Kometa Brno – Zlín 7:2 (3:1 po n.s.n.) | K. Vary – Kobra 3:2 (2:1 po n.s.n.) | HK MD Šumperk – Vsetín 2:5 (po nadst. prodl.)
po n.s.n. (3:1)
HC Kometa Brno
7:2 (3:0, 4:0, 0:2 - N 0:0)
Berani Zlín
Pondělí 04.03.2019, 17:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu • Nadstavba B
Partner:
     
    V samostatných nájezdech nadstavby zvítězil tým HC Kometa Brno.
    Vítězný nájezd vstřelil PATRIK FAJMON.
     
    61:57
    Prčík pěkným pasem našel Brabence, ten už podruhé v prodloužení postupoval zcela osamocen na Hamrlu, tentokrát však ztroskotal na pohotové lapačce zlínského brankáře!
     
    60:30
    Poměr sil na ledě se srovná. Zlínský Filip Šindelek dohrál Brabence na hranici pravidel, což rozhodčí trestá dvouminutovým pobytem na trestné lavici.
     
    60:26
    Ihned po vhazování se do samostatného úniku vyřítil domácí Brabenec, snažil se překonat Hamrlu kličkou do forhendu, ovšem zlínský brankář se dostatečně roztáhl a úspěšnému zakončení brněnského hráče zabránil!
     
    60:16
    Kometa se bude v prodloužení bránit, dvě minuty za vysokou hůl fasuje Jakub Kos.
     
    58:45
    Fajmon naskočil z trestné lavice a upaloval osamocen na Hamrlu, ten ovšem jeho únik vychytal.
     
    56:44
    Fajmon zabránil zlínskému Frömelovi v zakončení podrážením, za což fasuje dvě minuty. Zlín může pomýšlet na další úpravu ve skóre.
     
    56:15
    Před brankou Zlína se strhl pěstní souboj mezi domácím Sedláčkem a hostujícím Šimáškem, zlínskému obránci se podařilo brněnského útočníka položit k ledu. Oba borci si nyní odpykají 2+2 minuty za hrubost.
     
    56:09
    Nyní ovšem Ševce musel podržet brankář Hamrla, jenž čelil samostatnému úniku v podání Kose.
     
    53:59
    Šalé zachytil zlínskou rozehrávku ve středním pásmu a ujížděl osamocen na Hamrlu, zkoušel zlínského brankáře překonat bekhendem mezi nohy, ovšem Hamrla brněnskému útočníkovi v hattricku zabránil!
     
    49:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani udeřili ve vlastním oslabení! Chybnou rozehrávku brankáře Schnattingera potrestal LUKÁŠ CHLUDIL. Bez asistence.
     
    49:05
    Přesilová hra pro Kometu. Proti pravidlům se provinil Jakub Kráčalík a dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    45:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci střílí první branku v utkání! Kotouč se ve středním pásmu odrazil na hůl LUKÁŠE CHLUDILA, jenž postupoval zcela osamocen na brněnskou branku a přesnou střelou k tyči obstaral kosmetickou úpravu ve skóre. Asistence: Jakub Kráčalík.
     
    39:10
    Přesilová hra pro Kometu, dvě minuty za sekání fasuje Jan Ramert.
     
    38:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla doslova demontáž zlínské obrany! Vše začalo mezi kruhy na hokejce Kosa, jenž předložil do křídla Brabencovi a ten korunoval pozici pro IVA SEDLÁČKA, jenž prolomil svou střeleckou smůlu v dnešním utkání, když uklidil kotouč do prázdné branky. Asistence: Jakub Brabenec, Jakub Kos.
     
    35:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa pokračuje ve střeleckých hodech! Znovu se na Hamrlu z pravého křídla řítil Sedláček, ovšem tentokrát se rozhodl předložit kotouč JAKUBU KOSOVI, jenž z voleje překonal bezmocného brankáře Beranů. Asistence: Ivo Sedláček, Stanislav Svozil.
     
    32:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí střílí pátou branku v utkání! EDUARD ŠALÉ se nejprve snažil před brankou vyšperkovat zakončení pro Sedláčka, když to ale nešlo, rozhodl se sám zakončit a Hamrla mu k tomu nabídl dostatečně odkrytý prostor v brance. Asistence: Jakub Kos.
     
    28:08
    Zlín si podruhé v utkání vyzkouší přesilovou hru 5 na 3. Potrestána je nyní lavička brněnské Komety za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odsedí Martin Mišiak.
     
    26:44
    Přesilová hra pro Zlín za nedovolené bránění v podání Adama Horkého.
     
    25:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ovšem Brňané nyní rázně odpovídají na rodící se nápor Zlína. Útočnou akci vedl Svozil a předložil kotouč mezi kruhy JAKUBU KOSOVI, jenž zcela nepokrytý měl dostatek času na to, aby zamířil a trefil přesně k tyči. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    25:14
    Ovšem odražený kotouč nyní zachytil Sedláček a opět upaloval zcela osamocen na brankáře Hamrlu, ten si jej tentokrát vychutnal pohotovým zákrokem lapačkou!
     
    23:09
    Brněnský Sedláček v samostatném úniku na zlínskou branku, Hamrla nyní předvedl skvostný zákrok, čímž zabránil Kometě v navýšení už tak pohodlného náskoku.
     
    17:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují do tříbrankového náskoku! Ve středním pásmu se bránících hráčů Zlína dokázal zbavit Vyroubal, jenž ujížděl ve dvojici s Kosem na branku soupeře, nakonec vzal zakončení na sebe, jeho pokus Hamrla ještě vyrazil, ale na dorážku ze druhé vlny v podání NESIMA HARMIMA už byl krátký. Asistence: Tomáš Vyroubal.
     
    13:31
    Komplikace pro Kometu, hosté ze Zlína budou mít nyní po dobu jedné minuty a devětatřiceti vteřin možnost přesilové hry 5 na 3. Viníkem této situace je Jakub Kos, jenž fasuje dvě minuty za podrážení.
     
    13:10
    Přesilová hra pro Zlín, vyloučen je Adam Horký na dvě minuty za hákování.
     
    10:28
    Nyní se ovšem Zlín dostal do slibné příležitosti! Chludil ve středním pásmu uvolnil Lacigu, jenž už ujížděl osamocen na Schnattingera, zkoušel brněnského brankáře překonat kličkou do bekhendu, ten však dokázal včas použít svou vyrážečku!
     
    09:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se domácí tým raduje ze vstřelení druhé branky! Zlínským obráncům se nepodařilo dostatečně pokrýt prostor před vlastní brankou, kde nejprve zakončoval Vyroubal, aby Hamrla vyrazil puk pouze na hokejku NESIMA HARMIMA, jenž dokázal poslat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Vyroubal, Stanislav Svozil.
     
    07:00
    Ovšem ani Zlín svou početní výhodu nedohraje, dvě minuty za podrážení odsedí Adam Laciga.
     
    05:20
    Počet sil na ledě se srovná, dvě minuty za krosček fasuje Jakub Brabenec.
     
    04:35
    První vyloučení v dnešním utkání – na trestnou lavici míří Patrik Nábělek na dvě minuty za podrážení.
     
    00:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým se v úvodu utkání dostává do vedení! Mišiak si všiml před brankou osamoceného EDUARDA ŠALÉHO, jenž si zpracoval kotouč a bekhendovým zakončením k tyči otevřel brankový účet zápasu. Asistence: Martin Mišiak.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Šalé (Mišiak), 10. Harmim (Vyroubal, Svozil), 18. Harmim (Vyroubal), 26. Kos (Svozil), 33. Šalé (Kos), 36. Kos (Sedláček, Svozil), 39. Sedláček (Brabenec, Kos), rozh. náj. FAJMON – 46. Chludil (Kráčalík), 50. Chludil

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Šalé (KOM)
    1:1   Frömel (ZLN)
    2. série:
    1:1   Brabenec (KOM)
    1:1   Laciga (ZLN)
    3. série:
    2:1   Fajmon (KOM)
    2:1   Chludil (ZLN)
    4. série:
    3:1   Svozil (KOM)
    3:1   Mojžíš (ZLN)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Běhůnek, Ulbricht, Fajmon, Němec, Prčík, Svozil – Brabenec, Kos, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Linka, Harmim, Mišiak, Vyroubal.
    Berani Zlín: Hamrla (Synek) – Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek – Jecho, Chludil, Tomeček, Ševčík, Mojžíš, Gerych, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík.

    Rozhodčí: Vepřek – Bernard, Husák
    bahis siteleri