Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Ottawa – Calgary 1:2 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 25.02.2019, 03:40 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Josh ARCHIBALD - 4:1
     
    59:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tento hokejový svátek v arizonské poušti bude mít vítězný konec! Little vyhrál buly nad Stepanem, jenže JOSH ARCHIBALD doslova ukradl puk z hokejky Connora a ze středního pásma ho poslal do nikým nehlídané branky. Asistence: Derek Stepan.
    33:46 Clayton KELLER - 3:1
     
    33:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes odskakují do dvoubrankového náskoku! CLAYTON KELLER kvůli hitu Kulikova přišel o puk u červené čáry. Alex Galchenyuk mu ho přihrávkou z otočky ale vrátil a následná střela zápěstím proletěla mezi lapačkou a levým betonem Laurenta Brossoita až do sítě. Pro účastníka utkání hvězd je to první gól po čtrnáctizápasovém půstu! Asistence: Alex Galchenyuk, Alex Goligoski.
    27:40 Lawson CROUSE - 2:1
     
    27:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Obrovské štěstí pro domácí tým, který otáčí skóre! LAWSON CROUSE si šikovně zpracoval prudký pas od Niklase Hjalmarssona a dostal se za obranu. Při bekhendové střele zlomil hokejku, Brossoit kotouč vyrazil před sebe a do vlastní branky ho smolně srazil vracející se obránce Chiarot. Asistence: Niklas Hjalmarsson, Oliver Ekman-Larsson.
    05:43 Brad RICHARDSON - 1:1
     
    05:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Velká radost v Gila River Areně, kde domácí tým rychle srovnává na 1:1! Alex Goligoski se vydal na útočný výlet. Po faulu ztratil stabilitu, ale puk si našel cestu k Hinostrozovi, jenž ho předal do mezikruží BRADU RICHARDSONOVI a ten nadvakrát prostřelil Brossoita. Asistence: Vinnie Hinostroza, Alex Goligoski.
    02:11 Patrik LAINE - 0:1
     
    02:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Vynikající začátek pro Jets, kteří využívají přesilovku a od třetí minuty vedou! Wheeler tak dlouho míchal u pravého mantinelu, až našel vhodný okamžik pro přihrávku do vzdálenějšího kruhu. Tam opět číhal PATRIK LAINE a střelou z první propálil Kuempera. Asistence: Blake Wheeler, Kyle Connor.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Richardson (Hinostroza, Goligoski), 28. Crouse (Hjalmarsson, Ekman-Larsson), 34. Keller (Galchenyuk, Goligoski), 60. J. Archibald (Stepan) – 3. Laine (Wheeler, Connor)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski, Oesterle, Ljubuškin – Keller, Cousins, Galchenyuk – J. Archibald, Stepan (A), Crouse – Hinostroza, Richardson, Kempe – Garland, Weal, Pánik.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Niku, Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Laine – Ehlers, Little (A), Connor – B. Tanev, Lowry, Copp – Appleton, Roslovic, Perreault.

    Rozhodčí: Brenk, Peel – Racicot, Tobias

    Diváci: 17 125
    bahis siteleri