Buffalo – Detroit 4:5 (po pr.) | Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 6:2 (kon.)
Ottawa – Florida 2:5 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 4:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 2:3 (1:2 po s.n.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Chicago 4:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Pátek 29.03.2019, 17:10 • ROCKNET ARÉNA • Baráž o extraligu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Ladislav Zikmund našel před branku najetého Jaromíra Jágra, který okamžitě vystřelil. Jenže v brance Chomutova se nachází Justin Peters, který legendu českého hokeje opět vychytal. Chomutovská jednička pak sklidila ovace z tribun.
     
    58:52
    Lukáš Cikánek zůstává na střídačce a Kladno posílá do hry pátého hráče.
     
    58:52
    Hostující celek si vyžádal oddechový čas!
     
    58:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2 min., držení).
     
    57:50
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Plekanec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:02
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Vampola – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    54:14 Vladimír RŮŽIČKA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    A najednou je vedení Chomutova dvoubrankové! Radek Duda a VLADIMÍR RŮŽIČKA společně uháněli sami na brankáře. Chomutovský asistent kapitána chytrou střelou přehodil lapačku Lukáše Cikánka a puk se štěstím skončil v brance. Asistence: Radek Duda.
     
    53:22
    Hlavní rozhodčí se vrací zpátky, aby ukázal, že o gól se opravdu nejednalo!
     
    53:22
    Kladenští už se radovali z gólu, ovšem puk zřejmě brankovou čáru nepřekonal. Poté David Štich poslal k zemi Jaromíra Jágra a za brankou se strhla mela. Celá situace se bude zkoumat ještě videm!
     
    52:23
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Jiří Říha, jehož bomba se od zadního mantinelu odrazila před branku. Puk pak z hole dorážejícího hráče zamířila do boční strany sítě.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 250 (vyprodáno) diváků.
    47:45 Jakub SKLENÁŘ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Puk mezi kruhy dostal Radek Duda, jenž okamžitě vystřelil. Před brankou se nacházel osamocený JAKUB SKLENÁŘ, který tečí překonal hostujícího brankáře. Asistence: Radek Duda a Lukáš Vantuch.
     
    45:43
    Přihrávku mezi kruhy dostala legenda českého hokeje. Ovšem Jaromír Jágr si na kanadském brankáři znovu vylámal zuby. Justin Peters se skvěle přesunul a je mužem zápasu.
     
    45:23
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    44:45
    Ivan Huml našel mezi kruhy osamoceného kanadského obránce, jenž měl dost času na zakončení. Ovšem střela Bretta Flemminga šla jen nad horní tyčku.
     
    39:01
    Domácí ve vlastním oslabení ujížděli ve dvou na jediného obránce! Marek Tomica viděl před brankou najíždějícího Lukáše Vantucha, jenž nastavil hůl a zamířil mezi tři tyče. Jenže Lukáš Cikánek se skvěle přesunul a zasáhl.
     
    37:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Matyáš Svoboda – 2 min., hákování).
     
    37:00
    Jaromír Jágr vysunul do samostatného úniku Tomáše Redlicha, jenž postupoval na branku po levé straně. Ovšem Justin Peters byl opět na správném místě a zasáhl.
     
    36:38
    Zpoza branky našel Tomáš Plekanec na hranici brankoviště Linuse Anderse Svedlunda. Ovšem ten byl brankáři až příliš blízko a zakončil jen do jeho hrudi.
     
    35:28
    Jakub Strnad se ocitl v dobré palebné pozici. Ovšem jeho pokus z mezikruží proletěl jen vedle pravé tyče chomutovské branky. Kladno je nyní aktivnější a pokračuje v tlaku.
     
    31:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., hákování).
     
    31:13
    Cink! Michal Gut nevěděl se spoluhráči, kde je kotouč. Přijel k němu v plné rychlosti Daniel Kružík, jenž orazítkoval pravou tyč Petersovy branky!
     
    25:15
    Od modré čáry vystřelil David Štich, jehož pokus tečoval mezi kruhy Bohumil Jank. Ovšem Lukáš Cikánek zakročil betonem a drží dále bezbrankový stav.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Hořava – 2 min., hákování).
     
    24:33
    Zakončení Petra Vampoly vypadlo domácímu brankáři. Chomutov se pak vydal do útoku a do samostatného úniku ujel Vladimír Růžička, jenž byl faulován, přesto zakončil do ruky brankáře.
     
    19:34
    Tlak do brankoviště předvedli Petr Koblasa a Radek Duda. Kotouč se ocitl vedle kladenského brankáře, ovšem pomohli mu spoluhráči.
     
    12:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Duda – 2 min., sekání).
     
    12:49
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., podrážení).
     
    12:15
    Za obranu si najel Patrik Machač, jenž mířil na vyrážečku kanadského brankáře. Jenže Justin Peters si pomohl širokou holí a puk vyrazil k mantinelu.
     
    08:03
    Bohumil Jank viděl před brankou osamoceného Radka Dudu, který pokusem trefil beton hostujícího brankáře. Poté ještě přišla dorážka, ale Lukáš Cikánek znovu obstál.
     
    07:03
    Kladno ujelo do přečíslení! Antonín Melka nahrával na druhou stranu, kde z jedné střílel Tomáš Plekanec. Střela hráče se zkušenostmi z NHL mířila jen na chomutovskou klec.
     
    01:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., podrážení).
     
    01:00
    U levé tyčky se nacházel Petr Koblasa, jenž bekhendem střílel k bližší tyči. Ovšem Lukáš Cikánek si počíhal na puk vyrážečkou. Mezi kruhy se pak ještě nacházel ještě Vladimír Růžička, ale hostující gólman znovu uspěl.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 48. Sklenář (Duda, Vantuch), 55. V. Růžička (Duda)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Jank, Flemming, L. Kovář, Knot, Štich, Blaha, Buchtela – Koblasa, V. Růžička (A), Duda – Sklenář, Huml (A), Klhůfek – Tomica (C), Vantuch, J. Stránský – Ma. Svoboda, Gut, Šťovíček.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Zajíc, J. Říha, Kehar, Lakos, P. Hořava – Jágr (A), Plekanec, Redlich – Melka, Vampola (A), J. Strnad (C) – Jelínek, Machač, Zikmund – Kružík, T. Kaut, Svedlund – Š. Bláha.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5 250 (vyprodáno)
    bahis siteleri