Přerov – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (po pr.) | Kladno – Havířov 3:4 (kon.)
Slavia – Třinec 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:3 (kon.) | Salzburg – Zlín 3:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vsetín – Plzeň 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Vítkovice 6:2 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:2 (1:2, 3:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 07.03.2019, 18:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina F
Partner:
     
    56:16
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Škola – 2 min., hrubost).
     
    55:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A s velkou pravděpodobností je pro dnešek rozhodnuto! JAN TLAČIL se ujal kotouče a po samostatné akci se prosadil přesnou střelou! Bez asistence.
     
    54:41
    Jaroslav Pouzar si svým pohybem řekl o přihrávku doprostřed, mezi oba kruhy. Pouzarův následný pokus nebyl vůbec špatný, ovšem nakonec za Pitákova přispění končí mimo brankovou konstrukci.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vaculík – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:00
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Smička – 2 min., podrážení).
     
    44:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši jdou do komfortnějšího tříbrankového vedení, které již určitě nebudou chtít pustit! Ondřej Vaculík ujel s JAROSLAVEM POUZAREM do přečíslení. Druhý jmenovaný dostal finální přihrávku a zblízka branky zakončil do horních pater branky. Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    39:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se dostávají do dvoubrankového vedení, které může přinést větší klid na jejich hole! Řezáč poslal přihrávku na JANA TLAČILA, a ten se nezmýlil! Asistence: Aleš Řezáč, Daniel Dudáček.
     
    30:54
    Vítkovičtí hokejisté málem srovnali skóre ve vlastním oslabení! Po nepřesné Tlačilově rozehrávce se do samostatného úniku dostal Vojtěch Lednický. Zkoušel Svobodu rozhýbat, jenže neúspěšně. Domácí brankář byl úspěšný.
     
    28:57
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Beránek – 2 min., hákování).
     
    27:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté obracejí skóre ve svůj prospěch! Kotouč se od branky odrazil k dojíždějícímu VOJTĚCHU DOKTOROVI, který zamířil přesně do horního růžku! Povedená trefa! Asistence: Jan Tlačil, Aleš Řezáč.
     
    24:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno, českobudějovičtí hokejisté se mohou radovat! Pavel Novák poslal přihrávku na modrou čáru, kde už stál připravený JAKUB NOVÁK, který pak povedenou střelou z větší vzdálenosti rozvlnil až síťku za zády vítkovického brankáře! Asistence: Pavel Novák.
     
    15:56
    Nebyli jsme vůbec daleko od srovnání stavu! Jan Tlačil jen po pravém křídle, načež vypálil na bližší tyč. Kotouč se ale následně odrazil jen od horní tyčky zpět do hry!
     
    11:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme to jen o jednu branku! Motor rozjel svou přesilovkovou kombinaci, kterou úspěšně zakončil VOJTĚCH KRCHO. Asistence: Jaroslav Pouzar, Michal Silný.
     
    11:14
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Gebauer – 2 min., podrážení).
     
    09:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté se radují z druhé vstřelené branky! Do zajímavé pozice se dostal JAN VOJTOVIČ, který trefil blíže přesně k tyčce! Asistence: Petr Fridrich.
     
    07:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tu první branku v utkání! René Smolka poslal do útoku svého spoluhráče, kterým byl VOJTĚCH LEDNICKÝ. Ten se pak nacpal před branku a úspěšně z tohoto prostoru zakončil.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 12. Krcho (Pouzar, Silný), 25. J. Novák (P. Novák), 28. Doktor (Tlačil, Řezáč), 40. Tlačil (Řezáč, Dudáček), 45. Pouzar (Vaculík), 56. Tlačil – 8. Smolka (Lednický), 10. Vojtovič (Fridrich)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Remta, Dudáček, Pavlát, J. Novák, Doktor, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Silný (C), Krcho
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Kunc, Bílý, Smolka, Smička, Zapletal, Věntus – Konečný, Fridrich, Lednický, Baláž, Lewandowski, Vojtovič, Beránek, Mrva, Potočný (C), Toman, Gebauer, Ivan

    Rozhodčí: Šperl – Štofa, Kreuzer
    bahis siteleri