Benešov – Vltavín 0:3 (kon.) | Převýšov – Živanice 2:1 (kon.) | Králův Dvůr – Domažlice 0:1 (kon.)
Dobrovice – Litoměřicko 0:0 (3:5 po pen.) | Velvary – Zápy 0:1 (kon.)
konec
SK Převýšov
2:1 (1:0)
TJ Sokol Živanice
Sobota 27.04.2019, 10:15 • Převýšov • Česká fotbalová liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Dobrý možnost na připnutí pojistky měl také Veselka (Převýšov), který z boku pokutového území trefil bližší spojnici branky!
     
    88
    Převýšovský celek vstřelil gól, který ale platit nebude. Chocholatý totiž zpětnou přihrávku posílal už za brankovou čárou, takže Ličmanův průstřel gólmana mezi nohama už byl navíc.
     
    85
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Lukáš Polák, přichází Michal Ferčák.
     
    84
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Tomáš Labík, přichází David Ličman.
     
    80
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Pavel Novák, přichází Sebastian Chocholatý.
     
    75
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Tomáš Hynek, přichází Petr Veselka.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Michal Buriánek (Živanice).
     
    65
    Netrvalo to dlouho a domácí si dvougólový náskok mohli vzít zpět. To by ovšem hráč zakončující z hranice vápna nesměl břevno těsně přestřelit!
    63. Martin STANĚK - 2:1
     
    63
    Živanice právě vstřelily branku!
    A po rohovém kopu se živaničtí Sokolové vrátili do utkání! Zaútočili jak jinak než vzduchem, jedna hlavička, druhá hlavička a odraz míče od obránce do sítě. Nejšťastnějším mužem na hřišti je coby autor branky MARTIN STANĚK.
     
    62
    Po uskutečněných střídáních se hosté konečně probudili. Pomohla jim k tomu i standardka. Z ní totiž vzešla přímá střela, kterou gólman Dunda s vypětím všech sil vyrazil na roh.
     
    60
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Jan Nikodem, přichází Jiří Gašpar.
     
    57
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Pavel Košťál, přichází David Pánek.
    53. Martin STANĚK - 2:0
     
    53
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Převýšov vletěl do druhého poločasu jako uragán a Živanicím naprosto zaslouženě odskočil na rozdíl dvou branek! Svého strážce uvnitř pokutového území přehlavičkoval ještě v úvodním dějství střídající DAVID ŽIVNÝ.

    Tak nakonec podle oficiálního zápisu o utkání si míč do sítě odhlavičkoval MARTIN STANĚK. Gól je tedy označen jako vlastní.
     
    51
    Domácí po změně stran vůbec nelení a vymysleli další nebezpečnou situaci! Rána ze střední distance Volšíka pořádně protáhla.
     
    49
    Tohle se proměňuje! Duo převýšovských fotbalistů zaútočilo společnými silami, když po přízemním centru z pravé strany přišlo zakončení na zadní tyči. Před adresátem přihrávky zívala polovina prázdné brány, ale střela z první ji trestuhodně minula!
     
    46
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Petr Motyčka, přichází David Petrus.
    42. Pavel NOVÁK - 1:0
     
    42
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Favorit se gólem do šatny ujímá vedení. Došel k němu ale ne úplně fér cestou, když pokračoval v akci i přes soupeře svírajícího se v bolestech na zemi. Každopádně po roztažení hry doprava následovala přihrávka na zadní tyč, kde zůstal osamocený PAVEL NOVÁK, pro něhož nebyl problém rozvlnit síť. Živaničtí fotbalisté mohli jen bezmocně rozhazovat rukama.
     
    37
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází zraněný Tomáš Bastin, přichází David Živný.
     
    30
    Živanice se rozehrály a měly příležitost jako hrom! Spoustu místa na levé straně vápna využily ke střele, která vyběhnuvším gólmanem Dundou ořádně otřásla!
     
    26
    Nerozhodné skóre zůstává i po zákroku Dundy, který by na chlub stejný jako před minutou od jeho živanického protějšku. Hosté tak poprvé vystrčili růžky a zápas díky tomu začíná být koukatelnější.
     
    25
    Převýšov pořádně přitápí pod kotlem. A nyní měl ideální možnost jít do vedení! Ránu z bezprostřední blízkosti však skvěle zneškodil Volšík a udržel bezbrankový stav.
     
    21
    Ale z další akce už ano! Vše odstartoval dlouhý přízemní pas, pro který Volšík vyběhl z brány. K odraženému balonu se však dostal Labík a obloučkem ho poslal směrem na bránu. Tu ovšem přeloboval. Ani druhá šance Převýšova tak změnu skóre nepřinesla.
     
    18
    Domácí se hravě ubránili a navíc založili rychlý a hlavně hodně nebezpečný brejk. Bastin ho zakončil důraznou střelou, která Volšíkovi natropila pořádné problémy. Následuje roh.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 42. Novák, 53. Staněk (vla.) – 63. Staněk

    Karty:   73. Buriánek (ZIV)


    SK Převýšov: Dunda – Koubek, Vyšehrad, Jarkovský (K), Labík (84. Ličman), Špidlen, Sedláček, Hynek (75. Veselka), Kopáč, Novák (80. Chocholatý), Bastin (37. Živný)
    Náhradníci: Petr – Chocholatý, Živný, Veselka, Doležal, Ličman, Korba

    TJ Sokol Živanice: Volšík – Staněk, Gorol (K), Buriánek, Hundák, Štěpánek, Polák (85. Ferčák), Nikodem (60. Gašpar), Motyčka (46. Petrus), Ptáček, Košťál (57. Pánek)
    Náhradníci: Hrnčíř – Pánek, Ferčák, Petrus, Gašpar, Pánek

    Rozhodčí: Hocek – Radina, Hádek
    bahis siteleri