Japonsko – Česko 1:3 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Německo – Francie 2:3 (po pr.)
Kanada – Rusko 5:1 (kon.)
konec
Japonsko
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Česko
Pondělí 08.04.2019, 11:30 • Metro Areena, Espoo, Finsko • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Tereza VANIŠOVÁ - 1:3
     
    59:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak je to snad konečně definitivně pojištěné. TEREZA VANIŠOVÁ si vzala puk ve vlastním obranném pásmu a několika Japonkám navzdory ho zavezla až do prázdné branky! Bez asistence.
    53:32 Hanae KUBOVÁ - 1:2
     
    53:32
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Nedůraz Češek po odraženém puku a Japonky se dostávají na dostřel. Kotouč se po odrazech před brankou dostal na vrchol kruhů k HANAE KUBOVÉ, která prostřeluje vše, co jí stálo v cestě. Bez asistence.
    08:45 Vendula PŘIBYLOVÁ - 0:2
     
    08:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nenapádná akce po soubojích u mantinelu a Češky vedou o dva góly! Samantha Kolowratová vyjela na střed a její bekhendovou střelu ještě na cestě tečuje mimo dosah gólmanky Fujimotové VENDULA PŘIBYLOVÁ! Asistence: Samantha Kolowratová a Martina Mašková.
    03:34 Denisa KŘÍŽOVÁ - 0:1
     
    03:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlý přístup Češky, které se rychle dostávají do vedení! DENISA KŘÍŽOVÁ výborně vybojovala puk pro Kateřinu Mrázovou, která ho nahodila před branku na Michaelu Pejzlovou. Ta se svým pokusem z bezprostřední blízkosti ještě neuspěla, ale Křížová už puk po objetí branky našla a zasunula ho do ní. Asistence: Kateřina Mrázová a Michaela Pejzlová.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 54. Kubová – 4. Křížová (Mrázová, Pejzlová), 9. Přibylová (Kolowratová, Mašková), 60. Vanišová


    Japonsko: N. Fudžimotová (Kondová) – Hosojamadová (A), Šigová Ao., Koikeová, Suzukiová S., Sekiová, Toková, Jamašitová – Jonejamová, Miurová, Ukitaová – Osawaová (C), M. Fudžimotová (A), Takaová – Toková, Šigaová Ak., Kubová – Kojamaová, Enomotová, Jamašitová – Suzukiová K.
    Česko: Peslarová (Bláhová) – Kolowratová, Pejšová, Tejralová (A), Horálková, Zíková, Kosinová, Neubauerová, Zedníková – Pejzlová, Mrázová, Křížová (A) – Mills (C), Hymlárová, Mlýnková – Vanišová, Patočková, Lédlová – Přibylová, Studentová, Mašková.

    Rozhodčí: Hertrichová (GER), Wiegandová (SUI) – Anex Dit Chenaudová (SUI), Mochovová (RUS)
    bahis siteleri