NY Islanders – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Boston – Tampa 4:1 (kon.)
Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 5:2 (kon.) | Vegas – Florida 6:5 (1:0 po s.n.)
Los Angeles – Dallas 3:4 (po pr.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 01.03.2019, 01:08 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:27 Seth JONES - 4:3
     
    64:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Rychlý útok domácích končí rozhodujícím gólem SETHA JONESE, který dal svůj sedmý gól v prodloužení v dresu Columbusu ve své kariéře a osamostatnil se na prvním místě historické tabulky týmu! Domácím se podařil rychlý kontr, na jehož konci Jones na pravé straně brankoviště usměrnil přihrávku Panarina za záda Elliotta. Asistence: Artěmij Panarin.
    53:28 Travis SANHEIM - 3:3
     
    53:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To je rána pro domácí! TRAVIS SANHEIM si šikovně sjel až do levého kruhu, přiblížil se k brankovišti a dostal přesnou přihrávku od Voráčka. Střelou z první nedal šanci přesouvajícímu se Bobrovskému. Asistence: Jakub Voráček, Ivan Provorov.
     
    49:36
    Anderson nadvakrát nepřekonal Elliotta. Ten se dostal mimo brankoviště a k dorážce v mezikruží se tlačil Jenner, ale odkryté klece nevyužil!
    44:15 Scott HARRINGTON - 3:2
     
    44:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Parádní střela SCOTTA HARRINGTONA od modré čáry se stala čistým průstřelem, který skončil za zády Elliotta. Asistence: Ryan Dzingel, Matt Duchene.
     
    38:23
    A další přečíslení domácích! Tentokrát se dostali útočníci Columbusu až před brankoviště, ale přihrávka do levé strany byla přibrzděna obráncem a ke střele znovu nedošlo. Elliott ukryl puk pod lapačku.
     
    35:15
    Haggova rána od modré končí na tyči domácí branky!
     
    28:58
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Cam Atkinson – 2 min., hákování).
     
    28:58
    Couturier vyrazil v oslabení do úniku, když přijal přihrávku na vlastní polovině. Při zakončení byl zaháčkován, přesto zvládl kličku do bekhendu, ale střelu poslal vedle. Bude se však vylučovat a hrát se bude ve čtyřech.
     
    28:26
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Ryan Hartman – 2 min., napadení).
    27:31 Artěmij PANARIN - 2:2
     
    27:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají na 2:2! ARTĚMIJ PANARIN dostal přihrávku na kraji levého kruhu, sjel si blíž k brankovišti z levé strany a podstřelil beton brankáře Elliotta. Asistence: Zach Werenski, Pierre-Luc Dubois.
    18:00 Travis SANHEIM - 1:2
     
    18:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už nemůže být o platnosti gólu pochyb! Další závar před Bobrovským, puk opět zastavila tyčka, tentokrát po zakončení Konecnyho, ale nakonec se TRAVISU SANHEIMOVI podařilo dostat kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Travis Konecny, Nolan Patrick.
     
    16:50
    Lavička Columbusu si vzala challenge kvůli ofsajdu Jakuba Voráčka, který celou akci v útočném pásmu rozehrál. A skutečně, při přechodu modré čáry bylo zjištěno postavení mimo hru českého útočníka.
    16:50 Neuznaný gól Philadelphie
     
    16:50
    Obrovský závar před brankou domácích sice končí gólem Jamese Van Riemsdyka, který po tyčce Girouxe dokázal až napotřetí dorazit puk do branky, ale musel kvůli tomu vsunout si vlastní hokejku mezi nohy a hrát v dost složité pozici. Jenže gól neplatí!
     
    15:14
    Hosté vyrazili ve dvou do přečíslení v oslabení. Giroux na levé straně se rozhodl nepřihrávat a střílet kolem lapačky, jenže Bobrovskij letící puk zachytil a přerušil hru.
     
    13:48
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Robert Hägg – 2 min., podrážení).
    13:21 Neuznaný gól Columbusu
     
    13:21
    Důraz Olivera Bjorkstranda se Columbusu málem vyplatil vyplácí! Bjorkstrand pronikl do útoku podél pravé strany, a i když Elliott jeho střelu vyrazil ramenem, puk se odrazil do nohy domácího útočníka, od níž zamířil do brusle hostujícího bránícího hráče a od té do branky. Takový trochu pinball.

    Rozhodčí si ale vzali pomoc videa a zjistili, že Bjorkstrand do odraženého puku kopl. Gól neplatí.
    10:45 Oliver BJORKSTRAND - 1:1
     
    10:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Do konce přesilovky Columbusu scházela jen jedna vteřina, ale tlak domácích do brankoviště se nakonec vyplatil. OLIVER BJORKSTRAND využil ztížené pozice brankáře Elliotta a poslal puk do sítě. Flyers si sice vzali challenge, ale rozhodčí u videa rozhodl, že k nedovolenému bránění brankáři nedošlo. Asistence: Boone Jenner, Josh Anderson.
     
    08:45
    Branka Philadelphie je posunutá. Bude se vylučovat, jelikož brankář podle rozhodčích vyrazil klec ze svého postavení úmyslně.
    03:30 Jakub VORÁČEK - 0:1

    via Gfycat

     
    03:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Domácí přenesli hru od pravého mantinelu na levou stranu, odkud JAKUB VORÁČEK střelou o vzdálenější pravou tyčku otevírá skóre. Čistý průstřel! Asistence: Claude Giroux, Shayne Gostisbehere.
     
    03:20
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Nick Foligno – 2 min., podrážení).

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. Bjorkstrand (Jenner, J. Anderson), 28. Panarin (Werenski, Dubois), 45. Harrington (Dzingel, Duchene), 65. S. Jones (Panarin) – 4. Voráček (Giroux, Gostisbehere), 18. Sanheim (Konecny, Patrick), 54. Sanheim (Voráček, Provorov)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, McQuaid, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – Bjorkstrand, Duchene, Dzingel – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Dubinsky, Riley Nash, Robinson.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Talbot) – Sanheim, Provorov, Gudas, Hägg, P. Myers, Gostisbehere – Konecny, Patrick, Giroux (C) – Voráček, Couturier (A), Lindblom – Hartman, Laughton, J. van Riemsdyk – Varone, Knight, M. Raffl.

    Rozhodčí: St. Pierre, Meier – Alphonso, Racicot

    Diváci: 17169
    bahis siteleri