Gruzie – KLDR 4:9 (kon.) | Nový Zéland – Mexiko 7:2 (kon.) | Island – KLDR 8:0 (kon.)
Nový Zéland – Izrael 3:5 (kon.)
konec
Nový Zéland
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
Izrael
Pondělí 22.04.2019, 23:30 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Partner:
     
    48:35
    Robert Holík a Dušan Králík na lavičce Izraele se asi nyní zlobí na své svěřence, kteří si nepohlídali střídání a hráli v šesti. Dvě minuty pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů si jde odsedět Artěm Vernyj.
     
    46:22
    Jenže nyní se bude Nový Zéland bránit kvůli pozdnímu dohrání, kterého se dopustil Frazer Ellis.
     
    40:38
    Daniel Mazour ve středním pásmu zcela zbytečně fauloval soupeře a jde na dvě minuty ven. Disciplína není dnes silnou stránkou Izraelců.
     
    30:10
    Izraelci se ale budou opět bránit, jelikož do úniku z pravé strany se dostal Martin Lee a Michaelu Koževnikovi nezbylo nic jiného než ho zastavit držením.
     
    26:34
    A nyní to budou mít Izraelci ještě složitější, protože Tomer Aharonovič jde na dvě minuty ven za držení soupeře.
     
    16:09
    Nový Zéland si zahraje 21 sekund dlouhou přesilovku pět na tři, jelikož na trestnou lavici usedá také Michael Koževnikov. Ten se provinil držením protihráče.
     
    14:30
    Přesilová hra také pro Nový Zéland. Při jeho útoku totiž fauloval Itaj Ben Tov, útočník čtvrté formace Izraelců, a je tak potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    02:48
    Šance pro Izrael – Andrew Cox je potrestán dvěma minutami za krosček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Schneider (Strayer, Cox), 47. Heyd (Eaden, Craig), 52. Amston – 9. J. Koževnikov, 29. Frenkel (Klein), 39. J. Koževnikov (T. Aharonovič), 48. J. Koževnikov (M. Koževnikov, Geller), 60. Šerbatov


    Nový Zéland: Parry (Mitalas) – Amston, Jackson, Mawson, Craig, Hay, Lane – Polozov, Schneider, Cox – Lee, Heyd, Eaden – Strayer, Challis, Ellis – Henderson, Harrop, Gavoille. Trenér: Anatolij Chorozov
    Izrael: Tichon (Reisinger) – M. Koževnikov, Rosenthal, Spivak, Mostovoj, T. Aharonovič, Hoffman, Malachi, Maaravi – R. Aharonovič, Mazour, Šerbatov – Frenkel, Halpert, J. Koževnikov – Klein, Geller, Vernyj – Šerf, Ben Tov, Greenbert. Trenér: Robert Holík

    Rozhodčí: Tim Tzirtziganis – Justin Cornell, Lasse Dahlerup
    bahis siteleri