Toronto – Tampa 1:3 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Montreal 2:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 7:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 0:3 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:3 (kon.) | Vegas – Arizona 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Rytíři Kladno
Pátek 05.04.2019, 17:30 • Budvar aréna • Baráž o extraligu • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Zdeněk DOLEŽAL - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor sice střílí ještě jednu branku, ale vypadá to, že Kladno si tohle už pohlídá. ZDENĚK DOLEŽAL se dostal s kotoučem na úroveň kruhu a jeho parádní rána vymetla pavouky v bráně. Asistence: Karel Plášil.
     
    58:36
    Budějovice to zkouší v šesti!
     
    57:14
    Zdeněk Doležal je na ledě! Odpykával trest za Šimánka.
     
    55:29
    Štěpán Bláha je na ledě!
     
    55:14
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Šimánek – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    53:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Štěpán Bláha – 2 min., podrážení).
     
    49:54
    Zdeněk Doležal je na ledě!
     
    47:54
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Doležal – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:14
    A mohlo to být už jen o gól! Budějovice se pomalu vracejí do zápasu. Jakub Babka si našel jako první odražený puk, ale proti jeho střele se blýskl Lukáš Cikánek! Následuje komerční přestávka.
     
    46:38
    Kladno hraje v plném počtu!
     
    45:09
    Hosté hrajou ve čtyřech!
     
    43:26
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., hrubost).
     
    43:20
    Jihočeši se mohou vrátit do zápasu! Mají přesilovku pět na tři, navíc se Kladno provinilo dalším faulem, takže z toho bude dlouhá přesilovka!
     
    43:09
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Redlich – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    42:51
    Obrovská šance Českých Budějovic! Martin Jandus si najel do skvělé pozice, ale proti jeho střele předvedl skvělý zákrok lapačkou Cikánek!
     
    42:38
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
    40:35 Lukáš ENDÁL - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a je to o dvě branky! Gilbert posunul puk na LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si trochu najel a parádní ranou vymetl šibenici branky hostí! Asistence: David Gilbert a Martin Jandus.
     
    39:48
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jiří Říha – 2 min., hrubost).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:48
    Velká šance Kladna! Brendon Nash ujel sám na gólmana. Zkoušel střelu na zadní tyč, jenže tam se zjevil beton domácího gólmana!
     
    33:04
    Velká šance Kladna a mohlo to být o čtyři branky! Jágr se dostal s Plekancem do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný hledal pasem toho druhého, ale neposlal mu vůbec dobrou přihrávku.
     
    32:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši dnes střílí první branku a možná ještě zdramatizují dnešní utkání! Motor vybojoval kotouč na útočné modré, díky čemuž se k němu dostal JAKUB DOKTOR. Ten vyslal střelu zápěstím a jeho rána šla mezi ruku a tělo Cikánka. Asistence: Pavel Pýcha.
     
    27:08
    Střídání v týmu ČEZ Motor České Budějovice: ze hřiště odchází Petr Kváča, přichází Jan Strmeň.
    27:08 André LAKOS - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši střílí dnes čtvrtou branku, ale diváci se zlobí a nejspíše právem! Pavlin schytal ránu krosček do zad a v tu ránu vzniklo přečíslení v útočném pásmu hostí. To už hosté vykombinovali. Poslední přihrávku dostal ANDRÉ LAKOS, který v pohodě dostal kotouč do sítě. Asistence: Ladislav Zikmund a Jaromír Jágr.
     
    26:02
    Motor mohl vstřelit branku a korigovat ztrátu na dva góly! Lukáš Endál posílal křižnou přihrávku, ovšem jeho přihrávka byla sražena. Puk zachytil Martin Novák, jenž posílal na Endála. Ten ještě hledal Gilberta, jenž měl před sebou prázdnou bránu, ale zakončit nedokázal!
    25:18 Tomáš REDLICH - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další branka v domácí síti a tentokrát je to jasný gól Petra Kváči. TOMÁŠ REDLICH to vzal podél mantinelu a snažil se zasunou na bližší tyč. Domácí gólman sice byl u tyčky, ale přesto mu puk propadl do sítě. Asistence: Jakub Strnad.
     
    22:10
    Obrovská šance také na druhé straně! Martin Novák tečoval puk, který vyjel u tyčky a David Gilbert mohl pálit do prázdné, ovšem kotouč mu sjel z hokejky a puk minul branku!
     
    21:48
    Obrovská šance Rytířů! Ti se dostali do rychlého přečíslení a dokázali nakonec vyšachovat zbylé hráče. Vampola poslal puk na volného Tomáše Redlicha, proti jehož pokusu si Kváča povyjel a schoval ho ve výstroji.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    17:26
    Kladno v přečíslení! Petr Vampola to celé táhl, nakonec hledal svého spoluhráče před brankou. K tomu se puk také dostal, ale skvěle zasáhl Karel Plášil, který na poslední chvíli střele zabránil!
     
    13:40
    Tohle byla asi nejlepší akce Motoru! Lukáš Endál znovu v akci! Tentokrát nádherně poslal puk na Pavla Pýchu, jenž měl před sebou gólmana. Tomu však poslal kotouč přesně do míst, kde měl připravenou lapačku!
     
    12:13
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    10:13
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., hrubost).
    07:44 Jaromír JÁGR - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další chyba Českých Budějovic a je to o dva góly, to je opravdu tragický vstup domácích do zápasu. Velmi špatnou přihrávku vyprodukoval domácí hráč, který poslal puk přesně na hůl Plekance. Ten posunul na střed, kde byl JAROMÍR JÁGR, jehož střela zápěstím se zastavila až v síti. Asistence: Tomáš Plekanec.
    03:24 Tomáš REDLICH - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Jihočechů na útočné modré a hosté vedou o jednu branku! TOMÁŠ REDLICH si našel odražený kotouč a ocitl se spoluhráčem v přečíslení před gólmanem. Celé to vzal na sebe a jeho parádní střela skončila na bližší tyči! Asistence: Jakub Strnad a Jiří Říha.
     
    01:49
    Velká šance hostujícího celku! Ten se dostal do přečíslení dva na jednoho. Nakonec to na sebe vzal Tomáš Kaut, jehož prudká rána letěla nad branku! Zatím největší šance v zápase.
     
    00:19
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., hákování).

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 33. Doktor (Pýcha), 41. Endál (Gilbert, M. Jandus), 60. Z. Doležal (Plášil) – 4. Redlich (J. Strnad, J. Říha), 8. Jágr (Plekanec), 26. Redlich (J. Strnad), 28. Lakos (Zikmund, Jágr)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (28. Strmeň) – Kutlák, Plášil, Pýcha, Pavlin, Vydarený, M. Jandus, Kachyňa – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Babka, Z. Doležal – Čermák, R. Přikryl, Heřman – Šimánek, Dančišin, Doktor.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Kehar, J. Říha, Zajíc, Nash, P. Hořava, Lakos – Zikmund, Plekanec, Jágr – J. Strnad, Vampola, Redlich – Svedlund, Machač, Melka – Š. Bláha, T. Kaut, Hajný – Jelínek.

    Rozhodčí: Hodek, Hribik – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    bahis siteleri