Slavia – Třinec 7:1 (kon.) | Dukla Praha – Příbram 4:2 (kon.) | Jablonec – Karviná 3:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:1 (3:0)
FK Třinec
Pondělí 06.05.2019, 13:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – O umístění • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Slavia právě vstřelila branku!
    Fantastická kolmice směřovala na pravou, kde v zakončení neuspěl jeden z domácích hráčů, který ve vyložené šanci ale neuspěl. I tak se k dorážce dostal DENIS ALIJAGIĆ, který pohodlným způsobem zametl míč do sítě.
     
    69
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá na pořádný debakl! MARKO ALVIR se dostal do vyložené šance, přičemž ani tentokráte nezaváhal. I v tomto případě se nejevila vůbec dobře obrana soupeře, který opět zaspala.
     
    65
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrana hostujícího celku naprosto propadla! Na jediného obránce se hnala hned čtveřice hráčů, nakonec finální přihrávka směřovala na levou stranu, kde byl se zakončením úspěšný domácí MARKO ALVIR.
    63. LUPTÁK - 4:1
     
    63
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní branka z pohledu Třince! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil LUKÁŠ LUPTÁK, který zvolil zakončení na jistotu doprostřed branky, zatímco se brankář Radotić vydal do strany.
    57. ALIJAGIĆ - 4:0
     
    56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu další branka domácích! Sešívaní totiž zahrávali další rohový kop, který byl rozehrán nakrátko. I tak do pokutového území přiletěl centr, po kterém se k důrazné hlavičce dostal DENIS ALIJAGIĆ.
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rázem je to o tři branky! Do pokutového území se totiž dokázal dostat VOJTĚCH ŠILHAN, jehož rána nakonec skončila až na místě určení. S Třincem to nevypadá vůbec dobře, bude muset dotahovat tříbrankové manko.
     
    22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o dvě branky! Další velice nebezpečná akce nakonec přinesla zakončení v podání MARKA ALVIRA, který v tomto případě zacílil velice přesně. Brankář hostujícího celku byl téměř bez šance.
    16. ŠILHAN - 1:0
     
    16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Nenápadná kombinace na pravém křídle nabídla zpětnou přihrávku do malého vápna, kde číhal připravený VOJTĚCH ŠILHAN, který pohodlným způsobem zamířil do odkryté svatyně.

    David Suchý

    Branky: 16. Šilhan, 22. Alvir, 40. Šilhan, 56. Alijagić, 65. Alvir, 69. Alvir, 78. Alijagić – 63. Lupták (pen.)


    SK Slavia Praha: Radotić – Bárta (46. Alijagić), Drozda (C), Podrazký (70. Štětka), Havránek – Vaněk, Macháček, Petrák – Šilhan, Alvir, Hönig
    Náhradníci: Radimský – Štětka, Alijagić

    FK Třinec: Kubik – Konečný (66. Jež), Potůček (C), Lanc, Lupták, J. Cieslar, Zahaluk (57. Szotkowski), Niemczyk (72. Jalovičor), Witoszek (35. V. Cieslar), Nieslanik, Nazareno
    Náhradníci: Misiorz – V. Cieslar, Jež, Szotkowski, Jalovičor

    Rozhodčí: Melichar – Koval, Kotalík

    Diváci: 120
    bahis siteleri