěl na vhazování před Lazušinem, to však nevadilo. Domácí si kotouč nakonec vzali zpět a znovu zaútočili. Další zákrok Lazušina a další přerušení hry.
     
    02:27
    Obrana Astany sebrala kotouč v obranném pásmu a zamířila s ním zase před branku Kunlunu. Ale podobně si počínali také hosté a jsou znovu na kotouči.
     
    03:10
    Anré Petersson zrychlil krok a dostal se na pravý kruh, odkud vyslal přihrávku do mezikruží, Darren Dietz, který si najížděl však na kotouč nedosáhl.
     
    03:36
    Domácí jsou při chuti a opět zatlačili svého soupeře v jeho pásmu. Výsledkem toho je další Lazušinův zákrok a přerušení hry.
     
    04:12
    Agilní Astana opět hrozila svými přihrávkami před Lazušinem, ovšem beci Kunlunu dokázali soupeři puk sebrat a zamířit s ním na opačnou stranu.
     
    05:08
    Karlsson se nemusel obávat, opět mu pomohla obrana a ta dostala puk do útočného pásma. Po střele Boyda pak zakročil pohotově Lazušin, jenž zase zastavil hru.
     
    05:26
    Olli Palola číhal u modré čáry, nakonec se jeho tým do pásma Astany dostal, ale záhy o kotouč zase přišel.
     
    05:52
    Roman Starčenko střílel na branku soupeře, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Následně pak získali černou gumu opět hosté.
     
    06:28
    Justin Fotaine už vyslal na Karlssona střelu, která už měla parametry ohrožení domácí branky. Gólman Barysu však jeho pokus z pravé strany vykryl a přerušil hru. První jeho vážnější zákrok.
     
    06:28
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:30
    Nikita Michajlis uháněl za pukem, který mířil před branku Kunlunu, ovšem rychlejší byl obránce Tobias Viklund, jenž dostal kotouč pod kontrolu a posílá ho svým spoluhráčům.
     
    07:17
    Kunlunští chvíli pobyli v pásmu Astany, ale bojovná obrana domácích znovu nedovolila hostům jakékoli ohrožení Karlssonovy branky.
     
    07:25
    Naopak branku hostů ohrozili opět domácí hokejisté, po jejichž střele musel do akce opět Alexandr Lazušin. Následovat tak bude další vhazování před jeho brankou.
     
    07:44
    Greg Squires si všiml volného puku u pravého kruhu, nabral rychlost a snažil se ho získat, ale blíže byl obránce Astany, který vše uhasil.
     
    08:28
    Tentokráte nepustila obrana Red Star soupeře do pásma a od vlastního brankáře hosté zakládají další útočnou akci.
     
    08:59
    Po postavení mimo hru, kterého se dopustili domácí hráči, následovalo vhazování ve středním pásmu a to vyhráli hosté. Už směřují před Karlssonovu branku.
     
    09:33
    Darren Dietz se dostal na vrchol pravého kruhu a jeho střela švihem skončila na betonu Lazušina. Ten si tak připsal další důležitý zákrok.
     
    10:10
    Po polovině první části hry je stále stav bezbrankový, ani jeden tým nepřekonal brankáře soupeře. Aktivnější jsou hráči Astany, kteří hrozí více před brankou Kunlunu.
     
    10:18
    Viktor Svedberg si od modré čáry sjel na levou stranu hostující branky, zpětná přihrávka na spoluhráče mu však nevyšla. Astana ztrácí kotouč.
     
    10:51
    Dmitrij Ševčenko napadal za brankou Kunlunu obránce hostů, nepodařilo se mu však získat kotouč a hosté znovu otáčejí hru až před branku Astany.
     
    11:25
    Další vhazování před hostující brankou. Ke střele se pak dostal André Petersson, jenže ta za záda Lazušina nezaplula, do jeho lapačky však ano. Přerušujeme opět hru.
     
    11:32
    Nikita Michajlis vybojoval puk a poslal ho za branku Kunlunu, domácí ale nedokázali ohrozit branku soupeře a znovu přicházejí o kotouč.
     
    12:09
    Anton Sagadejev zle dotíral před brankou Kunlunu, jeho přízemní střela znovu skončila mimo tři tyče. Domácí jsou stále hodně aktivní, úvodní branka zatím nepřichází.
     
    12:27
    Nyní přichází další komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat opět před Lazušinem. Ten zastavil další střelu domácího celku.
     
    12:38
    Roman Starčenko dostal od Boyda přihrávku do jízdy a prvně jmenovaný z levého kruhu střelou švihem nechal vyniknout Lazušina, který ukryl puk na své hrudi. Opět je hra přerušena.
     
    12:48
    Maxim Semjonov od vlastní branky zakládal akci domácích, kteří se opět dostali až před Lazušina. Ten po další střele Barysu znovu přerušil hru.
     
    13:11
    Další náznak akce Astany zmařilo postavení mimo hru, které ji stěhuje zpět do středního pásma. Tam se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    14:19
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní už domácí celek otevírá účet tohoto duelu. Dietzovi se nepovedla střela mezi kruhy, to však nevadilo. PAVEL AKOLZIN si puk našel a poté pohotovou střelou prostřelil hostujícího brankáře ke vzdálenější tyči – 1:0. Asistence: Darren Dietz a Alichan Asetov.
    14:19 Pavel AKOLZIN - 1:0
     
    14:25
    Hned po vhazování ve středovém kruhu se do akce dostali domácí znovu, tentokráte jejich pokus zastavil Lazušin, jenž zase pozastavuje hru.
     
    14:40
    Roman Starčenko byl vysunut z obranného pásma a směřoval podél pravého mantinelu dopředu. Ale zastavil ho jeden z hostů, který vrátil hru do útočného pásma Kunlunu.
     
    15:32
    Michajlis posunul puk na spoluhráče, ten si sjel blíže Lazušinovi, kterého však zblízka nepřekonal. Ovšem domácí stále drží útočné pásmo.
     
    16:15
    Nepřesná rozehrávka domácích a kotouč mají k dispozici hosté. Od vlastní branky tak zkouší projít do útočného teritoria.
     
    16:38
    To se však nepovedlo a do další akce naopak míří domácí hokejisté, kteří jsou při pořádné chuti.
     
    16:55
    Ve středním pásmu sebrali hráči Astany soupeři puk a snažili se o další ohrožení Lazušinovy branky, to se ale nestalo.
     
    17:36
    U pravé tyče nebezpečně dotíral Lipin, jenže nenašel skulinku v brance hostů. Lazušin si tak tentokráte mohl oddychnout.
     
    18:12
    Hosté vyhodili puk ze středního pásma do toho domácího a odcházejí střídat kompletní pětici. Na led tak skáčou čerstvé síly.
     
    18:21
    Vhazovalo se před Karlssonem, jenž poté znovu přerušil hru. Po střele Lajunena zasahoval u své pravé tyče. Vhazovat se tak bude po jeho pravici.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:16
    Zakázané uvolnění Barysu a hra se opět stěhuje před branku Karlssona. Vhazování po jeho pravé ruce se tak bude opakovat znovu.
     
    19:21
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Justin Fontaine – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    19:30
    Velký tlak měli domácí před brankou soupeře, dvě střely však za záda Lazušina neprošly. Po jedné z nich orazítkoval tyč Michajlis. Nyní je hra přerušena, u jeho branky došlo k potyčce.
    19:30 Michajlis orazítkoval tyč branky Kunlunu
     
    19:55
    Domácí mají puk a ještě se přemisťují do útoku. Už to ale nestihnou, první část hry je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní měla Astana převahu a potvrzovala roli favorita. Soupeř však držel krok a dobře bránil. Ovšem v patnácté minutě už museli hosté inkasovat. Dietz se pokusil o střelu z bekhendu v mezikruží, to se nepovedlo. Odražený kotouč ale našel Pavel Akolzin , který Lazušina prostřelil. V závěru třetiny měl šanci Michajlis, který v přesilové hře orazítkoval tyč branky soupeře. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 15:30.
     
    Střely na branku: 18 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Barys dohrává svou přesilovou hru a už směřuje do útočného pásma.
     
    20:37
    Darren Dietz si sjel do blízkosti Lazušina, ovšem znovu ho překonat nedokázal. Hosté se dostali k puku a vyhodili ho až před Karlssona.
     
    21:21
    Kunlun je už v plném počtu.
     
    21:37
    Makljukov neprošel do útočné třetiny, hosté na druhé straně ale také ne a u puku jsou tak opět hráči Barysu.
     
    22:15
    Před branku Lazušina bylo opět rušno, ten však další střely domácích pokryl a hned poslal kotouč do bezpečí.
     
    22:39
    Valerij Orechov pálil z vrcholu kruhů, jeho pokus však zastavila obrana Kunlunu. Poté dostal puk pod kontrolu Lazušin a raději hru přerušil.
     
    23:43
    Další nepovedená akce hostů a ti ztratili puk. Na druhou stranu rychle míří hráči Astany.
     
    24:04
    Bochenski vsítil druhou branku domácích, ovšem hosté si vzali trenérskou výzvu a zkoumalo se video, zda nedošlo k bránění domácího hráče v brankovišti. A nakonec se tak stalo a sudí tak branku neuznává!
    24:04 Neuznaná branka Bochenskiho
     
    24:50
    Stále tak na ukazateli svítí stav 1:0 a domácí jsou u kotouče, se kterým míří do útočného pásma.
     
    25:21
    Alichan Asetov si sjel do blízkosti Lazušina, jeho svižná střela však končí na jeho hrudi. Hostující brankář záhy přerušuje hru.
     
    25:48
    Petuchov byl dalším hráčem Astany, jenž vyslal na branku hostů střelu, kterou vyrazil do bezpečí Lazušin. Ten tak opět podržel svůj tým.
     
    26:28
    Domácí jsou stále hodně aktivní a snaží se své vedení navýšit. Nyní se bude vhazovat v pásmu Kunlunu, který se dopustil zakázaného uvolnění.
     
    26:44
    Hosté se opět nedostali do pásma domácích, toho Astana využila k rychlému protiútoku, avšak střela Boyda byla hodně nepřesná.
     
    27:16
    Po něm to zkoušel také Ševčenko, jenž znovu nedostal kotouč za záda brankáře Kunlunu. Hosté tak po zisku puku míří do útočného pásma.
     
    28:10
    Viklund napálil puk od modré čáry, na dorážku před Karlssonem však nikdo nebyl. Akce hostů je tak u konce a do rychlého protiútoku míří domácí.
     
    28:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    29:22
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní už se domácí dočkali a už jdou do dvoubrankového náskoku. Makljukov dostal na modrou puk od Bochenskiho a poté pálil na hostující klec. Před Lazušinem sklepl holí kotouč ROMAN STARČENKO a kotouč končí za jeho zády – 2:0. Asistence: Alexej Makljukov a Brandon Bochenski.
    29:22 Roman STARČENKO - 2:0
     
    30:17
    Nyní si musela obrana domácích dávat pozor, neboť před branku Karlssona mířili hosté. No a ti si vykoledovali faul a mají ponechanou výhodu.
     
    30:32
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Darren Dietz – 2 min., podrážení).
     
    30:54
    Shore poslal puk na modrou čáru a hosté se poté dostali do zakončení, ale obrana Astany byla proti. Nicméně Kunlun se stále drží v útočném pásmu.
     
    31:22
    St. Pierre se natlačil před branku Astany, ale nedokázal se prosadit proti bývalému chlebodárci. Poté se Astana osvobozuje.
     
    32:09
    Fontaine nabruslil před levou tyč domácí klece, nakonec však nevystřelil. Vrátil puk na modrou a Parlett vystřelil. Ovšem puk získala obrana Barysu a posílá ho znovu daleko od své branky.
     
    32:32
    Astana je už v plném počtu.
     
    33:08
    Hosté ještě těží z uplynulé přesilovky a stále se drží v pásmu Astany. Na Karlssona šla střela, která však skončila jen na obraně Barysu.
     
    34:14
    Velká skrumáž před brankou Astany, ve které se však hosté nedokázali prosadit. Hra je přerušena. Došlo také k faulu hostů, po kterém se vyvolala potyčka. Uvidíme, jak a kdo bude vyloučen.
     
    34:14
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon Yip – 2 min., vražení na hrazení).
     
    34:29
    Tak nakonec je potrestán jen faulující hráč a Astana má k dispozici přesilovou hru.
     
    34:46
    Hosté se však dokázali dostat v obranném pásmu na kotouč a ten poslali až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    34:56
    Další osvobození hostů a ti tak nepustili domácí hokejisty do zakončení před Lazušinovou brankou.
     
    35:30
    Hráči Kunlunu znovu zachytili puk a jeli s ním do útočného pásma, ve vlastním oslabení však brankáře domácích neohrozili.
     
    36:14
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    36:23
    Ševčenko za brankou hostů vybojoval kotouč, o který však následně přišel. Protiútok hostům ale nevyšel a ti se tak do šance před Karlssonem nedostali.
     
    37:42
    Hosté zastavili další akci domácích a vytáhli puk až před branku soupeře. Jenže před Karlssonem se k žádné střele zase nedostali.
     
    38:10
    Michael Latta byl tísněn obranou domácích, přesto si nabruslil na levý kruh, jeho pokus zamířil jen k zadnímu mantinelu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:04
    Hosté se usadili v pásmu Barysu a snaží se o akci, po které by mohli branku Karlssona ohrozit. Domácí však své pásmo velmi dobře pokrývají.
     
    39:45
    Nyní už mají puk domácí a míří s ním ještě před branku hostů. Spíše se už ale v této části hry nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se prosadil Bochenski a zvýšil vedení Astany, ovšem videorozhodčí prozkoumal video po trenérské výzvě hostů a ti uspěli. Gól nebyl uznán pro postavení hráče v brankovišti, ač do něj domácího hokejistu zřejmě natlačil soupeř. O chvíli později už ale Astana udeřila znovu a tentokráte už to bylo 2:0. Kotouč mezi tři tyče poslal Roman Starčenko. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která ještě může být hodně zajímavá. Ta začne přibližně v 16:25.
     
    Střely na branku: 27 – 11
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí se hned na začátku třetí části hry dostali do útočného pásma, Bochenski však přišel o kotouč a hosté otáčejí hru.
     
    40:48
    Blake Parlett střílel od modré čáry a po jeho projektilu zasáhl brankář Astany. Poté hru přerušil a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    41:22
    Vyloučení v týmu Barys Astana (André Petersson – 2 min., podrážení).
     
    41:26
    Barys se hned osvobodil a puk letí až před branku Kunlunu. Hosté tak zakládají svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    41:55
    Karlsson nyní lapil střelu z levé strany do lapačky a raději zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:20
    Další zákrok Karlssona. Ten proti střele Yipa vytasil efektní semafor a po něm opět zastavil hru. Vhazování po jeho pravé ruce se tak bude opakovat.
     
    42:29
    Hned poté se obrana Astany dostala na kotouč a posílá ho až před branku Lazušina.
     
    42:50
    A znovu. Barys tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení a může vystřídat unavenou čtveřici hráčů.
     
    43:22
    Astana je v plném počtu.
     
    44:16
    André Petersson se dostal ke střele z pravé strany, jeho pokus však zaletěl jen vedle levé tyče Lazušinovy branky.
     
    44:55
    Savinainen se napřáhl na vrcholu kruhů a jeho střela nebyla vůbec špatná. Po ní však zasáhl opět Karlsson a podržel svůj tým a také nulu na svém kontě.
     
    45:30
    Po dalším zákroku Lazušina je hra přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    47:28
    Domácí se dostali k další střele, tentokráte to na pravé straně zkusil najíždějící Boyd, branku hostů však přestřelil.
     
    47:43
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    47:54
    Hosté se z obranného pásma dostali do útoku, ale před Karlssonem svou akci do zdárného konce nedotáhli.
     
    48:57
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Dmitrij Ševčenko – 2 min., sekání).
     
    49:47
    Astana právě vstřelila branku!
    Cormier unikal ve vlastním oslabení a byl hákován. Byla tak signalizována výhoda pro Astanu. Cormier se sice netrefil, akce však pokračovala dále a stejný hráč pak poslal puk před brankoviště, kde byl volný PAVEL AKOLZIN, jenž nakonec protlačil puk za Lazušinova záda – 3:0. Asistence: Patrice Cormier.
    49:47 Pavel AKOLZIN - 3:0
     
    49:47
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Veli-Matti Savinainen – osobní trest do konce utkání, hození hole nebo předmětu).
     
    50:41
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté snižují v přesilové hře. JUSTIN FONTAINE z pravého kruhu propálil Karlssona a připravil ho tak o čisté konto. Hosté tak vykřesali ještě jiskru naděje v tomto duelu – 3:1. Asistence: Blake Parlett.
    50:41 Justin FONTAINE - 3:1
     
    52:30
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:49
    Hosté vycítili šanci a natlačili se před branku domácích. Z pravé strany to zkoušel Justin Fontaine, ale na Karlssona si nepřišel.
     
    53:16
    Na druhé straně pak před Lazušinem střílel Sagadejev, ale hostující brankář sklapl betony a neinkasoval.
     
    54:04
    Znovu jsou hráči Kunlunu před brankou Astany, kde roztáčejí další kolotoč před Karlssonem. Ovšem obrana Astany dokázala včas zakročit.
     
    55:29
    V obranném pásmu Astany získali domácí puk a hned se ho snažili dostat na druhou stranu.
     
    56:44
    Hosté se však vrátili zpět a další jejich tlak do domácí branky byl nebezpečím. Nakonec situaci Astana ustála.
     
    57:05
    Další pokus hostů, který končí na Karlssonovi. A domácí pak okamžitě posílají puk do středního pásma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:30
    Kunlun hraje v šesti bez brankáře.
     
    58:49
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jesse Blacker – 2 min., podrážení).
     
    59:15
    Domácí vytlačili puk do středního pásma a šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    59:55
    Velký tlak měli hosté znovu před domácí brankou, ale nadvakrát nedokázali překonat Karlssona. Domácí pak vyhazují puk přes celé kluziště a už je konec.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Viktor Svedberg – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon Yip – 2 min., hrubost).
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Astana nakonec uhájila své dvoubrankové vedení a získala další dva body do tabulky. Hosté naopak nezískali ani bod a z ledu Astany odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 39 – 26
     
    Dnešní utkání sledovalo 5 835 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání dnes nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista. Jediným českým hráčem byl Dominik Hrachovina, jenž se do domácího brankoviště dnes nedostal.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:06:34)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Akolzin (Dietz, Asetov), 30. R. Starčenko (Makljukov, Bochenski), 50. Akolzin (Cormier) – 51. Fontaine (Parlett)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Svedberg, Makljukov, Dietz (A), Orechov, Blacker, Polochov, Lipin, M. Semjonov – R. Starčenko, Boyd, Bochenski (C) – A. Petersson, Cormier (A), Michajlis – Asetov, Ševčenko, Akolzin – Grenc, Sagadejev, Petuchov.
    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – V. Lajunen, Järvinen, Parlett (A), Bartley, Viklund (C), K. Redlihs, Jüe – Shore, Fontaine, Yip – Lundh, Palola, Savinainen – Latta, Lockhart, Seto – St. Pierre, Squires.

    Rozhodčí: Birin, Lavrentěv – Berseňjov, Judin

    Diváci: 5 835
    bahis siteleri