Litoměřice – Teplice 2:3 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
HBC Rondo Teplice
Neděle 24.02.2019, 14:00 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Úvodní sestavy:

    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Dvořák, Pechan, Ježek, Smolík, Krejza, Rechtorik, Neudeker, Bouzek, Haken, Vandas, Šimek, Sýkora, Stibal

    HBC Rondo Teplice: Vaníček – Adámek D., Adámek A., Bím, Gerhard, Honauer, Klečka, Živný (C), Prokš.

    Rozhodčí: Cícha, Melicher.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    S prvním vhazováním se do útoku vydali tepličtí hráči. Na Zimanzla ale vystřelit nedokázali a hra se velmi rychle přesunula na opačný konec hřiště.
     
    00:52
    Slibný průnik rozehrál Jiří Pechan. Před brankou ale nedokázal přelstít Miroslava Živného, čímž byla celá akce odsouzena k zániku.
     
    01:35
    I zakončení Jaroslava Vandase si Živný ukořistil pro sebe. Tepličanům se posléze povedlo vyvézt hru do středního pásma.
     
    02:16
    Litoměřičtí pokračují v tlaku na teplickou branku. Stále jim ale chybí malý kousek k jejímu prověření. Toho hosté využívají k případným výpadům.
     
    02:37
    Vyhození míčku se Litoměřicím nepříliš zadařilo. Ondřej Rechtorik se jej marně snažil zastihnout, leč balonek byl o něco rychlejší a vhazovalo se před Zimanzlem.
     
    03:26
    Další útočný průnik Killers zastavili sudí krátce za modrou čarou. Ondřej Rechtorik se ocitl v ofsajdovém postavení. Stále tak pokračoval tuhý boj o míček na úrovni hranice útočného pásma.
     
    04:17
    Zprvu slibnou kombinaci Litoměřic si po nahrávce Vandase Marek Stibal zavezl příliš daleko. Hráči domácího týmu tak přišli o míček, který Tepličtí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    04:48
    Do středního pásma se povedlo Teplicím vyhodit míček pro uvolnění tlaku. Míček nasměrovali ale přímo na Milana Šimka, který po jeho zpracování neváhal ani okamžik a vrátil míček před branku.
     
    05:09
    Jaroslav Ježek zahájil pozvolnou rozehrávku Litoměřic. Přestože se Killers snažili, ani přes doběh Stibala ale k zakončení nevedla, navíc se díky icingu vhazovalo před Zimanzlem.
     
    05:51
    Jaroslav Vandas zahájil pozvolnou kombinaci s Michalem Krejzou. Jejím vyústěním byla nastřelená tyč teplické branky po střele Vandase. Těžiště hry se posléze vrátilo hlouběji do středu pole.
     
    07:09
    Další útok Litoměřic se pokusil dále směrem k brance soupeře nasměrovat Ondřej Rechtorik. V první chvíli ale narazil na Josefa Klečku, přesto nakonec hráči Litoměřic započali ostřelování teplické branky.
     
    08:15
    Milan Šimek zachránil míček u mantinelu pro pokračování průniku svého týmu. O chvilku později si jej ale ukořistil pro sebe Miroslav Živný, který se s míčkem vrátil k Vaníčkovi.
     
    08:57
    To byl slibný pokus Daniela Adámka! Poté, co si obhodil Bouzka, dokázal vypálit z mezikruží na Zimanzla. Litoměřický gólman ale míček dokázal vyrazit, načež Adámek ještě na něj nasměroval dorážku. I s ní si ale gólman Killers poradil.
     
    09:12
    Vyloučení v týmu HBC Rondo Teplice (Jakub Honauer – 5 min. + Osobní trest do konce utkání, zásah do oblasti hlavy a krku).
     
    09:21
    Jan Zimanzl si chytře počínal při rozehrávce.
     
    09:28
    Teplice právě vstřelily branku!
    I přes oslabení jdou Teplice do vedení! Po vhazování od modré vyslal přímou střelu na branku MIROSLAV ŽIVNÝ. Ta posléze bez obtíží zaplula za Zimanzlova záda. Asistence: David Bím.
     
    10:20
    Domácí nechtějí nepříznivý stav nechat jen tak a díky Jiřímu Pechanovi vyvezli míček do útočného pásma.
     
    10:41
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    A také rychle srovnávají! Delší kombinaci v útočném pásmu zakončil z pravé strany JAROSLAV JEŽEK. Asistence: Milan Šimek, Jiří Pechan.
     
    11:32
    Mezi gólmanovy betony nasměroval střelu po křižné přihrávce Jaroslav Haken. Michal Vaníček jí sice vyrazil, přesto Killers pokračují v útočném tlaku na jeho branku.
     
    12:29
    Ze středové čáry poslal míček do útočného pásma Jaroslav Ježek. Balonek se ale pouze odrazil o nohy protihráče, stojícího před ní. Teplice to tím pádem zkoušely v protiútoku.
     
    13:46
    Kombinaci na dlouhou vzdálenost zvolili litoměřičtí hokejbalisté. K samotnému vystřelení jim ale vždy malý kousek chybí.
     
    14:12
    Hosté v plném počtu.
     
    14:40
    Michal Smolík rozehrává od vlastní branky. Křižnou přihrávkou nasměroval rychle míček do útočného pásma, kde posléze došlo k prověření Vaníčka.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    Celkem vyrovnaná, avšak nepříliš pohledná část zápasu. Oba týmy se snažily v útočných šancích, přičemž po jednom z nich byli úspěšní.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:08
    První buly druhé třetiny patřilo Litoměřicím. Michal Krejza se s míčkem rychle vydal do útoku a pokoušel se z otočky zakončit k tyči. Michal Vaníček ale zamkl tento prostor a bedlivě ho střežil.
     
    16:14
    Jaroslav Vandas se pokusil projít přes dvojici hráčů Teplic. Přesila na něj ale byla příliš obtížná, naopak hosté dokázali vrátit hru před Zimanzla.
     
    16:43
    Pomalu od své branky rozehrávají litoměřičtí hokejbalisté a snaží se o průnik do útočného pásma. Cesta je to ale obtížná a domácímu týmu příliš úspěšně nevychází.
     
    17:19
    Tuhý boj o míček se rozhořel ve středním pásmu. Vítězně z něj vyjeli domácí, načež se Milan Šimek pokusil o zakončení z bezprostřední blízkosti.
     
    18:05
    David Bím nahodil obloučkem míček k Zimanzlovi. Ve své akci ho ale nepodpořil žádný z jeho spoluhráčů, čímž se Litoměřicím otevřela šance na další přechod na opačný konec hřiště.
     
    18:50
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Z protiútoku po křižné Bímově střele vyběhl JAROSLAV VANDAS, který z mezikruží vyšší střelou umístil míč do horního rohu teplické branky. Asistence: Milan Šimek, Eduard Haken.
     
    19:46
    Sprintem podél mantinelu přenesl hru do útočného pásma Marek Stibal. Přes teplický obranný blok ale nepřenesl míček k brance.
     
    20:01
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jaroslav Ježek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Rondo Teplice (Adrián Adámek – 2 min., hrubost).
     
    20:56
    I hra čtyři na čtyři se více daří litoměřickému týmu. Navíc se dostávají i k několika střelám na branku, ty však Vaníček bez obtíží zachytává.
     
    21:16
    Z rohu se pokusil nasměrovat míček před branku Jiří Pechan. Díky teplickému sevření se ale míček ocitl až před opačnou svatyní. Litoměřičtí ale neváhali ani vteřinu a hru rychle vrátili zpět.
     
    21:48
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Ondřej Sýkora – 2 min., podražení).
     
    21:59
    Tepličtí zahájili svou přesilovku rozehrávkou od své branky.
     
    22:19
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tu také při první vážnější šanci využívají! Odražený míček od gólmana převzal MILAN GERHARD, který ho rychle poslal zpět za něj. Bez asistence.
     
    22:19
    Domácí v plném počtu.
     
    22:30
    Teplice právě vstřelily branku!
    A vzápětí jdou Teplice do vedení! Po vhazování nasměroval Adrian Adámek míček na MILANA GERHARDA, který svou druhou trefou v krátkém čase otáčí nepříznivý vývoj skóre. Asistence: Adrian Adámek
     
    23:03
    Jsou to ale Litoměřičtí, kteří se drží na aktivnější notě a hlouběji v útočném pásmu. K samotné střele se jím ale probít nedaří, čehož Teplice využívají k protiútoku.
     
    23:56
    Michal Vaníček musí být znovu na pozoru. Znovu ho ale podržela vlastní obrana, která zastavila litoměřický průnik, navíc nasměrovala míček k Zimanzlovi.
     
    24:25
    Od modré se pokusil vystřelit Miroslav Živný. Tentokrát se však jeho pokus pouze odrazil o litoměřického obránce, načež Killers vyvezli míček do vlastního útočného pásma.
     
    25:29
    Již notnou chvíli se Killers drží na dostřel teplické branky. Samotné vystřelení jim ale důmyslně organizovaná obrana Ronda nechce ani v nejmenším povolit.
     
    25:51
    Podél pravého mantinelu vyhodil míček daleko od své branky Josef Klečka. Naděje na uvolnění předbrankového prostoru ale Teplicím dlouho nehořela. Litoměřičtí rychle převzali míček a rozeběhli se s ním proti Vaníčkově brance.
     
    27:09
    Po delší době bránění Zimanzlovy svatyně dokázal Michal Krejza vyvézt kotouč do útočného pásma. Přes trojčlenný obranný blok Teplic ale nedokázal vystřelit a dráha odraženého míčku znovu znamenala litoměřické bránění.
     
    28:23
    Z pravé strany tvrdě Vaníčka prověřil Marek Stibal. Ovšem tuto střelu dokázal teplický gólman bez obtíží lapit. Po vhazování se opětovně rozehrála herní situace nahoru – dolů.
     
    28:43
    Sám zády vytahoval hru Milan Šimek. Zadovkou posléze nasměroval míček ke spoluhráči k levému mantinelu. Ten ovšem o míček rychle přišel a hosté to znovu zkusili proti brance Zimanzla.
     
    29:20
    V posledních vteřinách se Killers drží v útočném pásmu. Každou jejich střelu ale Vaníček lapí, čímž se vždy po krátkých sekvencích přerušovaná hra.
     
    29:49
    Ještě poslední útok Teplic Killers na modré zblokovali.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Taktéž velmi vyrovnaná část hry s přenášením šancí na jednu, či druhou stranu. Hostům se ale více dařilo ve střelbě, díky čemuž vstupují do závěrečné fáze s mírnou výhodou.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:05
    Třetí třetinu zahájili útočným výpadem tepličtí hráči. Jan Zimanzl ale hned míček lapil a vysokým obloukem ho vyhodil přes půlku.
     
    30:28
    Po vhazování před Zimanzlem se Litoměřičtí velmi rychle přesunuli na dostřel Vaníčkovy branky, jehož po krátké době sehrání zasypali nevídaným množstvím střel.
     
    32:37
    Z půlky hřiště vyslal velmi tvrdou a křižnou střelu Marek Stibal. Michal Vaníček do ní sice vložil vyrážečku, avšak míček se prolétl až do ochranné sítě nad hřištěm.
     
    33:12
    Souhra Vandase se Stibalem vzala díky nepříliš povedené přejímce míčku druhým zmiňovaným úspěšně. Teplickým se tím pádem povedlo přenést hru na opačný konec hřiště.
     
    34:01
    Hráči Litoměřic se snaží držet na dostřel branky Vaníčka, seč jim síly stačí. Stále navíc vysílají na branku větší množství střel, se kterými si ovšem obrana Teplic dokáže poradit.
     
    34:27
    Velmi slibný průnik Davida Bíma přerušili sudí.
     
    34:27
    Vyloučení v týmu HBC Rondo Teplice (Josef Klečka – 2 min., nedovolená nebo nebezpečná výstroj).
     
    34:27
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:41
    Svou další přesilovku zahájili Killers rozehrávkou ve středním pásmu. Přihrávkami se snaží přiblížit k útočnému pásmu, ovšem Tepličtí vyhodili míček podél mantinelu až k Zimanzlovi.
     
    35:35
    Jan Zimanzl navíc musel zasahovat.
     
    35:50
    Po vhazování si zcela sám vyběhl středem pole Ondřej Sýkora. V samém závěru ale míček nabral poněkud vyšší rychlost něž litoměřický útočník očekával a zakončení se mu již přesně nezadařilo.
     
    36:27
    Hosté v plném počtu.
     
    36:48
    Rukou ve výšce zastavil míček Adrian Adámek. Stále tak pokračuje tuhý boj o míček na úrovni středního pásma, z něhož ani jeden z týmů nedokáže přenést hru ke gólmanovi.
     
    37:15
    Litoměřičtí se snažili útočit podél teplické branky. Došlo ale k vyhození míčku obloukem přes celé hřiště, což mělo za následek i přenesení těžiště hry před Zimanzla.
     
    38:08
    Jaroslav Haken zahájil rozehrávku svého týmu za cestou na druhou stranu. Teplický obranný val se ale vysunul kousek za modrou čáru, čímž dosti rychle zblokoval začínající průnik Killers.
     
    38:40
    Sérií dlouhých nahrávek vynesli Killers hru do útočného pásma. Tam však byli sevřeni v rohu hrací plochy, čímž se nemohli dostat k bezprostřednímu zakončení na branku Michala Vaníčka.
     
    39:48
    Velmi dlouho vyčkává Milan Šimek na rozehrávku. Ta posléze nabrala velmi vysoké tempo, a taktéž velmi rychlý teplický obrat,
     
    40:22
    Dnešní utkání sleduje 15 diváků.
     
    40:31
    Nahození Michala Smolíka zachytil Vaníček ještě v letu. Z následného vhazování se domácí museli vrátit ke své brance.
     
    41:02
    Jaroslav Haken se pokusil doběhnout míček a nasměrovat ho do branky. ten už ale měl pevně ve svém sevřením Michal Vaníček, který ho pro jistotu i zalehl, aby mu ho náhodou někdo z protihráčů nevypíchl.
     
    41:23
    Tyč zazvonila po prudké střele Davida Bíma z mezikruží!
     
    41:53
    Odražený míček přenesli Killers na opačný konec hřiště, kde se stále pokoušejí o prostřelení velmi organizované teplické obrany.
     
    42:21
    Nahození Jaroslava Vandase se pokusil dotečovat do branky Marek Stibal. Při obtáčení se kolem brankoviště ale posunul brankovou tyč, čímž na čas přerušil hru.
     
    42:35
    U své branky nyní musí být Litoměřičtí na pozoru. Tepličtí rozehráli rychlou kombinaci, kterou korunoval tvrdou střelou Daniel Adámek. I tentokrát ale zůstal Zimanzl úspěšný.
     
    42:52
    Sám proti trojnásobné přesile se vydal do útočného pásma Michal Smolík. O míček po dlouhém snažení sice přišel, přesto Killers ještě zabojovali o pozice před brankou Vaníčka.
     
    43:29
    Litoměřickou kombinaci ve třech brání rovněž trojice teplických hráčů. A počíná si velmi úspěšně, Killers se stále nemohou dostat do ideálního postavení pro prověření soupeřovy svatyně.
     
    44:14
    Navíc ještě hosté vyhodili kotouč na opačný konec, odkud se Killers dostali k rozehrávce a marně se snaží probít teplickým obranným valem.
     
    44:38
    Oddechový čas pro domácí.
     
    44:44
    Poslední vteřiny se Killers drží před teplickou brankou.
     
    Konec zápasu.
     
    Tato snaha už ale k ničemu nevedla. V tomto velmi vyrovnaném, v závěru navíc mírně vyhroceném utkání, měli o něco málo více štěstí hráči Teplic, kteří berou tři body.
     
    Ode mne je to odsud z Litoměřic vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne. (15:43:17)

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Ježek (Šimek, Pechan), 19. Vandas (Šimek, Haken) – 10. Živný (Bím), 23. Gerhard, 23. Gerhard (A.Adámek)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Dvořák, Pechan, Ježek, Smolík, Krejza, Rechtorik, Neudeker, Bouzek, Haken, Vandas, Šimek, Sýkora, Stibal
    HBC Rondo Teplice: Vaníček – Adámek D., Adámek A., Bím, Gerhard, Honauer, Klečka, Živný (C), Prokš.

    Rozhodčí: Cícha, Melicher

    Diváci: 15
    bahis siteleri