Nový Zéland – Gruzie 6:2 (kon.) | Izrael – KLDR 9:3 (kon.)
konec
Izrael
9:3 (2:1, 4:1, 3:1)
KLDR
Středa 24.04.2019, 23:30 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 FRENKEL - 9:3
     
    59:15
    Izrael právě vstřelil branku!
    J. Kozhevnikov vybojoval u mantinelu puk a poslal přihrávku před brankoviště, kam si velmi rychle najížděl SERGEI FRENKEL, který klepl do puku a poslal ho za záda přesouvajícího se brankáře. Asistence: Jevgenij Kozhevnikov.
     
    53:59
    Vyloučení v týmu Izrael (Maaravi – 2 min., nedovolené bránění).
    53:30 M.KANG - 8:3
     
    53:30
    KLDR právě vstřelila branku!
    Tichon sice vyrazil střelu Jonga z levé strany brankoviště, ale pouze před sebe. Mezi kruhy se k dorážce dostal MAN GUM KANG, který koriguje na 3:8! Asistence: Song Rak Jong, Song Rjong Son.
    52:53 GELLER - 8:2
     
    52:53
    Izrael právě vstřelil branku!
    Naopak Korejci inkasují další gól. AVISHAI GELLER se prokličkoval mezi soupeři až před branku a trochu staticky stojící hráče Korejců parádně obehrál. A to i poslední překážku, kterou byl brankář Jo. Asistence: Itay Ben Tov.
    49:50 FRENKEL - 7:2
     
    49:50
    Izrael právě vstřelil branku!
    SERGEI FRENKEL vyrazil od mantinelu až před brankovištěm a podstřelil betony korejského brankáře. Izrael zvyšuje na 7:2! Asistence: Elie Klein, Eliezer Sherbatov.
     
    46:06
    Po dalším vyhození se Daniel Mazour natahoval ve středním pásmu po puku, ale podrazil soupeře. Další izraelské vyloučení a 10 vteřin ve třech.
     
    44:15
    Izrael jde do tří! Za nedovolené bránění bude pykat Dan Hoffman.
     
    43:02
    A vzápětí je Kozhevnikov potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
    37:52 SHERBATOV - 6:2
     
    37:52
    Izrael právě vstřelil branku!
    ELIEZER SHERBATOV zkompletoval hattrick! Po přebruslení před branku naznačil kličku do bekhendu a okamžitě si vrátil puk na forhend. Kličku protáhl a obhodil beton brankáře.
     
    37:52
    Bude z toho trestné střílení!
     
    37:45
    Sherbatov se dostal za obranu a vyrazil na branku KLDR. I přesto, že byl faulován, podařilo se mu dvakrát zakončit, jenže Kwanga Jo nepřekonal!
    36:02 HALPERT - 5:2
     
    36:02
    Izrael právě vstřelil branku!
    Korejcům se nepodařilo vyhodit puk ze svého pásma a platí za to další inkasovanou brankou. Frenkelova střela od modré sice neprošla, ale před brankou se podařilo doklepnout puk do sítě YUVALU HALPERTOVI. Asistence: Jevgenij Kozhevnikov, Sergei Frenkel.
    34:53 Neuznaný gól Izraele
     
    34:53
    Izrael sice vsítil gól, ale rozhodčí okamžitě rozpažil a ukazuje, že R. Aharonovich puk do branky kopl. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
    32:28 SHERBATOV - 4:2
     
    32:28
    Izrael právě vstřelil branku!
    ELIEZER SHERBATOV vsítil svou druhou branku v utkání. Tentokrát si najel vedle brankoviště a využil dobré přihrávky Hoffmana z pravé strany k překonání Kwanga Jo. Asistence: Dan Hoffman.
     
    31:29
    Vylučuje se i na druhé straně. Dvě minuty za podrážení obdržel Frenkel.
     
    30:26
    Vyloučení v týmu KLDR (Jong – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Ri.
     
    30:06
    Tichon svým betonem zastavil parádní střelu Honga z levého křídla. Puk se i tak odrazil zpět do brankoviště a už mířil do branky, když Tichon předvedl reflexivní odraz a kotouč vytěsnil mimo tři tyče.
     
    26:24
    Vyloučení v týmu Izrael (Ben Tov – 2 min., napadení).
    24:55 J.KOZHEVNIKOV - 3:2
     
    24:55
    Izrael právě vstřelil branku!
    Ovšem tohle se podařilo! Stačila jedna povedená přihrávka za obranu na JEVGENIJE KOZHEVNIKOVA, který dokonale využil své rychlosti, dostal se až k brankovišti a puk po kličce do bekhendu přizvedl nad beton korejského brankáře. Asistence: Sergei Frenkel.
    22:55 HJ.KIM - 2:2
     
    22:55
    KLDR právě vstřelila branku!
    Parádní akce HJOK JU KIMA, jenž dostal za modrou čárou přihrávku od levého mantinelu, prosmýkl se nikým nebráněn po pravém křídle až k brance a obhodil brankáře Tichona střelou k levé tyči. Asistence: Chun Rim Hong.
     
    19:21
    Vyloučení v týmu Izrael (J.Kozhevnikov – 2 min., sekání).
     
    14:21
    Už po skončení přesilovky se Izraelci vřítili až před brankoviště Kwanga Jo, ale Elie Klein byl až příliš důrazný a rozhodčí jeho počínání trestají dvěma minutami za napadení.
     
    12:14
    Také však dochází k vyloučení na straně KLDR. Dvě minuty za hákování dostává M. Kang.
    09:44 SHERBATOV - 2:1
     
    09:44
    Izrael právě vstřelil branku!
    ELIEZER SHERBATOV obral ve středním pásmu soupeře o kotouč a sám se vydal zpět do útoku po pravém křídle. Přiblížil se k brance a z pravého kruhu pro vhazování úspěšně obstřelil korejského brankáře. Bez asistence.
     
    06:34
    Vyloučení v týmu Izrael (Klein – 2 min., hákování).
    04:55 HONG - 1:1
     
    04:55
    KLDR právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Brankář Tichon byl bez šance. Korejci rozehráli na pravé křídle přihrávkou do levého kruhu na I. Kanga, který našel přesným pasem CHUN RIM HONGA na pravé straně brankoviště. I když Tichon doslova skočil, aby se stihl přesunout, Hong srovnává. Asistence: In Hjok Kang, Chol Hjok An.
     
    04:43
    Vylučuje se na straně Izraelců. Dvě minuty za hákování vyfasoval Frenkel.
    03:08 MAZOUR - 1:0
     
    03:08
    Izrael právě vstřelil branku!
    Krásnou souhru s Sherbatovem před brankovištěm zakončil za záda bezmocného Kwanga Jo DANIEL MAZOUR, který se prosadil z pravé strany do zčásti odkryté klece. Asistence: Eliezer Sherbatov, Jevgenij Kozhevnikov.
     
    02:20
    Vyloučení v týmu KLDR (K. Pak – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Son.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Mazour (Sherbatov, J.Kozhevnikov), 10. Sherbatov, 25. J.Kozhevnikov (Frenkel), 33. Sherbatov (Hoffman), 37. Halpert (J.Kozhevnikov, Frenkel), 38. Sherbatov (TS), 50. Frenkel (Klein, Sherbatov), 53. Geller (Tov), 60. Frenkel (J.Kozhevnikov) – 5. Hong (I.Kang, An), 23. Hj.Kim (Hong), 54. M.Kang (Jong, Son)


    Izrael: Tichon (Reisinger) – M. Kozevnikov, Mostovoy, Rosenthal, Spivak, T. Aharonovich, Hoffman, Maaravi, Malachi – Sherbatov, Mazour, R. Aharonovich – Frenkel, Halpert, J. Kozhevnikov – Klein, Geller, Vernyy – Sherf, Ben Tov, Greenberg.
    KLDR: Jo (I. Pak) – Won, An, Kw. Rju, Ch. Kim, K. Ri, Son, Om – Hj. Kim, Hong, Kw. Kim – I. Kang, Ku. Kim, S. Ri – K. Pak, M. Kang, Jong – Kj. Kim, Ch. Ri.

    Rozhodčí: Radzik (POL) – Brejcha (CZE), Progin (SUI)

    Diváci: 210
    bahis siteleri