Toronto – Washington 2:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (kon.)
New Jersey – Ottawa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 0:4 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:1 (kon.)
Tampa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Nashville – Los Angeles 2:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 5:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
Washington Capitals
Pátek 22.02.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 John TAVARES - 2:3
     
    59:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak ještě tu máme výrazné zdramatizování! Brooks Orpik hodně nešikovně vyrazil Riellyho vysoký pas z pravého mantinelu před sebe, kde číhal JOHN TAVARES a prudkou střelou švihem z osy hřiště vykřesal pro svěřence Michaela Babcocka jiskru naděje! Asistence: Morgan Rielly.
    46:46 Tom WILSON - 1:3
     
    46:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak tohle může být rozhodující moment zápasu. Capitals udeřili v oslabení a opět vedou o dva góly! Marnerovu střelu z pravého kruhu Holtby betonem vyrazil a založil tím protiútok Ellera, který zleva přihrál do mezikruží na TOMA WILSONA. Rodák z Toronta nezaváhal a poslal puk ze svého pohledu k levé tyči. Asistence: Lars Eller.
    44:23 Andreas JOHNSSON - 1:2
     
    44:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Konečně se mohli zaradovat i domácí fanoušci! Auston Matthews vyhrál vhazování a pak vyrazil objet Holtbyho branku. Gólman Capitals zakončení vyrazil ke své pravé tyči a tam už to měl dorážející ANDREAS JOHNSSON velmi snadné. Švédský útočník zaznamenal už šestnáctý gól v sezóně! Asistence: Auston Matthews.
    32:07 Brett CONNOLLY - 0:2
     
    32:07
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps ubránili své oslabení a hned po něm odskočili na 2:0! Wilsonovo důrazné napadání trochu zastrašilo Gardinera, který nechal ležet puk u zadního mantinelu. Toho využil Eller a přihrál před branku na volného BRETTA CONNOLLYHO, který se neunáhlil a místy střely z první bekhendem kontrolovaně zasunul kotouč za pravou nohu Andersena. Asistence: Lars Eller, Tom Wilson.
    23:54 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    23:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ve čtyřiadvacáté minutě se dostávají do vedení! V první třetině se jim vůbec nedařilo na buly, které se v tomto případě ukázalo být jako klíčové. Oshie dostal puk na Carlsona, který přihrál před levý kruh na ALEXANDRA OVEČKINA a jeho prudká rána příklepem prosvištěla k vzdálenější tyči. Asistence: John Carlson, T.J. Oshie.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 45. A. Johnsson (Matthews), 60. Tavares (Rielly) – 24. Ovečkin (Carlson, Oshie), 33. Connolly (Eller, T. Wilson), 47. T. Wilson (Eller)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Dermott, Muzzin – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Matthews, Marleau (A) – Co. Brown, W. Nylander, A. Johnsson – Ennis, F. Gauthier, P. Lindholm.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov, Djoos, Orpik (A) – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Boyd, Dowd, Stephenson.

    Rozhodčí: Luxmore, Pochmara – Shewchyk, Brisebois

    Diváci: 19 378
    bahis siteleri