Breda – Emmen 1:1 (kon.)
konec
NAC Breda
1:1 (0:1)
FC Emmen
Pátek 12.04.2019, 20:00 • Rat Verlegh Stadion (Breda) • Nizozemská Eredivisie • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Další karetní trest. Luka Ilić (Breda) zaklekl hlavu ležícího gólmana. Tohle se opravdu nedělá. Není divu, že mu protivníci hned vyčinili.
     
    90+1
    S napomenutím dohraje zápas Gervane Kastaneer (Breda), žlutou kartu dostal za podražení.
     
    90
    A mohlo být ještě veseleji. Lundqvist obdržel přihrávku na penaltový puntík, ale s ideální šancí na obrat nenaložil vůbec dobře. Přestřelil!
    88. Erik PALMER-BROWN - 1:1
     
    88
    Breda právě vstřelila branku!
    V Braze je veselo! Po Ilićově vyražené pumelici rozpoutal gejzír radosti pohotovou dorážkou ERIK PALMER-BROWN – 1:1.
     
    84
    Střídání post za post v týmu FC Emmen: ze hřiště odešel autor rozdílové trefy Luciano Slagveer, do hry naskočil jiný záložník Reuven Niemeijer.
     
    83
    Pojistku na emmenské vítězství mohl připnout Arias! Prodíral se k centrovanému míči, který nakonec z brankové čáry odkopl obránce.
     
    79
    Teď znovu museli bránit a málem bylo zle. Do zajímavé příležitosti se totiž dostal Ilić (Breda), jehož nebezpečný pokus z pravé strany šestnáctky Scherpen reflexivně vykopnul.
     
    76
    Michael Chacon (Emmen) je dalším hráčem, který v přerušené hře zahodil míč a tím se provinil nesportovním chováním. Danny Makkelie dal jasně najevo, že tohle tolerovat nebude.
     
    72
    Keziah Veendorp (Emmen) by měl přece vědět, že tohle se ve fotbale dělat nesmí. V přerušené hře zakopnul míč. A dostal za to žlutou kartu.
     
    69
    Střídání v týmu FC Emmen: ze hřiště odchází Nick Bakker, přichází Keziah Veendorp.
     
    67
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Mikhail Rosheuvel, přichází Gervane Kastaneer.
     
    66
    Podstatně větší starosti měl jeho protějšek van Leer, protože Chaconovu dobře mířenou střelu k pravé tyči musel zneškodňovat pomocí tygřího skoku. Ještě, že tak. V případě inkasování druhé branky už by to s Bredou vypadalo velmi bledě.
     
    58
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Pele van Anholt, přichází Sydney van Hooijdonk.
     
    56
    Střídání v týmu FC Emmen: ze hřiště odchází Anco Jansen, přichází Henk Bos.
     
    45
    A další šance! Vyrovnání měl na hlavě Korte, ale trefil pouze břevno! Obou nevyužitých příležitostí před koncem úvodního poločasu mohou fotbalisté Bredy jedině litovat.
     
    43
    Ačkoliv roh nepatřil mezi úspěšné, domácí zůstali u míče a díky tomu mohli stále hrozit. Uvnitř pokutového území dostal přihrávku proti noze Ilić, jehož rána prosvištěla kolem pravé tyče!
     
    38
    Situace na druhé straně hřiště byla podstatně nebezpečnější! Cavlanovu dělovku vyrazil van Leer přímo na kopačku Jansena, který brankáře domácího týmu ještě jednou prověřil dorážkou z bezprostřední blízkosti.
     
    29
    Nucené střídání v týmu NAC Breda: zdravotní peripetie nedovolí pokračovat Mounirovi El Allouchimu, zraněného spoluhráče nahradil Luka Ilić.
    29. Caner Cavlan (EMM)
     
    29
    Brejk byl zastaven za cenu faulu, takže hosté kousek od pravého rohu vápna zahrávali standardku. A nebyla to vůbec špatná pozice pro střelu. Cavlanovu dělovku musel van Leer vyrážet s vypětím všech sil na břevno!
    15. Luciano SLAGVEER - 0:1
     
    15
    Tým Emmen právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé osmělili po necelé čtvrthodině hry a hned se radují! Po průnikové přihrávce na pravou stranu šestnáctky zesměšnil brankáře jesličkama LUCIANO SLAGVEER.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 88. Palmer-Brown – 15. Slagveer

    Karty:   90+1. Kastaneer (BRD), 90+2. Ilić (BRD) – 72. Veendorp (EMM), 76. Chacon (EMM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 10:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
    NAC Breda: van Leer – Karami, Koch, Palmer-Brown, van Anholt (58. van Hooijdonk) – El Allouchi (29. Ilić), Lundqvist, Kali – M. Rosheuvel (67. Kastaneer), te Vrede, Korte.
    Náhradníci: Zwarthoed – Damen, Ilić, Kaikai, Kastaneer, Klomp, Mashart, Nijholt, Reuvers, van Hecke, van Hooijdonk.

    FC Emmen: Scherpen – Bijl, N. Kuipers, N. Bakker (69. Veendorp), Cavlan – Ben Moussa, de Leeuw, Chacon – Slagveer (84. Niemeijer), Arias, Jansen (56. Bos).
    Náhradníci: Telgenkamp, van der Vlag – Bannink, Bos, Braken, De Vos, Gronsveld, Lukić, Neidhart, Niemeijer, Siekman, Veendorp.

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra
    bahis siteleri