Slavia – Třinec 7:1 (kon.) | Dukla Praha – Příbram 4:2 (kon.) | Jablonec – Karviná 3:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:1 (3:0)
FK Třinec
Pondělí 06.05.2019, 13:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – O umístění • 6. kolo
Předzápasové kurzy

     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec skončilo vysokým vítězstvím pražské Slavie, která svého soupeře porazila poměrem 7:1. I ve druhém dějství jsme sledovali celkem jednoznačnou záležitost, přičemž směrem dopředu byl výrazně nebezpečnější domácí celek, jenž měl toto utkání pod kontrolou. Třinci toto utkání vůbec nevyšlo, navíc směrem dopředu to nebylo zrovna ideální. Hostující celek se alespoň dočkal čestného zápasu, a sice díky pokutovému kopu. (14:49:06)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dočkáme se ještě krátkého nastavení?
     
    88
    Slavia se bleskovým způsobem dostala k velkému vápnu, kde začala kombinovat. Sledujeme celou řadu krátkých přihrávek.
     
    87
    Radotić se ujal konstruktivní rozehrávky od své branky, přičemž se mu na levém křídle podařilo najít zcela osamoceného kolegu.
     
    83
    Drozda chtěl dalekonosným nákopem na pravé straně najít Alijagiće, avšak to se nakonec nepovedlo. Místo toho přišel další útočný faul.
     
    82
    Do kombinace se zapojil také Štětka, který chtěl prohodit přihrávku na pravou stranu, avšak velice dobře z obrany vystoupil Potůček.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut, o vítězi je už delší dobu rozhodnuto. Třinec by ještě chtěl zkorigovat utkání.
     
    80
    Sešívaní jsou i nadále při chuti, další akci ale dokázal zastavit sám brankář Kubik. Posléze jsme sledovali útočný faul domácích.
     
    79
    Nenápadná akce Třince nakonec nabídla střelecký pokus, který nebyl nikterak výrazně přesný. Radotić si připsal rutinní zákrok.
     
    78
    Slavia právě vstřelila branku!
    Fantastická kolmice směřovala na pravou, kde v zakončení neuspěl jeden z domácích hráčů, který ve vyložené šanci ale neuspěl. I tak se k dorážce dostal DENIS ALIJAGIĆ, který pohodlným způsobem zametl míč do sítě.
     
    77
    Kubik si postavil míč k výkopu, který posílal ke středovému kruhu, kde málem Cieslar, jenž prodlužoval balón za sebe.
     
    76
    Na druhé straně se u postranní lajny podařilo zakročit Petrákovi, který navíc pro svůj celek vybojoval autové vhazování.
     
    75
    Hodně prostoru měl kolem sebe domácí Šilhan, jehož ránu pravou nohou nakonec dokázal hostující brankář Kubik zneškodnit.
     
    74
    Střídající Štětka dokázal podržet neposedný míč, avšak poté jeden z jeho kolegů odkopl hrací předmět pouze ven z hrací plochy.
     
    73
    Do volného prostoru si pokoušel seběhnout Alijagić, avšak před ním zasáhl jeden z protihráčů. Následně Třinec vybojoval aut zleva.
     
    72
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Petr Niemczyk, přichází Ondřej Jalovičor.
     
    70
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miroslav Podrazký, přichází David Štětka.
     
    69
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá na pořádný debakl! MARKO ALVIR se dostal do vyložené šance, přičemž ani tentokráte nezaváhal. I v tomto případě se nejevila vůbec dobře obrana soupeře, který opět zaspala.
     
    66
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Martin Konečný, přichází Daniel Jež.
     
    65
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrana hostujícího celku naprosto propadla! Na jediného obránce se hnala hned čtveřice hráčů, nakonec finální přihrávka směřovala na levou stranu, kde byl se zakončením úspěšný domácí MARKO ALVIR.
     
    64
    Najednou tu máme pořádné drama, avšak hosté stále potřebují vstřelit minimálně tři branky. Sešívaní by se měli vyvarovat podobných chyb.
    63. LUPTÁK - 4:1
     
    63
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní branka z pohledu Třince! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil LUKÁŠ LUPTÁK, který zvolil zakončení na jistotu doprostřed branky, zatímco se brankář Radotić vydal do strany.
     
    62
    Je tu pokutový kop pro Třinec!
     
    59
    Domácí brankář Radotić nepředvedl zrovna jistý výběh, toho se mohl pokusit využít Cieslar, jenž z úhlu vypálil hodně vysoko nad branku.
     
    58
    V tuto chvíli to bude mít hostující hráči nesmírně složité, prohrávají už o čtyři branky. I tak do konce zápasu zbývá dostatek času.
     
    57
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Marek Zahaluk, přichází Filip Szotkowski.
    57. ALIJAGIĆ - 4:0
     
    56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu další branka domácích! Sešívaní totiž zahrávali další rohový kop, který byl rozehrán nakrátko. I tak do pokutového území přiletěl centr, po kterém se k důrazné hlavičce dostal DENIS ALIJAGIĆ.
     
    56
    I tak následoval rohový kop, který přinesl obrovský zmatek. Nakonec z hranice vápna pálil Nazareno, jenž trefil záda protihráče.
     
    55
    Nazareno šikovně roztáhl hru na pravou stranu, kde se zjevil Konečný, kterému se ale nepodařilo překonat hustý blok protihráčů.
     
    54
    Sešívaní se pokoušeli založit rychlou protiakci, jenomže ta skončila stejně tak rychle, jak skončila. Míč navíc zaplul ven z hrací plochy.
     
    53
    Nakonec Kubik odkopával od své branky, přičemž se mu u postranní čáry podařilo najít Luptáka, který v rychlostním souboji prohrál.
     
    52
    Sledovali jsme dalekonosné přenesení hry, které mělo směřovat na Cieslara, před kterým dokázal zasáhnout Vaněk.
     
    51
    Na pravou stranu si seběhl Hönig, který se drzým způsobem dostával k hranici šestnáctky, kde ale přišel o hrací předmět.
     
    50
    Rychlý protiútok hostů nakonec přinesl nepřesnou přihrávki na Zahaluka, který už nezastavil míč před brankovou čárou.
     
    49
    Následně jsme sledovali nepřesný střelecký pokus, který směřoval vedle branky. Radotić tak bude moci rozehrávat od své branky.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se Třinec pokoušel prorazit do pokutového území, kde si nakonec obrannou povinnost splnil Podrazký.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Alexandr Bárta, přichází Denis Alijagić.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl celkem jednoznačnou záležitost. Hned od úvodních minut měl ze více ze hry domácí celek, který se celou dobu staral o útočnou aktivitu. Pražané se v prvním dějství radovali hned třikrát, navíc hned několik důležitých zákroků předvedl hostující brankář Kubik. Třinec toho směrem dopředu moc nepředvedl, bude muset dotahovat tříbrankové manko.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Nyní se k míči dostal také domácí brankář Radotić, který nakonec zvolil dalekonosný odkop, přičemž ve vzduchu kraloval Niemczyk.
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rázem je to o tři branky! Do pokutového území se totiž dokázal dostat VOJTĚCH ŠILHAN, jehož rána nakonec skončila až na místě určení. S Třincem to nevypadá vůbec dobře, bude muset dotahovat tříbrankové manko.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    39
    Sešívaní měli možnost udeřit díky standardní situaci, k rozehrávce se postavil Alvir, jehož pokus nakonec zablokovala zeď.
     
    38
    Už to vypadalo, že se pražský celek dostane k další přesné trefě, avšak na poslední chvíli vyletěl nahoru praporek pomezního – ofsajd.
     
    37
    Obrana Třince opět zaspala, tentokráte se na vzdušnou nabídku dokázal vyhoupnout Macháček, jehož zakončení bylo hodně nepřesné.
     
    36
    O přihrávku si řekl Bárta, který si ještě u pokutového území chtěl narazit s kolegou Havránkem, jenž mu ale poslal míč do přehuštěného prostoru.
     
    35
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Adam Piotr Witoszek, přichází Vojtěch Cieslar.
     
    34
    Slavia má i nadále výraznou územní převahu, nyní si dokonce vybojovala rohový kop. Ten ale dopadl přesně hlavu hostujícího Cieslara.
     
    33
    Vracející se Konečný předvedl důležitý zákrok, díky kterému za sebe nepustil finální přihrávku, o kterou si čekl osamocený Vaněk.
     
    32
    Do malého vápna Třince se snášel hodně nebezpečný centr, po kterém doprostřed branky usměrnil padající míč domácí Vaněk.
     
    31
    Do kombinace se zapojil také znuděný brankář Radotić, který konstruktivní přihrávkou poslal míč na volného spoluhráče.
     
    30
    Petrák měl kolem sebe hodně prostoru, nakonec to nezkoušel po levém křídle, nýbrž vyprodukoval přihrávku na volného Havránka.
     
    29
    Za padajícím míčem se pokoušel dostat domácí Alvir, avšak dřív to stihl brankář Kubik, jenž si navíc vymodlil útočný faul.
     
    23
    Konečný se rychlostním způsobem pokoušel dostat za volným míčem, mnohem rychleji to stihl Petrák, jenž ho odpálil do zámezí.
     
    22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o dvě branky! Další velice nebezpečná akce nakonec přinesla zakončení v podání MARKA ALVIRA, který v tomto případě zacílil velice přesně. Brankář hostujícího celku byl téměř bez šance.
     
    22
    Sešívaní nyní zvolili zdlouhavou kombinaci na vlastní polovině, kterou se pokusil narušit Nazareno, jenž na míč nakonec nedosáhl.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jenž nám nabídla jednu branku. Domácí jsou aktivnějším celkem, po zásluze se dostali do vedení.
     
    20
    Třinec se po delší době dostal k opačnému pokutovému území, kde se ale na jedničku podařilo zasáhnout Havránkovi.
     
    19
    Ihned po rozehrávce se po pravé straně prohnal domácí Hönig, který opět centroval po zemi do vápna, kde zasahoval Lupták.
     
    18
    V tuto chvíli to bude mít hostující celek hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.
     
    17
    Snad poprvé si s míčem zahrál domácí brankář Radotić, který dalekonosným výkopem zamířil daleko na druhou stranu.
    16. ŠILHAN - 1:0
     
    16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Nenápadná kombinace na pravém křídle nabídla zpětnou přihrávku do malého vápna, kde číhal připravený VOJTĚCH ŠILHAN, který pohodlným způsobem zamířil do odkryté svatyně.
     
    16
    Domácí obrana to nyní zvládla na jedničku, posléze se pas snášel na levou stranu, kde se Vaněk nacházel v jasném ofsajdu.
     
    15
    Ve vzdušném souboji se podařilo zasáhnout Havránkovi, který hlavičkoval na pravou stranu, kde si soupeř vybojoval aut.
     
    14
    Napadající Niemczyk si pomohl nedovoleným zákrokem, což uviděl také hlavní sudí, který okamžitě pískl do své píšťalky.
     
    13
    Domácí dokonce zahrávali další rohový kop, který byl rozehrán špatným způsobem. Kubik tak bude vykopávat od své branky.
     
    12
    Hostující obrana si pořádně zkomplikovala rozehrávku, nakonec to Potůček zvládl na jedničku, neboť si vybojoval nedovolený zákrok.
     
    11
    Slavia je v úvodu utkání aktivnějším celkem, před malým momentem se protáhl ke střele Šilhan, jenž o vlásek minul branku.
     
    10
    Následně se po levém křídle prohnal až do pokutového území domácí Havránek, který svým centrem nikoho nenašel.
     
    9
    Domácí se málem prokombinovali do další šance, avšak na poslední chvíli se podařilo zasáhnout Kubikovi.
     
    8
    Už, už se do zakončení tlačil domácí Bárta, avšak na poslední chvíli pomezní sudí vztyčil praporek, jednalo se totiž o ofsajd.
     
    7
    Na pořadu dne byl vůbec první rohový kop tohoto zápasu. K rozehrávce se postavil Alvir, jehož nabídka nepřinesla nic vážnějšího.
     
    6
    K velice sympatickému zakončení se dostal domácí Macháček, jehož rána nadělala Kubikovi nečekané problémy.
     
    5
    U pravé postranní čáry si obrannou povinnost splnil Lanc, od kterého se hrací předmět odrazil ven z hrací plochy.
     
    4
    Následně se o autové vhazování postaral domácí Nieslanik, který chtěl na pravé straně najít Zahaluka, což se mu také podařilo.
     
    3
    Sešívaní se hned v úvodu utkání usadili na útoční polovině, posléze se Hönigovi podařilo přenést hru na pravou stranu.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, jenž budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Start utkání se o něco protáhne.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Radotić – Drozda (C), Petrák, Alvir, Podrazký, Hönig, Havránek, Bárta, Macháček, Šilhan, Vaněk
    Náhradníci: Radimský – Štětka, Alijagić

    FK Fotbal Třinec: Kubik – Konečný, Potůček (C), Lanc, Lupták, J. Cieslar, Zahaluk, Niemczyk, Witoszek, Nieslanik, Nazareno
    Náhradníci: Misiorz – V. Cieslar, Jež, Szotkowski, Jalovičor

    Rozhodčí: Melichar – Koval, Kotalík.
     
    FK Fotbal Třinec

    Na opačné straně se nachází celek z opačného konce tabulky, kterým je Třinec. Hostující tým tohoto utkání se nachází na desáté pozici, tedy na poslední příčce. Třinec dohromady nasbíral pouze tři body, avšak jakákoliv další výhra ho klidně může vynést až na šestou pozici. Třinec z odehraných pěti zápasů zvítězil pouze v jediném případě, a sice mu vyšel souboj proti sedmé Dukle, která na svém stadionu prohrála poměrem 1:2. Další čtyři zápasy pokaždé nabídly porážku, naposledy Třinec nestačil na sympaticky hrající Teplice, které na hřišti soupeře uspěly poměrem 1:0.
     
    SK Slavia Praha

    Fotbalisté Slavie mají za sebou pět zápasů v rámci skupiny o umístění. Pražané se v současné době nacházejí na třetí pozici, přičemž se jim doposud podařilo nasbírat sympatických deset bodů. Slavia momentálně ztrácí na vedoucí Zlín tři body, avšak stále má svoje utkání k dobru. Domácí celek dnešního utkání zvládl poslední dva zápasy na jedničku, nejprve totiž vysokým poměrem rozstřílel České Budějovice (6:0), posléze pak uspěl také na hřišti Karviné, kde se radoval z vítězství poměrem 3:2. Sešívaní mají druhou nejlepší obranu, navíc společně se Zlínem nejlepší ofenzívu.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Juniorská liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Slavia Praha a FK Fotbal Třinec.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    David Suchý

    Branky: 16. Šilhan, 22. Alvir, 40. Šilhan, 56. Alijagić, 65. Alvir, 69. Alvir, 78. Alijagić – 63. Lupták (pen.)


    SK Slavia Praha: Radotić – Bárta (46. Alijagić), Drozda (C), Podrazký (70. Štětka), Havránek – Vaněk, Macháček, Petrák – Šilhan, Alvir, Hönig
    Náhradníci: Radimský – Štětka, Alijagić

    FK Třinec: Kubik – Konečný (66. Jež), Potůček (C), Lanc, Lupták, J. Cieslar, Zahaluk (57. Szotkowski), Niemczyk (72. Jalovičor), Witoszek (35. V. Cieslar), Nieslanik, Nazareno
    Náhradníci: Misiorz – V. Cieslar, Jež, Szotkowski, Jalovičor

    Rozhodčí: Melichar – Koval, Kotalík

    Diváci: 120
    bahis siteleri