Toronto – Tampa 1:3 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Montreal 2:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 7:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 0:3 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:3 (kon.) | Vegas – Arizona 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Rytíři Kladno
Pátek 05.04.2019, 17:30 • Budvar aréna • Baráž o extraligu • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Zdeněk DOLEŽAL - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor sice střílí ještě jednu branku, ale vypadá to, že Kladno si tohle už pohlídá. ZDENĚK DOLEŽAL se dostal s kotoučem na úroveň kruhu a jeho parádní rána vymetla pavouky v bráně. Asistence: Karel Plášil.
    40:35 Lukáš ENDÁL - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a je to o dvě branky! Gilbert posunul puk na LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si trochu najel a parádní ranou vymetl šibenici branky hostí! Asistence: David Gilbert a Martin Jandus.
     
    32:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši dnes střílí první branku a možná ještě zdramatizují dnešní utkání! Motor vybojoval kotouč na útočné modré, díky čemuž se k němu dostal JAKUB DOKTOR. Ten vyslal střelu zápěstím a jeho rána šla mezi ruku a tělo Cikánka. Asistence: Pavel Pýcha.
    27:08 André LAKOS - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši střílí dnes čtvrtou branku, ale diváci se zlobí a nejspíše právem! Pavlin schytal ránu krosček do zad a v tu ránu vzniklo přečíslení v útočném pásmu hostí. To už hosté vykombinovali. Poslední přihrávku dostal ANDRÉ LAKOS, který v pohodě dostal kotouč do sítě. Asistence: Ladislav Zikmund a Jaromír Jágr.
    25:18 Tomáš REDLICH - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další branka v domácí síti a tentokrát je to jasný gól Petra Kváči. TOMÁŠ REDLICH to vzal podél mantinelu a snažil se zasunou na bližší tyč. Domácí gólman sice byl u tyčky, ale přesto mu puk propadl do sítě. Asistence: Jakub Strnad.
    07:44 Jaromír JÁGR - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další chyba Českých Budějovic a je to o dva góly, to je opravdu tragický vstup domácích do zápasu. Velmi špatnou přihrávku vyprodukoval domácí hráč, který poslal puk přesně na hůl Plekance. Ten posunul na střed, kde byl JAROMÍR JÁGR, jehož střela zápěstím se zastavila až v síti. Asistence: Tomáš Plekanec.
    03:24 Tomáš REDLICH - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Jihočechů na útočné modré a hosté vedou o jednu branku! TOMÁŠ REDLICH si našel odražený kotouč a ocitl se spoluhráčem v přečíslení před gólmanem. Celé to vzal na sebe a jeho parádní střela skončila na bližší tyči! Asistence: Jakub Strnad a Jiří Říha.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 33. Doktor (Pýcha), 41. Endál (Gilbert, M. Jandus), 60. Z. Doležal (Plášil) – 4. Redlich (J. Strnad, J. Říha), 8. Jágr (Plekanec), 26. Redlich (J. Strnad), 28. Lakos (Zikmund, Jágr)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (28. Strmeň) – Kutlák, Plášil, Pýcha, Pavlin, Vydarený, M. Jandus, Kachyňa – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Babka, Z. Doležal – Čermák, R. Přikryl, Heřman – Šimánek, Dančišin, Doktor.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Kehar, J. Říha, Zajíc, Nash, P. Hořava, Lakos – Zikmund, Plekanec, Jágr – J. Strnad, Vampola, Redlich – Svedlund, Machač, Melka – Š. Bláha, T. Kaut, Hajný – Jelínek.

    Rozhodčí: Hodek, Hribik – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    bahis siteleri