Florida – Washington 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Tampa 2:5 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 2:7 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Úterý 02.04.2019, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Steven STAMKOS - 2:5
     
    56:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS si v pravém kruhu najel na přihrávku Mathieua Josepha z mezikruží a rychlou střelou zápěstím zamířil pod horní tyč! Asistence: Mathieu Joseph a Ondřej Palát.
    45:22 Yanni GOURDE - 2:4
     
    45:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    YANNI GOURDE se po dlouhé kolmé přihrávce Braydona Coburna řítil sám na bránu a rychlou střelou zápěstím zamířil pod horní tyč – 2:4! Asistence: Braydon Coburn a Michail Sergačjov.
    44:34 Max VERONNEAU - 2:3
     
    44:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MAX VERONNEAU si najel v pravém kruhu na kolmou přihrávku od Rudolfse Balcerse a z ostrého úhlu krásnou střelou zápěstím vymetl bližší horní roh brány! Ottawa využila přesilovou hru a vrátila se zpět do zápasu! je to o gól. Asistence: Rudolfs Balcers a Christian Wolanin.
    33:43 Brayden POINT - 1:3
     
    33:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Yanni Gourde u levé tyče po přihrávce Nikity Kučerova zpoza brány poslal puk pod sebe a BRAYDEN POINT z blízkosti překonal Craiga Andersona mezi betony! Lightning vedou o dva góly. Asistence: Yanni Gourde a Nikita Kučerov.
    27:48 Michail SERGAČJOV - 1:2
     
    27:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    MICHAIL SERGAČJOV na ose útočného pásma vystřelil od modré čáry a jeho střela zápěstím zamířila nad lapačkou Craiga Andersona do pravého horního rohu brány! Hosté vedou 2:1! Asistence: Nikita Kučerov a Braydon Coburn.
    18:48 Brady TKACHUK - 1:1
     
    18:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BRADY TKACHUK na vrcholu pravého kruhu zamíchal s pukem a rychlou střelou zápěstím propálil Andreje Vasilevského mezi betony! Asistence: Dylan DeMelo a Jean-Gabriel Pageau.
    12:04 Yanni GOURDE - 0:1
     
    12:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Brayden Point nádhernou přihrávkou přenesl hru z levého křídla doprava a YANNI GOURDE po pasu Nikity Kučerova z bodu pravého kruhu pro vhazování skóroval do prázdné brány – je to 1:0! Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. B. Tkachuk (DeMelo, Pageau), 45. Veronneau (Balcers, Wolanin) – 13. Gourde (Kučerov, B. Point), 28. Sergačjov (Kučerov, Coburn), 34. B. Point (Gourde, Kučerov), 46. Gourde (Coburn, Sergačjov), 57. Stamkos (Joseph, Palát)


    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – Chabot, DeMelo, Wolanin, Ceci, Harpur, Jaroš – B. Tkachuk, Pageau (A), Veronneau – Duclair, Tierney, O. Lindberg – Balcers, White, B. Ryan (A) – Gibbons, Z. Smith (A), Pääjärvi. Hlavní trenér: Marc Crawford.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Pasquale) – Coburn (A), Sergačjov, McDonagh (A), Černák, C. Gaunce, Rutta – Gourde, B. Point, Kučerov – Palát, Stamkos (C), Joseph – T. Johnson, Cirelli, Killorn – J. T. Miller, Erne, Paquette. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Beau Halkidis. Čároví: Brad Kovachik, Libor Suchánek

    Diváci: 13628
    bahis siteleri