Přerov – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (po pr.) | Kladno – Havířov 3:4 (kon.)
Slavia – Třinec 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:3 (kon.) | Salzburg – Zlín 3:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vsetín – Plzeň 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Vítkovice 6:2 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:2 (1:2, 3:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 07.03.2019, 18:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina F
Partner:
     
    55:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A s velkou pravděpodobností je pro dnešek rozhodnuto! JAN TLAČIL se ujal kotouče a po samostatné akci se prosadil přesnou střelou! Bez asistence.
     
    44:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši jdou do komfortnějšího tříbrankového vedení, které již určitě nebudou chtít pustit! Ondřej Vaculík ujel s JAROSLAVEM POUZAREM do přečíslení. Druhý jmenovaný dostal finální přihrávku a zblízka branky zakončil do horních pater branky. Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    39:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se dostávají do dvoubrankového vedení, které může přinést větší klid na jejich hole! Řezáč poslal přihrávku na JANA TLAČILA, a ten se nezmýlil! Asistence: Aleš Řezáč, Daniel Dudáček.
     
    27:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté obracejí skóre ve svůj prospěch! Kotouč se od branky odrazil k dojíždějícímu VOJTĚCHU DOKTOROVI, který zamířil přesně do horního růžku! Povedená trefa! Asistence: Jan Tlačil, Aleš Řezáč.
     
    24:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno, českobudějovičtí hokejisté se mohou radovat! Pavel Novák poslal přihrávku na modrou čáru, kde už stál připravený JAKUB NOVÁK, který pak povedenou střelou z větší vzdálenosti rozvlnil až síťku za zády vítkovického brankáře! Asistence: Pavel Novák.
     
    11:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme to jen o jednu branku! Motor rozjel svou přesilovkovou kombinaci, kterou úspěšně zakončil VOJTĚCH KRCHO. Asistence: Jaroslav Pouzar, Michal Silný.
     
    09:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté se radují z druhé vstřelené branky! Do zajímavé pozice se dostal JAN VOJTOVIČ, který trefil blíže přesně k tyčce! Asistence: Petr Fridrich.
     
    07:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tu první branku v utkání! René Smolka poslal do útoku svého spoluhráče, kterým byl VOJTĚCH LEDNICKÝ. Ten se pak nacpal před branku a úspěšně z tohoto prostoru zakončil.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 12. Krcho (Pouzar, Silný), 25. J. Novák (P. Novák), 28. Doktor (Tlačil, Řezáč), 40. Tlačil (Řezáč, Dudáček), 45. Pouzar (Vaculík), 56. Tlačil – 8. Smolka (Lednický), 10. Vojtovič (Fridrich)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Remta, Dudáček, Pavlát, J. Novák, Doktor, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Silný (C), Krcho
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Kunc, Bílý, Smolka, Smička, Zapletal, Věntus – Konečný, Fridrich, Lednický, Baláž, Lewandowski, Vojtovič, Beránek, Mrva, Potočný (C), Toman, Gebauer, Ivan

    Rozhodčí: Šperl – Štofa, Kreuzer
    bahis siteleri