Litoměřice – Teplice 2:3 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
HBC Rondo Teplice
Neděle 24.02.2019, 14:00 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Ode mne je to odsud z Litoměřic vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne. (15:43:17)
     
    Tato snaha už ale k ničemu nevedla. V tomto velmi vyrovnaném, v závěru navíc mírně vyhroceném utkání, měli o něco málo více štěstí hráči Teplic, kteří berou tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    44:44
    Poslední vteřiny se Killers drží před teplickou brankou.
     
    44:38
    Oddechový čas pro domácí.
     
    44:14
    Navíc ještě hosté vyhodili kotouč na opačný konec, odkud se Killers dostali k rozehrávce a marně se snaží probít teplickým obranným valem.
     
    43:29
    Litoměřickou kombinaci ve třech brání rovněž trojice teplických hráčů. A počíná si velmi úspěšně, Killers se stále nemohou dostat do ideálního postavení pro prověření soupeřovy svatyně.
     
    42:52
    Sám proti trojnásobné přesile se vydal do útočného pásma Michal Smolík. O míček po dlouhém snažení sice přišel, přesto Killers ještě zabojovali o pozice před brankou Vaníčka.
     
    42:35
    U své branky nyní musí být Litoměřičtí na pozoru. Tepličtí rozehráli rychlou kombinaci, kterou korunoval tvrdou střelou Daniel Adámek. I tentokrát ale zůstal Zimanzl úspěšný.
     
    42:21
    Nahození Jaroslava Vandase se pokusil dotečovat do branky Marek Stibal. Při obtáčení se kolem brankoviště ale posunul brankovou tyč, čímž na čas přerušil hru.
     
    41:53
    Odražený míček přenesli Killers na opačný konec hřiště, kde se stále pokoušejí o prostřelení velmi organizované teplické obrany.
     
    41:23
    Tyč zazvonila po prudké střele Davida Bíma z mezikruží!
     
    41:02
    Jaroslav Haken se pokusil doběhnout míček a nasměrovat ho do branky. ten už ale měl pevně ve svém sevřením Michal Vaníček, který ho pro jistotu i zalehl, aby mu ho náhodou někdo z protihráčů nevypíchl.
     
    40:31
    Nahození Michala Smolíka zachytil Vaníček ještě v letu. Z následného vhazování se domácí museli vrátit ke své brance.
     
    40:22
    Dnešní utkání sleduje 15 diváků.
     
    39:48
    Velmi dlouho vyčkává Milan Šimek na rozehrávku. Ta posléze nabrala velmi vysoké tempo, a taktéž velmi rychlý teplický obrat,
     
    38:40
    Sérií dlouhých nahrávek vynesli Killers hru do útočného pásma. Tam však byli sevřeni v rohu hrací plochy, čímž se nemohli dostat k bezprostřednímu zakončení na branku Michala Vaníčka.
     
    38:08
    Jaroslav Haken zahájil rozehrávku svého týmu za cestou na druhou stranu. Teplický obranný val se ale vysunul kousek za modrou čáru, čímž dosti rychle zblokoval začínající průnik Killers.
     
    37:15
    Litoměřičtí se snažili útočit podél teplické branky. Došlo ale k vyhození míčku obloukem přes celé hřiště, což mělo za následek i přenesení těžiště hry před Zimanzla.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Ježek (Šimek, Pechan), 19. Vandas (Šimek, Haken) – 10. Živný (Bím), 23. Gerhard, 23. Gerhard (A.Adámek)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Dvořák, Pechan, Ježek, Smolík, Krejza, Rechtorik, Neudeker, Bouzek, Haken, Vandas, Šimek, Sýkora, Stibal
    HBC Rondo Teplice: Vaníček – Adámek D., Adámek A., Bím, Gerhard, Honauer, Klečka, Živný (C), Prokš.

    Rozhodčí: Cícha, Melicher

    Diváci: 15
    bahis siteleri