Arizona – Toronto 2:0 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 5:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 3:4 (po pr.)
Tampa – Montreal 3:0 (kon.) | Carolina – Dallas 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 6:5 (kon.) | Minnesota – St. Louis 0:4 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Nashville Predators
Neděle 17.02.2019, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 Max PACIORETTY - 5:1
     
    55:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas učinilo další důležitý krok k vítězství, už vede 5:1! MAX PACIORETTY tentokrát nic velkého nevymýšlel a hned po průjezdu za modrou čáru zápěstím vypálil. Jeho projektil se zastavil až v síti, Saros nedokázal reagovat. Osmnáctý gól v sezóně pro Paciorettyho. Bez asistence.
    53:48 Oscar LINDBERG - 4:1
     
    53:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Krátce po ubráněném oslabení se domácí vrací do tříbrankového vedení! Výbornou práci znovu odvedl Tuch. K puku se pak dostal na levém kruhu OSCAR LINDBERG a nejprve prostřelil mezi nohama Sissonse a pak puk propadl i za záda Sarose. Lindberg se prosazuje ve druhém zápase po sobě. Asistence: Alex Tuch:
    44:17 Kevin FIALA - 3:1
     
    44:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pozor, hosté se vrací do hry, znovu prohrávají jen o dvě branky! Obránci Vegas byli příliš daleko od sebe a přesně mezi ně dostal přihrávku KEVIN FIALA a už měl před sebou jen Subbana. Tomu naznačil zakončení bekhendem, ale přehodil si puk do forhendu a kolem jeho betonu poslal puk do sítě. Trefil se poprvé po osmi zápasech. Asistence: Mattias Ekholm.
    41:56 Shea THEODORE - 3:0
     
    41:56
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají na začátku třetí třetiny třetí branku a ujímají se vedení 3:0. Skvělou práci odvedl v útočném pásmu Tuch, který zabránil hostům vyjet z pásma. Následně puk udržel v pásmu Stastny a předal ho před branku na SHEU THEODORA, který ho bekhendem uklidil do sítě. Asistence: Paul Stastny, Alex Tuch.
    30:53 Brandon PIRRI - 2:0
     
    30:53
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas využívá přesilovku a navyšuje své vedení na 2:0. Karlsson dostal puk do pásma, předal puk Smithovi, který ho poslal na modrou BRANDONU PIRRIMU. Jeho první rána byla ještě zablokovaná, ale dorážka už skončila v brance Nashvillu. Asistence: Reilly Smith, William Karlsson.
    17:17 Max PACIORETTY - 1:0
     
    17:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Před chvíli už málem prohrávali, teď se ale dostávají Golden Knights do vedení! Saros nepředvedl jistý zákrok proti skákavému nahození, puk vyrazil před sebe. Toho využil MAX PACIORETTY, který plácl do puku a ten nakonec se štěstím doputoval skrz Sarosovu výstroj až za brankovou čáru. Asistence: Cody Eakin, Oscar Lindberg.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 18. Pacioretty (Eakin, O. Lindberg), 31. Pirri (R. Smith, W. Karlsson), 42. Theodore (Stastny, Tuch), 54. O. Lindberg (Tuch), 56. Pacioretty – 45. Fiala (Ekholm)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt, McNabb, Theodore, Engelland (A), C. Miller, Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pirri – O. Lindberg, Eakin, Pacioretty – Reaves, Carrier, Bellemare (A).
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Hamhuis, Y. Weber, Ekholm (A) – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Sissons, Turris, Fiala – C. Smith, Bonino, B. Boyle – Grimaldi, Järnkrok, Hartman.

    Rozhodčí: Peel, Kozari – Nagy, Tobias

    Diváci: 18 430
    bahis siteleri