Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Ottawa – Calgary 1:2 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Calgary Flames
Pondělí 25.02.2019, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Ottawou Senators a Calgary Flames. Duel startuje hodinu po půlnoci.
     
    Calgary Flames

    Kanadský celek zatím prožívá fantastickou sezónu. Calgary dosud odehrálo šedesát jedna zápasů a vybojovalo v nich osmdesát tři bodů. S tímto ziskem mu tak patří první pozice Západní konference. Oproti druhému San Jose má navíc jedno utkání k dobru. Calgary se navíc veze na šňůře výher. Zvítězilo už čtyřikrát v řadě. Naposledy doma přehrálo 2:1 Anaheim.
     
    Ottawa Senators

    Ottawa je na tom mnohem hůře. Celek z kanadské metropole je vůbec nejhorším týmem v celé soutěži. Dosud získal jen čtyřicet devět bodů. Ottawy se navíc dotkly poslední trejdy. Mužstvo opustilo duo Duchene a Dzignel. V minulém utkání doma navíc prohrála 0:3 s Columbusem.
     
    Češi a Slováci

    V dresu Calgary působí dvojice Rittich, Frolík. Naopak za Ottawu nastoupí Chlapík.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – DeMelo, Chabot, Ceci, Wolanin, Jaroš, Harpur – White, Chlapík, B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Balcers – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – B. Ryan, Brown, Bødker.

    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano, Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – S. Bennett, Backlund, Tkachuk – Czarnik, Jankowski, Frolík – Hathaway, D. Ryan, Mangiapane..
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už nastupují na led. Ottawa bude hrát v červeném, zatímco Calgary přijelo v bílých dresech.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní kanadská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Domácí Brady Tkachuk uspěl a Ottawa se ihned vydala do útoku. Obrana Calgary však zasáhla.
     
    00:35
    Zack Smith dostal přihrávku na modrou čáru, ale ihned se kolem něj vyrojili obránci v bílých dresech, kteří mu nedali prostor k rozehrávce.
     
    01:10
    Rittich vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům zastavením prudkého nahození. Ottawa však vstoupila do dnešního utkání velice aktivně.
     
    01:33
    Oliver Kylington dostal přihrávku na modrou čáru a poslal prudké nahození za branku domácí Ottawy. Zadáci Senators si situaci pohlídali.
     
    02:10
    Rudolfs Balcers dojel odražený kotouč do středního pásma, bekhendem jej nahodil za branku Calgary a podobně jako spoluhráči odjel střídat.
     
    02:38
    Bobby Ryan se před brankou Flames snažil tečovat prudké nahození od levého mantinelu, ale jeden ze zadáků Calgary před ním srazil kotouč do bezpečí.
     
    03:10
    Jaroš dojel nepřesnou rozehrávku Calgary, přenesl hru na levé křídlo, nicméně jeden z hokejistů v bílém dresu stačil na poslední chvíli vystoupit.
     
    03:37
    Sean Monahan se otočil za brankou Ottawy, poslal přihrávku na modrou čáru, odkud pálil Hanifin, ale trefil jen pozorného Craiga Andersona.
     
    04:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Domácí obrana předvedla pořádný nedůraz! Sam Bennett svým důrazem vybojoval puk v rohu útočného pásma, přihrál mezi kruhy a MIKAEL BACKLUND vymetl horní roh! Asistence: Sam Bennett.
    04:07 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    04:35
    Frolík napadal rozehrávku domácího celku. Slovenský obránce Jaroš si jej všiml na poslední chvíli a se štěstím vyhodil puk z obranného pásma.
     
    05:05
    Dylan DeMelo se chtěl s kotoučem na hokejce prosmýknout do útočného pásma, jenže neposedný kotouč mu odskočil od hole k obráncům.
     
    05:35
    Andrew Mangiapane dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, ale neměl rychlost a důrazná defenzivní dvojice Senators jej nepustila za modrou čáru.
     
    06:10
    Monahan se dostal s pukem mezi kruhy a také zkusil zakončení zápěstím! Domácí brankář na poslední chvíli vytasil zákrok ramenem!
     
    06:40
    Brady Tkachuk získal puk v rohu útočného pásma, otočil se kolem soupeře, ale důrazný obránce Calgary jej čistým způsobem obral o puk.
     
    07:06
    Sam Bennett dostal přihrávku na levý kruh, zakončil po ledě, jenže jeho rána skončila na vzdálenější tyči!
     
    07:15
    Domácí ještě zkoušejí challenge! Anderson se domnívá, že v době střely už měl kotouč přikrytý lapačkou!
     
    07:15
    Tak branka nakonec neplatí! Matthew Tkachuk podle všeho vysekl gólmanovi kotouč, který měl ve své moci.
     
    08:10
    Bobby Ryan se snažil procedit prudkou přihrávku na rozjetého soupeře. Jeden z obránců Flames stál velmi dobře a bruslí odkopl kotouč do bezpečí.
     
    08:32
    Andrew Mangiapane projel za branku Senators, ale jeho prudkou přihrávku na pravou stranu přizvedl jeden z obránců Ottawy mezi diváky.
     
    09:10
    Elias Lindholm na modré čáře skvěle vystoupil proti zakončení z levé strany a špičkou čepele srazil puk mimo tři tyče branky Calgary Flames.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:40
    Hosté drží kotouč za vlastní brankou a snaží se uklidnit hru. Oba trenéři mezitím posílají na ledovou plochu čerstvé a odpočaté hráče.
     
    10:12
    Matthew Tkachuk se snažil probít k odraženému kotouči v útočném pásmu. Hostující hráč si jej srovnal na forhend, ale trefil ležícího obránce.
     
    10:35
    Hamonic zakončil od modré čáry. Craig Anderson si proti jeho ráně povyjel ven z branky a pravým betonem vykopl kotouč mimo tři tyče.
     
    11:06
    Calgary si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Goloubef.
     
    11:20
    Domácí na úvod přesilovky Calgary uspěli na vhazování v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry za branku Flames.
     
    12:06
    Matthew Tkachuk dostal přihrávku na pravý kruh, poslal pobídku na modrou čáru, ale Johnny Gaudreau si netroufl na zakončení příklepem.
     
    12:35
    Sean Monahan mohl střílet z pravé strany útočného pásma, jenže promáchl a následně nepřesnou rozehrávkou daroval kotouč hráčům Ottawy.
     
    13:06
    Domácí v plném počtu.
     
    13:24
    Sam Bennett tečoval prudkou střelu z pravé strany útočného pásma. Domácí brankář Anderson si včas povyjel a vykopl nepříjemnou teč mimo tři tyče.
     
    14:10
    David Rittich měl dobře zakrytý výhled, ale nakonec jej kotouč trefil do levého betonu. K odraženému kotouči se dostali zadáci Calgary Flames.
     
    14:33
    V obrovské šanci se na druhé straně zjevil Johnny Gaudreau, ale Anderson si teď zahrál na Dominika Haška a parádním zákrokem drží Ottawu ve hře!
     
    15:10
    Chris Tierney projel s pukem do útočného pásma, krásnou přihrávkou našel Bradyho Tkachuka, ale ten pohotovou střelou netrefil branku Flames.
     
    15:33
    Mikael Backlund byl jako první v souboji u mantinelu v obranném pásmu Calgary a se štěstím vyhodil kotouč za modrou čáru. Ottawa musí vyklidit třetinu.
     
    16:10
    Bobby Ryan vystihl chybu obránce Hamomica, dostal se sám před Ritticha, jenže český brankář jeho forhendový blafák vystihl a vyrazil puk!
     
    16:41
    Calgary se snad poprvé v utkání dostalo pod tlak domácích Senators. Hosté se osvobodili jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Rittichem.
     
    17:15
    Ben Harpur zavezl puk do útočného pásma, kde si obhodil obránce, jenže nikdo v červeném dresu jeho výpad nepřijel podpořit.
     
    17:41
    Jean-Gabriel Pageau uspěl v přetlačované v rohu obranného pásma, jenže pokazil rozehrávku a daroval Calgary kotouč zpátky na hokejky.
     
    18:10
    Derek Ryan se prosmýkl do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, ale obětavý obránce Senators se mu položil do střely a srazil puk do bezpečí.
     
    18:38
    Brodin si srovnal kotouč na čepeli a zakončil. Také proti jeho pokusu dokázal obránce včas vystoupit a nenechal kotouč projít na branku Senators.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:25
    David Rittich si všiml dotírajícího Duclaira a raději před ním přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se tak bude po levici českého brankáře.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hosté! Calgary totiž vlétlo do zápasu mnohem aktivněji a Mikael Backlund otevřel skóre už na začátku páté minuty! Další zásah Flames přidal Matthew Tkachuk, ale sudí branku neuznali! Calgary však nepolevilo a vytvářelo si další šance. Ty však zlikvidoval fantastický brankář Anderson. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    Střely na branku: 11 – 14
     
    Další třetina začne přibližně v 02:04.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Calgary se ihned vydalo do útočného pásma, ale nikdo v bílém nedokázal zakončit.
     
    20:35
    Johnny Gaudreau projel s kotoučem na hokejce do útočného pásma, navedl si puk na bekhend, ale jeho ránu letící nad ledem zablokovala obrana.
     
    21:05
    Po další přetlačované ve středním pásmu se kotouč odrazil mezi diváky. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Calgary vstoupilo do třetiny aktivněji.
     
    21:25
    Sam Bennett projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže hned za modrou čárou k němu přistoupil obránce a tělem jej odstavil od kotouče.
     
    22:10
    Christián Jaroš se za vlastní brankou dostal k odraženému puku a výhozem o mantinel poslal puk do středního pásma. Calgary je znovu na kotouči.
     
    22:28
    Chabot poslal přihrávku do středního pásma, jenže Bobby Ryan byl dobře bráněn a zády k obránci si nepotykal se zpracováním.
     
    23:00
    Další akci Calgary po levém křídle zastavuje postavení mimo hru! Příliš rychlý byl tentokrát Anthony Duclair, který projel za modrou čáru ještě před pukem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    23:20
    Calgary si zahraje další přesilovku! Filip Chlapík dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    24:00
    Matthew Tkachuk dostal krásnou přihrávku na pravý kruh, přehodil si puk na forhend, jenže jeho svižnou střelu schoval Anderson mezi betony!
     
    24:28
    Elias Lindholm dostal nabito na modrou čáru, vypálil příklepem, jenže svou dělovkou vůbec netrefil branku domácího mužstva!
     
    25:02
    Jaroš nedokázal kotouč vyhodit za modrou čáru. Calgary v přesilovce drží soupeře před jeho brankou, ale zatím tomu schází příležitosti.
     
    25:20
    Domácí v plném počtu.
     
    26:10
    Drake Batherson se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a podél mantinelu jej vyhodil za modrou čáru. Ottawa se po delší době osvobozuje.
     
    26:25
    Logan Brown nahodil puk do útočného pásma, jenže na jeho přihrávku nedosáhl nikdo v červeném dresu Senators. Ottawa se směrem dopředu opravdu trápí.
     
    27:02
    Na druhé straně dorážel před Andersonovou brankou Michael Frolík. Brankář Ottawy na poslední chvíli pravým betonem vykopl puk do bezpečí.
     
    27:35
    Travis Hamonic poslal přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč zpracoval Mark Giordano, jenže jeho zakončení skončilo na brusli obránce.
     
    28:10
    TJ Brodie projel s pukem po pravém křídle za branku Ottawy, poslal další přihrávku na modrou čáru, ale další zakončení domácí obrana zablokovala.
     
    28:28
    Filip Chlapík rozjel protiútok po levém křídle, jenže obránce Flames k němu aktivně přistoupil a vypíchl českému útočníkovi puk od hokejky.
     
    29:10
    Ben Harpur se snažil vykopnout puk ven z obranného pásma, ale ve stylu Cristiana Ronalda jej odehrál jen na hokejku hostujícího hráče.
     
    29:25
    Rittich vyjel za svou branku a zastavil prudké nahození domácích podél mantinelu. Český brankář zatím nemá v dnešním utkání moc práce.
     
    30:10
    Brady Tkachuk dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně zády k brance kotouč pouze protečoval za branku Flames, kam se nedostal nikdo v červeném.
     
    30:35
    Brady Tkachuk se tentokrát snažil vyhodit puk ven z obranného pásma, nicméně jeho vyhození skončilo na hokejce prvního obránce v bílém dresu.
     
    31:02
    David Rittich si připsal fantastický zákrok! Před českého brankáře se natlačil Brady Tkachuk, který si jej snažil položit, ale Rittich udržel levý beton na ledě!
     
    31:02
    Svou první přesilovku si zahraje také Ottawa! Hamonic dostává dvě minuty za podrážení.
     
    32:00
    Johnny Gaudreau se ve vlastním oslabení dostal do úniku, který zkoušel zakončit rychlou bekhendovou kličkou, ale tu se mu nepodařilo dotáhnout!
     
    32:30
    Hosté vybojovali kotouč za brankou Davida Ritticha a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry. V této přesilovce se Ottawě vůbec nedaří.
     
    33:02
    Hosté v plném počtu.
     
    33:15
    David Rittich si dal pozor na odražený kotouč. Puk vysokým obloučkem padal na brankoviště, ale český brankář si připsal pohotový zákrok.
     
    34:06
    Zack Smith kličkoval s kotoučem v rohu útočného pásma, jenže kolem něj operovali hned dva hokejisté v bílém, kteří jej nenechali rozehrát.
     
    34:30
    Travis Hamonic uklidňuje hru Calgary v obranném pásmu. Zadáci Flames se nikam neženou. Calgary se hlavně snaží hrát na kotouči.
     
    35:10
    TJ Brodie se v obranném pásmu natlačil tělem před Filipa Chlapíka, vybojoval kotouč pro sebe a zadovkou jej vyhodil za modrou čáru do středního pásma.
     
    35:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! BRADY TKACHUK dostal přihrávku na modrou čáru, jel sám na Davida Ritticha a parádní kličkou našel mezírku mezi betony českého brankáře! Asistence: Thomas Chabot.
    35:37 Brady TKACHUK - 1:1
     
    36:10
    Christián Jaroš dostal přihrávku na modrou čáru, ale pohotově proti němu vystartoval obránce, který slovenskému zadákovi zamezil v zakončení.
     
    36:39
    Garnett Hathaway spěchal za odraženým pukem na levou stranu útočného pásma, ale zadák v dresu Ottawy měl k puku blíže a odehrál jej do bezpečí.
     
    37:10
    Tierney dostal prudkou přihrávku na útočnou modrou, nicméně rychlonohý Noah Hanifin se před něj dostal tělem a nenechal soupeře zakončit.
     
    37:30
    Hosté nyní uklidňují hru postupnou kombinací v obranném pásmu. Ottawa je po vstřelení vyrovnávací branky na koni a aktivně napadá rozehrávku soupeře.
     
    38:12
    Anthony Duclair dostal pod tlak Brodina, jenže ten výhozem o mantinel dostal kotouč ven z obranného pásma. Bude se ale vylučovat.
     
    38:13
    Přesilovku si zahraje Ottawa! Dvě minuty za podrážení dostává Hathaway.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:15
    Mark Jankowski se v oslabení dostal do obrovské šance! Hostující hráč tečoval nahození před branku Ottawy, ale puk se od jeho hole odrazil mimo tři tyče!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Prostřední část se o něco lépe vydařila domácí Ottawě! Calgary sice vlétlo na led ve velkém tempu, ale své střelecké pokusy nepřetavilo v branku! Ve 36. minutě navíc hostující obraně ujel Brady Tkachuk a parádní kličkou překonal Davida Ritticha! V závěru třetiny si ještě domácí vypracovali přesilovku, kterou budou dohrávat v úvodu závěrečné třetiny.
     
    Střely na branku: 18 – 23
     
    Další třetina začne přibližně v 02:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny, jenže rozehrávka Senators byla hodně kostrbatá a skončila nepřesnou přihrávkou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:13
    Hosté v plném počtu.
     
    41:05
    Brodin dostal přihrávku na pravý kruh, srovnal se do střelecké pozice, ale jeho ránu zápěstím dokázal Anderson vykopnout pravým betonem.
     
    41:30
    Domácí se z velkého tlaku Calgary osvobodili jen za cenu vyhození puk vysokým obloučkem do středního pásma. Calgary tak může znovu zaútočit.
     
    42:05
    Brady Tkachuk táhl akci Ottawy po levé straně, ale Travis Hamonic jeho průnik zastavil čistým hitem a následně dokázal konstruktivně rozehrát.
     
    42:35
    Sean Monahan prodloužil prudké nahození do útočného pásma, jenže za brankou Ottawy nebyl nikdo v bílém dresu Calgary. Flames vlétli do třetí části hodně aktivně.
     
    43:03
    Kotouč se od Frolíka odrazil na střídačku Ottawy. Sudí však viděl ještě jednu teč. Vhazuje se v útočném pásmu Calgary Flames.
     
    43:25
    Anderson si skvěle pohlídal mezírku u levé tyče své branky a nepustil za svá záda střelu z hodně ostrého úhlu. K odraženému puku se pak dostali zadáci Senators.
     
    44:25
    Johnny Gaudreau spěchal za nahozením do útočného pásma, ale slovenský obránce Jaroš byl u kotouče o něco dříve a odehrál jej pryč z nebezpečného prostoru.
     
    45:10
    Sam Bennett projel stčedem ledové plochy do útočného pásma, přihrál na Tkachuka, jenže toho bránil Anthony Duclair.
     
    45:25
    Chabot měl velké problémy s rozehrávkou v obranném pásmu. Domácí zadák ale těžkou situaci ustál a nakonec odehrál puk na levou stranu ledové plochy.
     
    46:10
    Zack Smith dostal přihrávku do útočného pásma, kde si kotouč připravil ke střele forhendem, ale David Rittich měl snadnou práci.
     
    46:28
    Mikael Backlund projel po levém křídle do útočného pásma, poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, ale dojíždějící Bennett netrefil branku.
     
    47:10
    Domácí měli velké štěstí! Anderson měl zcela zakrytý výhled, jenže dělovku od modré čáry zastavila branková konstrukce!
     
    47:33
    Sam Bennett projel po pravém křídle do útočného pásma, poslal přihrávku na Backlunda, jenže ten svým zakončením trefil prvního obránce.
     
    47:46
    Ottawa si zahraje přesilovku. Právě Sam Bennett dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    48:00
    Hosté však uspěli na vhazování v obranném pásmu a v úvodu přesilovky Senators dokázali vyhodit puk přes všechny čáry do bezpečí.
     
    48:24
    Také tato branka se zkoumá u videa!
     
    48:24
    Branka neplatí! David Rittich měl kotouč pod lapačkou a Bobby Ryan mu jej vysekl!
     
    49:00
    Duclair si rovnal kotouč na modré čáře na střelu, jenže jeho snaha byla marná. Důrazná obrana Calgary dokázala puk vyhodit přes všechny čáry.
     
    49:46
    Hosté v plném počtu.
     
    50:02
    Také Calgary si zahraje přesilovku! Dvě minuty za vysokou hůl vyfasoval Balcers.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:20
    Obětavý obránce Ottawy zablokoval dělovku od modré čáry a následně vyhodil kotouč přes všechny čáry až za branku Calgary Flames.
     
    51:02
    Mark Giordano dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal zajímavou střelu zápěstím, ale ta mířila do lapačky pozorného brankáře Andersona.
     
    51:20
    Domácí znovu získali puk v obranném pásmu a bez váhání jej poslali přes všechny čáry za branku Flames. Calgary se v přesilovce nedaří.
     
    52:02
    Domácí v plném počtu.
     
    52:28
    Hosté uklidňují hru za vlastní brankou. Oba týmy v tuto chvíli posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    53:10
    Jaroš se v rohu obranného pásma dostal k odraženému kotouči a odrazem o mantinel jej vyhodil za modrou čáru. Calgary je opět u kotouče.
     
    53:38
    TJ Brodie si před vlastní brankou troufl na riskantní rozehrávku. Hostující hráč s pukem objel Rittichovu branku, ale jeho následná rozehrávka byla příliš prudká.
     
    54:00
    Bobby Ryan si ve středním pásmu zpracoval odražený kotouč, projel s ním do útočného pásma, ale jeho přízemní ránu dokázal Rittich vykopnout.
     
    54:28
    Balcers svedl důrazný souboj na modré čáře. Lotyšský hokejista měl proti sobě přesilu hokejistů v bílém a nedokázal najít spoluhráče.
     
    55:03
    Frolík před brankou Ottawy zkoušel tečovat vysoké nahození od modré čáry, jenže český útočník na něj nedosáhl. Anderson si připsal snadný zásah.
     
    55:45
    Johnny Gaudreau z levé strany útočného pásma vyslal bekhendovou přihrávku před branku, jenže nikdo v dresu Calgary na jeho přihrávku nedosáhl.
     
    56:10
    Hraje se hodně opatrně. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by soupeře nakopla k triumfu v dnešním střetnutí.
     
    56:35
    Sean Monahan se dostal k odraženému puku a hodně těžkou kličkou zkoušel překvapit domácího brankáře Andersona. Jaroš se stačil vrátit a střelu srazil do bezpečí.
     
    57:02
    Bobby Ryan projel po pravé straně do útočného pásma, zadovkou oslovil Chabota, jenže jeho zakončení od modré čáry prolétlo kolem branky.
     
    57:35
    Johnny Gaudreau ztratil stabilitu v útočném pásmu a narazil se o mantinel. Šikovný hokejista už je ale zpátky na bruslích a napadá rozehrávku soupeře.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:26
    Dylan DeMelo dostal přihrávku do zajímavé pozice, odkud zkusil zakončit bez přípravy, jenže při snaze trefit branku zlomil svou hokejku.
     
    59:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Anthony Duclair mohl rozhodnout o výhře Ottawy, jenže trefil jen horní tyč! Na druhé straně pak Frolík přihrál mezi kruhy a AUSTIN CZARNIK střelou pd břevno poslal Calgary do vedení! Asistence: Michael Frolík, Mark Jankowski.
    59:20 Austin CZARNIK - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Calgary nakonec zvládlo třetí část o něco lépe a vítězí na ledě Ottawy 2:1! Hosté byli aktivnější i v závěrečné periodě, ale dlouho nemohli najít recept na fantastického Andersona. V poslední minutě měl navíc obrovskou šanci domácí Duclair, ale v úniku orazítkoval břevno. To však nebylo vše! Na druhé straně přihrál Frolík Czarnikovi, který rozhodl o dalším triumfu Flames!
     
    Střely na branku: 23 – 35
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Austin Czarnik (CGY) 1+0
    2. Brady Tkachuk (OTT) 1+0
    3. Matthew Tkachuk (CGY) 0+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Christián Jaroš (OTT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:56
    Filip Chlapík (OTT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:55
    Michael Frolík (CGY) 0+1, 1 střela, čas na ledě 9:55
    David Rittich (CGY) 60 minut, 22 zákroků, 1 gól, 95,7%
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 13 16 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:45:00)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 36. B. Tkachuk (Chabot) – 5. Backlund (S. Bennett), 60. Czarnik (Frolík, Jankowski)


    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – DeMelo, Chabot, Wolanin, Jaroš, Harpur, Goloubef – White, Chlapík, B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Balcers – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – B. Ryan, Brown, Bødker – Duclair.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano, Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – S. Bennett, Backlund, Tkachuk – Czarnik, Jankowski, Frolík – Hathaway, D. Ryan, Mangiapane.

    Rozhodčí: Skilliter, Charron – Amell, Nagy

    Diváci: 13 160
    bahis siteleri