Arizona – Minnesota 4:0 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:1 (kon.) | Buffalo – Columbus 0:4 (kon.)
Detroit – Boston 6:3 (kon.) | San Jose – Calgary 3:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Pondělí 01.04.2019, 00:05 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:31 Josh ANDERSON - 0:4
     
    35:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Svěřenci Johna Tortorelly zničehonic přidávají čtvrtý gól! Dzingel vyslal na zteč rozjetého Duboise, který v útočném pásmu přenechal kotouč JOSHOVI ANDERSONOVI a ten svižnou přízemní střelou propálil Ullmarka. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Ryan Dzingel.
    17:47 Nick FOLIGNO - 0:3
     
    17:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    A už je to o tři góly! Skvělou práci odvedl kapitán Columbusu (a mimochodem rodák z Buffala) NICK FOLIGNO, který se obtočil kolem svatyně Sabres a v pádu dokázal dostat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Ryan Dzingel.
    13:46 Oliver BJORKSTRAND - 0:2
     
    13:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovková formace Blue Jackets uzamkla svého soka před Ullmarkem a sekundu před návratem Girgensonse na led je z toho gól! Mezi kruhy se dostal ke kotouči OLIVER BJORKSTRAND a parádním golfákem propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Nick Foligno.
    07:14 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    07:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pár sekund po komerční přestávce se Blue Jackets dostávají do vedení! Werenski zpoza branky přihrál na pravý kruh Sethu Jonesovi, jehož následné nahození usměrnil za Ullmarka důrazný PIERRE-LUC DUBOIS. Asistence: Seth Jones a Zach Werenski.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Dubois (S. Jones, Werenski), 14. Bjorkstrand (Dubois, N. Foligno), 18. N. Foligno (Dzingel), 36. J. Anderson (Dubois, Dzingel)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Dahlin, Borgen, Pilut, Montour, C. Nelson, McCabe – Olofsson, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Mittelstadt, Rodrigues – Sheary, Jo. Larsson, A. Nylander – S. Wilson, Girgensons, Okposo.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, Nutivaara, D. Savard, Harrington, Kukan – Panarin, Duchene, Atkinson – Dzingel, Dubois, J. Anderson – Jenner, Wennberg, Bjorkstrand – N. Foligno, Dubinsky, Riley Nash.

    Rozhodčí: Pochmara, Nicholson – Smith, Berg