Gruzie – KLDR 4:9 (kon.) | Nový Zéland – Mexiko 7:2 (kon.) | Island – KLDR 8:0 (kon.)
Nový Zéland – Izrael 3:5 (kon.)
konec
Nový Zéland
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
Izrael
Pondělí 22.04.2019, 23:30 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Partner:
    59:54 ŠERBATOV - 3:5
     
    59:54
    Izrael právě vstřelil branku!
    Nicholas Craig si jel k vyhozenému puku, otočil se s ním a chtěl ještě jednou zaútočit. Jenže ho překvapil napadající JELIEZER ŠERBATOV, který se po zaváhání beka Nového Zélandu dostal k puku, potáhl si ho blíže k brance a rychle trefil opuštěnou klec. Izrael je tak novým lídrem divize 2B – po dvou kolech. Bez asistence.
    51:26 AMSTON - 3:4
     
    51:26
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Už je to znovu jen o jednu branku a Izraelci si znovu komplikují průběh třetí třetiny. STEFAN AMSTON se dostal na pravém kruhu v blízkosti branky k odraženému puku a rychle ho usměrnil za Tichona. Bez asistence.
    47:04 J. KOŽEVNIKOV - 2:4
     
    47:04
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelský tým dokonale ukázal soupeři, jak se hrají a hlavně využívají přesilové hry. Po ose Geller – Michael Koževnikov se kotouč dostal na modrou pro JEVGENIJE KOŽEVNIKOVOVA, který napřáhl a jeho projektil se zastavil až v síti za zády gólmana Richarda Parryho. Asistence: Michael Koževnikov, Avišaj Geller.
    46:09 HEYD - 2:3
     
    46:09
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Rázem máme na světě dramatizaci zápasu! Chris Eaden totiž u mantinelu na levé straně útočné modré prostrčil mezi Kleinem a Rosenthalem puk na GINO HEIDA, který byl na ose hřiště v útočném pásmu volný, jel si sám na brankáře Tichona a bez potíží ho překonal. Nový Zéland tak střílí důležitý kontaktní gól. Asistence: Chris Eaden, Nicholas Craig.
    38:33 J. KOŽEVNIKOV - 1:3
     
    38:33
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci utíkají do dvoubrankového vedení a minutu a půl před koncem třetiny možná zasazují rozhodující klíček ke svému vítězství. Nový Zéland si opět nepohlídal bránění a po dlouhé přihrávce od Tomera Aharonoviče se do samostatného úniku, podobně jako při gólu na 1:2, dostal JEVGENIJ KOŽEVNIKOV. Ten naznačil kličku, poslal gólmana na pravou stranu a zakončil do volné levé poloviny branky. Asistence: Tomer Aharonovič
    28:59 FRENKEL - 1:2
     
    28:59
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci jdou znovu do vedení a trestají tak špatnou přesilovou hru soupeře. Klein dal naprosto výbornou přihrávku přes polovinu kluziště na SERGEJE FRENKELA, který sice na první tváří v tvář neprostřelil gólmana Richarda Parryho, tomu ale za pečlivé kontroly Frenkela propadl puk za čáru. Asistence: Elie Klein.
    17:12 SCHNEIDER - 1:1
     
    17:12
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Klasickou přesilovou hru již Nový Zéland využívá. MATTHEW SCHNEIDER totiž dostal v útočném pásmu obrovské množství prostoru, po přihrávce od Strayera si najel mezi kruhy, tvrdě vystřelil a jeho pokus propadl Tichonovi do sítě, byť si na puk gólman Izraele sáhl. Asistence: Ryan Strayer, Andrew Cox.
    08:16 J. KOŽEVNIKOV - 0:1
     
    08:16
    Izrael právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba obránce Jaxsona Laneho, kterou si určitě tento bek Nového Zélandu za rámeček nedá. Na ose hřiště v obranném pásmu se mu zamotal puk pod brusle, čehož využil napadající JEVGENIJ KOŽEVNIKOV. Sjel si před branku, udělal kličku doprava, vylákal Parryho z branky a poté rychle zasunul puk do volné části branky. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Schneider (Strayer, Cox), 47. Heyd (Eaden, Craig), 52. Amston – 9. J. Koževnikov, 29. Frenkel (Klein), 39. J. Koževnikov (T. Aharonovič), 48. J. Koževnikov (M. Koževnikov, Geller), 60. Šerbatov


    Nový Zéland: Parry (Mitalas) – Amston, Jackson, Mawson, Craig, Hay, Lane – Polozov, Schneider, Cox – Lee, Heyd, Eaden – Strayer, Challis, Ellis – Henderson, Harrop, Gavoille. Trenér: Anatolij Chorozov
    Izrael: Tichon (Reisinger) – M. Koževnikov, Rosenthal, Spivak, Mostovoj, T. Aharonovič, Hoffman, Malachi, Maaravi – R. Aharonovič, Mazour, Šerbatov – Frenkel, Halpert, J. Koževnikov – Klein, Geller, Vernyj – Šerf, Ben Tov, Greenbert. Trenér: Robert Holík

    Rozhodčí: Tim Tzirtziganis – Justin Cornell, Lasse Dahlerup
    bahis siteleri