Vltavín – Štěchovice 3:1 (kon.) | Litoměřicko – Živanice 0:2 (kon.) | Zápy – Písek 2:0 (kon.)
konec
FK Litoměřicko
0:2 (0:1)
TJ Sokol Živanice
Středa 05.06.2019, 18:00 • Litoměřice • Česká fotbalová liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Živanic, které svého soupeře porazily poměrem 2:0. Do druhého poločasu lépe vstoupil domácí celek, který si vytvořil velkou územní převahu, avšak k překonání brankáře Volšíka prostě nedošlo. Sokol se většinu doby pouze bránil, avšak po ojedinělé standardní situaci dokázal podruhé udeřit, čímž rozhodl o zisku tří bodů. Litoměřicko tak přišlo o dlouhou sérii bez porážky. (19:49:58)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jedna z posledních akcí pro domácí.
     
    90+1
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Martin Hundák, přichází Filip Pánek.
     
    89
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází David Petrus, přichází Jiří Gašpar.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Volšík se opět zmocnil odkopu od branky, přičemž po osobním souboji skončil na zemi jeden z hráčů Živanic. Sudí odpískal nedovolený zákrok.
     
    87
    Chábera měl velké starosti s napadajícím Pánkem, který se nakonec dostal k míči, o který během krátké chvíle také přišel.
     
    83
    Staněk raději vyprodukoval zpětnou přihrávku až na Gorola, který pro změnu oslovil brankáře Volšíka, jenž odkopl na druhou stranu.
     
    82
    Napadající Greš si nakonec pomohl nedovoleným zákrokem, který uviděl také hlavní sudí. Hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí stále marně dotahují dvoubrankovou ztrátu. K míči se dostal také Volšík.
     
    80
    Sám na branku uháněl hostující David Pánek, který doběhl až před brankáře, jenž si ale poradil s přízemním zakončením.
     
    79
    Pro domácí celek to bude nesmírně složité, neboť prohrává už o dvě branky. Navíc do konce zápasu nezbývá zrovna dostatek času.
     
    78
    Aby toho nebylo málo, tak Verner nestíhal rychlostně, načež akci soupeře hasil faulem. Živanice budou zahrávat standardní situaci.
     
    77
    Další volný kop tentokráte obstaral Gorol, který to zkoušel pasem na pravou stranu, který včasně dokázal odehrát kapitán Šimkovský.
    76. STANĚK - 0:2
     
    76
    Živanice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Vzdušná nabídka totiž směřovala do malého vápna, kde si na ní dokázal naskočit MARTIN STANĚK, který zamířil ke vzdálenější tyči, což bylo pro brankáře Ordelta příliš.
     
    75
    Pánek se dostával do hlavičkového souboje, avšak před ním stačil odehrát míč jeden z protihráčů. Hra se hodně často kouskuje.

    David Suchý

    Branky: 1. Buriánek, 76. Staněk

    Karty:   60. Staněk (ZIV), 65. Motyčka (ZIV)


    FK Litoměřicko: Ordelt – Verner, Šimkovský (C), Chábera, Hanuš, Surmaj (60. Novák), Kodad, Valenta (46. Greš), Dolejší (71. Karvánek), Bulíř, Rubeš
    Náhradníci: Lisa – Novák, Karvánek, Havrda, Greš

    TJ Sokol Živanice: Volšík – Staněk, Gorol (C), Buriánek, Hundák (90+1. Pánek), Petrus (89. Gašpar), Štěpánek (69. D. Pánek), Polák, Nikodem, Motyčka, Ptáček
    Náhradníci: Hrnčíř – F. Pánek, Ferčák, Gašpar, D. Pánek

    Rozhodčí: Černý – Maiello, Opočenský
    bahis siteleri