Panama – Francie 0:2 (kon.) | Portugalsko – Argentina 0:2 (kon.) | Saúdská Arábie – Mali 3:4 (kon.)
Jihoafr. republika – Jižní Korea 0:1 (kon.)
konec
Saúdská Arábie
3:4 (2:1)
Mali
Úterý 28.05.2019, 20:30 • Stadion GOSiR (Gdynia) • Mistrovství světa U20 • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Příjemné úterní odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z MS U20, které se letos koná v Polsku, a zaměříme se spolu na skupinu E, kde se utkají Saúdská Arábie vs. Mali. Výkop je stanoven na 20:30 hodin.
     
    Saúdská Arábie

    Arábie se v prvním utkání utkala proti favorizované Francii, které podlehly i kvůli brzké červené kartě jasně 2:0.

    Výsledky na turnaji

    Francie – S. Arábie 2:0
     
    Mali

    Africký tým se v prvním utkání střetl proti Panamě a nezvládlo roli favorita a do tabulky si připsalo pouze bod za remízu 1:1.

    Výsledky na turnaji

    Panama – Mali 1:1
     
    Stadion GOSiR v Gdyni dnes očekává malou návštěvu. Podle statistik bylo zatím prodáno pouze přes 2000 lístků, kapacita stadionu má však 15 139 sedaček. Uvidíme zda se ještě nějací diváci rozhodnou lístky koupit, nebo budeme sledovat prázdné tribuny.
     
    Úvodní sestavy:

    Saúdská Arábie: Aš-Šammarí – Az-Zahrání, Ch. Ad-Dawsarí, At-Tambaktí, Abdulhamíd – Al-Ghanám, H. Al-Ghámdí, Mahnaší, Al-Qahtání – Al-Ammár, Al-Burajkán.
    Náhradníci: N. Al-Ghámdí, M. Ad-Dawsarí – Almás, F. Al-Ghámdí, Nadží, Muhammed Aš-Šanqítí, Muhannad Aš-Šanqítí, Al-Beší, Al-Salím.

    Mali: Y. Koïta – Konate, A. Diaby, Kanouté, Konan – S. Sissoko – S: Koïta, Camara, B. Traoré, Konté – Touré.
    Náhradníci: A. Coulibaly, S. Coulibaly – D. Diarra, Fofana, Diakite, H. Dramé, M. Traoré, M. Diarra, Samake, N'Diaye.

    Rozhodčí: S. Vinčic – T. Klančnik, A. Kovačič.
     
    Hráči obou týmů již přicházejí na hřiště. Saudská Arábie nastupuje v bílých dresech, Mali v dresech žlutých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hráči Mali se ihned tlačili dopředu a nebýt Hasana At-Tambaktího, tak se mohli radovat. Z levé strany totiž přišla nebezpečná přihrávka, ale již zmiňovaný obránce ji na poslední chvíli odkopl.
    1. Šanci Mali zhatilo ofsajdové postavení
     
    2
    Vzápětí na to, nastala stejná situace a opět z levé strany. El Bilal Touré hledal svého spoluhráče. Sékou Koïta, který si dobře nabíhal byl ale v ofsajdovém postavení.
     
    5
    Hráči v žlutých dresech vstoupili do utkání velmi aktivně a Araby nechtějí vůbec pustit do útoku, uvidíme kdy přijde první branka, dle mě brzy.
     
    6
    Tak Arabové se dopředu dostali velmi rychle. Hámid Al-Ghámdí poslal do vápna dlouhou přihrávku, na kterou si sbíhal Chálid Al-Ghanám. Přihrávka byla ale moc rychlá a u míče byl jako první brankář.
     
    9
    Saúdská Arábie právě vstřelila branku!
    Tak to je velké překvapení!! Hámid Al-Ghámdí vyslal dlouhou přihrávku, kterou získal Firás Al-Burajkán a následně běžel sám na bránu a brankáře již lehce překonal.
    9. Firás AL-BURAJKÁN - 1:0
     
    11
    Hosté začínají mít problémy, Boubacar Konté teď musel čelit dalšímu útoku Arabů, nakonec míč odkopl pouze na roh.
     
    12
    Rohový kop byl zahrán na krátko a následně přišel centr do vápna, ten ale přímo ze vzduchu sbíral brankář Koita.
     
    14
    Hráči Mali zde mají velmi kvalitní výběr, ovšem momentálně jsou v pozici, že to moc nedokazují, již remíza s Panamou bylo velké překvapení, a teď prohrávání s Arabií také.
     
    15
    Firás Al-Burajkán si běžel pro druhou branku v utkání, ovšem na hranici vápna ho čistě odstavil Clément Kanouté. Hlavní sudí ale jde situaci vyřešit přes VAR systém.
     
    15
    Žlutou kartu dostává Firás Al-Burajkán (Saúdská Arábie).
     
    16
    Byla nařízena penalta pro Arábii !
    16. Penaltový zákrok
     
    17
    Žlutou kartu dostává Abdoulaye Diaby (Mali).
     
    18
    Hámid Al-Ghámdí (Saúdská Arábie) neproměňuje pokutový kop.
    18. Penalta
     
    19
    To se dějí věci!! Brankář Youssouf Koïta podle opakovaných záznamů vyběhl z brankové čáry dříve než penalta, tudíž se bude opakovat!
     
    20
    Saúdská Arábie právě vstřelila branku!
    Arabové se radují až na podruhé!! Druhou penaltu na sebe vzal HASAN AT-TAMBAKTÍ a míč poslal k levé tyči!
    20. Hasan AT-TAMBAKTÍ - 2:0
     
    21
    Aktuální skóre je pro hráče Mali velmi zlé. Dnes se od nich očekávala výhra, po dvaceti minutách je však vše jinak.
     
    24
    El Bilal Touré skvělou, možná i výtečnou přihrávkou našel ve vápně Boubacara Traorého, ovšem jeho následné zakončení již tak bravurní nebylo, to by se dalo spíše přirovnat ke katastrofálnímu!
     
    26
    Žlutou kartu dostává Fode Konate (Mali).
     
    27
    Maliňané dnes tápou v obraně. Všechny dlouhé přihrávky Arabů dnes obránci úplně vypustili a možná i díky tomu padly obě branky.
     
    28
    Arábie zahrávala rohový kop, který směřoval na přední tyč, ovšem tam byl připravený jeden z obránců a míč odkopl pryč. Dopředu se nyní táhnou Maliňané.
     
    30
    Rohový kop nastal i na druhé straně a branku Arabů poměrně ohrozil. Míč směřoval do středu vápna, kde se o hlavičku snažil El Bilal Touré, ovšem mířidla selhala a pokus letěl vedle.
     
    31
    Jak jsem říkal již před zápasem, tribuny jsou velmi prázdné a můj tip je cca 3200 diváků.
     
    32
    Pojďme se vrátit k zápasu. Fode Konate nevěděl co s míčem, nikdo ze spoluhráčů se mu nenabídl a navíc byl atakován dvěma obránci, tudíž se pokusil o střelu z dálky, ta pronikla až na brankáře, ale nijak ho neohrozila.
     
    34
    Z pravé strany přišel dobrý pozemní centr od hráčů ve žlutém. Abdoulaye Diaby viděl ve vápně Tourého, ovšem ten pozdě zareagoval a míč tak v dobré a gólové pozici netrefil.
     
    36
    Maliňané opět zakládali dobrou akci. Boubacar Traoré dostal přihrávku na hranici malého vápna, kde byl ale atakován a následně vystaven ofsajdu.
     
    37
    Mali právě vstřelilo branku!
    Tak tomu říkám kuriózní branka. Arabové zahrávali situaci po předchozím ofsajdu hráčů Mali, ovšem obránce zřejmě zpanikařil a míč poslal zpět na brankáře, tomu nevyšel odkop a do prázdné branky zakončoval SÉKOU KOITA.
    37. Sékou KOÏTA - 2:1
     
    39
    Hosté po kuriózní akci snižují a myslím si, že nás ještě čeká velmi zajímavý zápas.
     
    40
    Po brance na 2:1, začali Arabové opět aktivně a tvrdě útočit. Do vápna se nesly dva centry, ale ani jeden nezískal žádný hráč v bílém.
     
    41
    Hra se pohybuje ze strany na stranu a nyní to byli opět hráči Mali, kdo útočil. Sékou Koïta chtěl na svůj trikot připsat další branku, a tak se pokusil o dalekonosnou střelu, ta však místo branky trefila do hlavy jednoho ze Security.
     
    43
    Velká škoda, že toto neskončilo brankou. Z pravé strany letěl nebezpečný centr do vápna Arabů, na který si vyskakoval El Bilal Touré, ovšem dva obránci v bílém, nestačili na jeho dlouhé nohy, ale stejně pokus Tourého letěl vedle.
    43. Dobrá šance Mali
     
    45
    Rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    45+1
    Co se týče divácké podpory, tak Maliňané vítězí, jelikož nic jiného slyšet není, než Mali!
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Za námi je první poločas. První poločas byl nesmírně atraktivní, jelikož úvodu byli lepší hráči Mali, ovšem po následném zkratu v obraně, vedli Arabové. O deset minut později nastal pokutový kop, který nebyl proměněný, ale po chybě brankáře se opakoval. Druhý tedy na sebe vzal Hasan At-Tambaktí, a ten se nemýlil. Ve 37. minutě po chybě v obraně a brankáře Arábie přišlo kuriózní snížení. Dále se moc šancí již nestalo.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:32.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas pokračuje a hned je tu faul na jednoho hráče z Mali, za kterým museli přijít i ošetřovatelé.
     
    48
    Boubacar Konté pokračuje ve hře a s ním i zápas.
     
    49
    Arnaud Konan plánoval přihrávku na Sissoka, ale dal do toho příliš velkou ránu, tudíž se míč dostal pouze za postranní čáru.
     
    50
    Arabové opět využili zaspání v obraně Malijců a ihned putovali směrem dopředu, avšak do zakončení se ani nedostali. Malijci teď mohou děkovat Konanovi, který ukázal svojí sílu a odstavil dva útočníky.
     
    53
    Mali právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Sékou Koïta skvělou přihrávkou poslal do běhu IBRAHIMA KONÉHO, a ten zpoza malého vápna prostřelil brankáře mezi nohy.
    53. Ibrahima KONÉ - 2:2
     
    55
    Arabové začínají mít velké problémy. Dopředu přišla další přihrávka Malijců, na kterou si zkoušel opět sbíhat Ibrahima Koné, u míče byl ale jako první brankář Abdulrahmán Aš-Šammarí, ovšem ten zvedl ze sedaček každého diváka, jelikož se s míčem dostal až skoro na polovinu hřiště.
     
    57
    Malijci dnes mají nějaké osobní bránění na Firáse, jelikož to je dnes potřetí, co ho zbytečně zfaulovali, momentálně to byl nejaktivnější hráč na place Ibrahima Koné.
     
    59
    Tlak Malijců nemá konce, Arabové se neustálé brání, touha po skvělém obratu a výhře je víc než obrovská, ze strany Mali.
     
    60
    Ibrahima Koné zřejmě doplatil na svůj předešlí faul a nyní právě od Firáše dostal kolíkem do nohy a abych pravdu řekl, nevypadá na to, že by utkání dokončil.
     
    61
    Hráči Mali momentálně hrají v deseti!
     
    63
    Saúdská Arábie právě vstřelila branku!
    Tak to jsou dneska góly!! Ibráhím Mahnaší nakopl dopředu vzdušnou přihrávku, kterou ale získali dva obránci Mali, ovšem ti souboj zcela vypustili a hladový AL-GHANÁM skvělou tečí přehodil brankáře.
    63. Chálid AL-GHANÁM - 3:2
     
    65
    Střídání v týmu Saúdská Arábie: ze hřiště odchází Chálid Al-Ghanám, přichází Salím Al-Salím.
     
    67
    Malijci vždy skvěle útočí, ale poté inkasují tak zbytečný gól, že mi jich je i celkem líto. Nyní se znovu tlačili dopředu, ale přihrávka Camary směřovala úplně někam jinam, než měla.
     
    70
    Mali právě vstřelilo branku!
    Jako bych to zakřikl!! Mohamed Camara nevěděl co s míčem a po následném signálu poslal míč dopředu, který získal na kopačku BOUBACAR TRAORÉ a vyrovnal utkání.
    70. Boubacar TRAORÉ - 3:3
     
    71
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Ibrahima Koné, přichází Mamadou Traoré.
     
    73
    Tak to je obrovská škoda pro Mali!! Sékou Koïta obdržel náramnou přihrávku ze středu hřiště, a poté směřoval do brankoviště, kde i vsítil branku, ta ale nebyla uznána, jelikož byl máván ofsajd!
     
    74
    Střídání v týmu Saúdská Arábie: ze hřiště odchází Hámid Al-Ghámdí, přichází Mansůr Al-Beší.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Ibráhím Mahnaší (Saúdská Arábie).
     
    76
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Boubacar Konté, přichází Ousmane Diakite.
     
    77
    Malijci zahrávali rohový kop, který směřoval do středu vápna, ale zakončení jsme se nedočkali, jelikož ve vápně nastal útočný faul.
     
    79
    Na druhé straně nastal faul a pro Arábii nadějný přímý kop. Přímý kop letěl velmi dobře, až si na něj vyskočil a trumfl Firás Al-Burajkán, jeho hlavičku ale s přehledem chytil Koita.
     
    81
    Po přímém kopu nastal rychlý protiútok ze strany Mali. Mamadou Traoré postupoval vpřed po levé straně, na hranici vápna se ale zasekl, odkud posunul balón na Camaru, který místo kombinace zvolil střelu, ta ale brankáře nijak zásadně neohrozila.
     
    83
    Střídání v týmu Saúdská Arábie: ze hřiště odchází Turkí Al-Ammár, přichází Muhannad Aš-Šanqítí.
     
    84
    Do konce zápasu nám zbývá pět minut základní hrací doby, uvidíme zda se vůbec dočkáme branky, pokud ano, tak do jaké sítě, toť otázka.
     
    86
    Mali znovu útočí a jsou aktivnější na balónu, proto si vybojovali rohový kop. Roh byl poslán znovu do středu vápna, tam se však žádný hráč ve žlutém o hlavičku nepokusil a akce tak končí.
     
    88
    Arabové se z bránění posunuli na polovinu Mali a snaží se o vítěznou branku, obrana Malijců však drží při sobě.
     
    90
    Mali právě vstřelilo branku!
    Gól!! Mali otáčí v samém závěru utkání. Z pravé strany přišla neuvěřitelná pozemní přihrávka až na zadní tyč, kam si seběhl MOHAMED CAMARA a precizní střelou umístil míč pod břevno.
    90. Mohamed CAMARA - 3:4
     
    90+1
    Rozhodčí ještě nastavuje 5 minut!
     
    90+2
    Pro Arábii je ještě dost času na srovnání a momentálně jsou na míči a na polovině Mali, dokáží v tomto hektickém zápase vyrovnat ?
     
    90+3
    Tlak Arabů nevydržel dlouho. Mansůr Al-Beší špatně posunul míč na Firáse a Mamadou Traoré tak vyrazil směrem dopředu, kde si nakonec vynutil faul od jednoho z obránců v bílém.
     
    90+4
    Pro Araby tu byla ještě šance na srovnání, pomocí autového vhazování u brankoviště, to ale nevyšlo a Malijci tak mohou slavit zasloužené vítězství!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Utkání nám přineslo sedm neuvěřitelných branek a zvratů. Vše začalo vyrovnáním na 2:2, poté se Malijci neuvěřitelně tlačili za obratem, ale místo toho přišla tvrdá branka od Arabů na 3:2. Od té doby však Arabové přestali hrát a toho Mali senzačně využilo a otočilo zápas v 90. minutě. Hráčem utkání byl zvolen Mohamed Camara , který se postaral o asistenci a rozhodující čtvrtý gól.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 0:8. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:17.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3157 diváků.
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (22:32:34)

    Gerard Filip

    Branky: 9. Al-Burajkán (H. Al-Ghámdí), 20. At-Tambaktí (pen.), 63. Al-Ghanám – 37. S: Koïta, 53. Koné (S: Koïta), 70. B. Traoré (Camara), 90. Camara (S: Koïta)

    Karty:   15. Al-Burajkán (KSA), 75. Mahnaší (KSA) – 17. A. Diaby (MLI), 26. Konate (MLI)

    Neproměněná penalta: 18. H. Al-Ghámdí (KSA), brankář Y. Koïta zneškodnil


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 0:8. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:17.
    Saúdská Arábie: Aš-Šammarí – Az-Zahrání, Ch. Ad-Dawsarí, At-Tambaktí, Abdulhamíd – Al-Ghanám (65. Al-Salím), H. Al-Ghámdí (74. Al-Beší), Mahnaší, Al-Qahtání – Al-Ammár (83. Muhannad Aš-Šanqítí), Al-Burajkán.
    Náhradníci: N. Al-Ghámdí, M. Ad-Dawsarí – Almás, F. Al-Ghámdí, Nadží, Muhammed Aš-Šanqítí, Muhannad Aš-Šanqítí, Al-Beší, Al-Salím.

    Mali: Y. Koïta – Konate, A. Diaby, Kanouté, Konan – S. Sissoko – S: Koïta, Camara, B. Traoré, Konté (76. Diakite) – Koné (71. M. Traoré).
    Náhradníci: A. Coulibaly, S. Coulibaly – D. Diarra, Fofana, Diakite, H. Dramé, M. Traoré, M. Diarra, Samake, N'Diaye.

    Rozhodčí: S. Vinčic – T. Klančnik, A. Kovačič

    Diváci: 3157
    bahis siteleri