Poprad – Miskolc 2:1 (kon.) | Nitra – Žilina 3:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:0 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 7:3 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:2 (3:4 po s.n.) | MAC Budapešť – Košice 3:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
7:3 (3:2, 2:0, 2:1)
HK Detva
Neděle 17.02.2019, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas přinesl velké množství gólů a nakonec se ukázala i kvalita. Banská Bystrica byla jednoznačně lepší, protože si dokázala síly rozložit do všech tří třetin. Detva po první třetině herně odešla a nedokázala se zpět chytit. Rozdíl mohl být i výraznější, ale proti byl Zalivin. Ten inkasoval 7 gólů, ale myslím si, že se svým výkonem může být nadmíru spokojen. Děkuji vám za pozornost. Nashledanou. (19:31:03)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Poslední útok domácího týmu zavařil Detvě, která propadla ve středním pásmu. Koper si potáhl puk po pravé straně a okamžitě zakončil. Jeho střela však směřovala přesně do připraveného Zalivina.
     
    58:47
    Na druhé straně si musel Lisutin připsat zákrok z kategorie jednoduchých. Střelu vyslal Král, ale puku chyběla síla i přesnost. Vhazovat se bude v obranném pásmu domácího týmu.
     
    57:12
    Banská Bystrica se snaží o další gól. V útočném pásmu však byla jen z dvěma hráči, kteří nedokázali nic vymyslet. Detva se zdarma dostala k puku.
     
    56:42
    Detvě přesilovka nevyšla. Nedokázala se pořádně ani udržet v útočném pásmu. Domácí celek je aktuálně při puku ve středním pásmu a hráči střídají.
     
    55:45
    Detvě nevyšel útok a domácí celek se jednoduše osvobodil. Po nepřesné přihrávce musí hosté začínat od vlastní brány. Zalivin zastavil puk za vlastní bránou.
     
    54:37
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Bartánus – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:25
    Banská Bystrica útočila po levé straně, ale většina hráčů šla střídat. Domácí hráč podržel puk v útočném pásmu a zkušeně si počkal na náběh spoluhráče.
    53:18 Tomáš Török (DTV) - 7:3
     
    53:18
    Tým Detva právě vstřelil branku! Autorem branky je TÖRÖK. Asistence: Ďaloga a Valent. Detva dokázala zkorigovat stav utkání. Obránci Banské Bystrice usnuli a zapomněli, že mají před bránou hráče. Ďaloga si všiml před bránou volného TOMÁŠE Töröka. Ten se nezalekl příležitosti a zakončil pěkně ke vzdálenější tyči.
     
    51:35
    Detva si takový výprask určitě nezasloužila, protože v první třetině působila lepším dojmem a její výkon byl na úrovni. Ve druhé třetině už to bylo horší, no a vše graduje ve třetí třetině.
    50:32 Jordon Southorn (BBY) - 7:2
     
    50:32
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SOUTHORN. Asistence: Zigo a Šoltés. Další gól přišel po parádní akcí tří útočících hráčů. Na konci celé akce byl Jordon SOUTHORN. Ten dostal přihrávku na pravé křídlo a střelou z první trefil přesně do volného prostoru.
     
    49:48
    Detvě se už nic víc nepodařilo vymyslet ve své přesilové hře. Banská Bystrica byla v oslabení výborná a dokázala se osvobozovat několika vyhozeníma.
     
    48:13
    Detva uzavřela svého soupeře v jeho obranném pásmu a vymýšlela ideální možnost na zakončení. Ta nakonec přišla, ale střela byla sražena na ochrannou síť.
     
    47:41
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Higgs – 2 min., naražení zezadu).
     
    46:30
    Detva byla delší dobu ve svém obranném pásmu a směrem vpřed nedokázala nic vymyslet. Hráči se rozhodli, že jdou střídat. Přišlo tak jen k předání puku.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 6. Higgs (Faille), 20. Šoltés, 20. Asselin (Faille), 29. Bartánus (Southorn, Sloboda), 40. Gabor (Češík), 42. Surový (Zigo), 51. Southorn (Zigo, Šoltés) – 9. Betker (Puliš), 14. Sládok (Hodgson), 54. TÖRÖK (Ďaloga, Valent)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lisutin (Williams) – Mihalik, Marshall, Southorn, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Nemčík, Glenn – Selleck, Faille, Asselin – Šťastný, Higgs, Bartánus – Zigo, Surový, Šoltés – Koper, Češík, Gabor
    HK Detva: Petrík (Zalivin) – Chovan, Kuklev, Sládok, Gachulinec, Fekiač, Betker, Golian, Jendroľ – Ščurko, Murček, Puliš – Hodgson, Mclean, Žilka – Král, Chovan, Gašpar – Török, Valent, Ďaloga.
    bahis siteleri