Litoměřice – Teplice 2:3 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
HBC Rondo Teplice
Neděle 24.02.2019, 14:00 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    22:30
    Teplice právě vstřelily branku!
    A vzápětí jdou Teplice do vedení! Po vhazování nasměroval Adrian Adámek míček na MILANA GERHARDA, který svou druhou trefou v krátkém čase otáčí nepříznivý vývoj skóre. Asistence: Adrian Adámek
     
    22:19
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tu také při první vážnější šanci využívají! Odražený míček od gólmana převzal MILAN GERHARD, který ho rychle poslal zpět za něj. Bez asistence.
     
    18:50
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Z protiútoku po křižné Bímově střele vyběhl JAROSLAV VANDAS, který z mezikruží vyšší střelou umístil míč do horního rohu teplické branky. Asistence: Milan Šimek, Eduard Haken.
     
    10:41
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    A také rychle srovnávají! Delší kombinaci v útočném pásmu zakončil z pravé strany JAROSLAV JEŽEK. Asistence: Milan Šimek, Jiří Pechan.
     
    09:28
    Teplice právě vstřelily branku!
    I přes oslabení jdou Teplice do vedení! Po vhazování od modré vyslal přímou střelu na branku MIROSLAV ŽIVNÝ. Ta posléze bez obtíží zaplula za Zimanzlova záda. Asistence: David Bím.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Ježek (Šimek, Pechan), 19. Vandas (Šimek, Haken) – 10. Živný (Bím), 23. Gerhard, 23. Gerhard (A.Adámek)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Dvořák, Pechan, Ježek, Smolík, Krejza, Rechtorik, Neudeker, Bouzek, Haken, Vandas, Šimek, Sýkora, Stibal
    HBC Rondo Teplice: Vaníček – Adámek D., Adámek A., Bím, Gerhard, Honauer, Klečka, Živný (C), Prokš.

    Rozhodčí: Cícha, Melicher

    Diváci: 15
    bahis siteleri