Vltavín – Štěchovice 3:1 (kon.) | Litoměřicko – Živanice 0:2 (kon.) | Zápy – Písek 2:0 (kon.)
konec
FK Litoměřicko
0:2 (0:1)
TJ Sokol Živanice
Středa 05.06.2019, 18:00 • Litoměřice • Česká fotbalová liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Živanic, které svého soupeře porazily poměrem 2:0. Do druhého poločasu lépe vstoupil domácí celek, který si vytvořil velkou územní převahu, avšak k překonání brankáře Volšíka prostě nedošlo. Sokol se většinu doby pouze bránil, avšak po ojedinělé standardní situaci dokázal podruhé udeřit, čímž rozhodl o zisku tří bodů. Litoměřicko tak přišlo o dlouhou sérii bez porážky. (19:49:58)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jedna z posledních akcí pro domácí.
     
    90+1
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Martin Hundák, přichází Filip Pánek.
     
    89
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází David Petrus, přichází Jiří Gašpar.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Volšík se opět zmocnil odkopu od branky, přičemž po osobním souboji skončil na zemi jeden z hráčů Živanic. Sudí odpískal nedovolený zákrok.
     
    87
    Chábera měl velké starosti s napadajícím Pánkem, který se nakonec dostal k míči, o který během krátké chvíle také přišel.
     
    83
    Staněk raději vyprodukoval zpětnou přihrávku až na Gorola, který pro změnu oslovil brankáře Volšíka, jenž odkopl na druhou stranu.
     
    82
    Napadající Greš si nakonec pomohl nedovoleným zákrokem, který uviděl také hlavní sudí. Hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí stále marně dotahují dvoubrankovou ztrátu. K míči se dostal také Volšík.
     
    80
    Sám na branku uháněl hostující David Pánek, který doběhl až před brankáře, jenž si ale poradil s přízemním zakončením.
     
    79
    Pro domácí celek to bude nesmírně složité, neboť prohrává už o dvě branky. Navíc do konce zápasu nezbývá zrovna dostatek času.
     
    78
    Aby toho nebylo málo, tak Verner nestíhal rychlostně, načež akci soupeře hasil faulem. Živanice budou zahrávat standardní situaci.
     
    77
    Další volný kop tentokráte obstaral Gorol, který to zkoušel pasem na pravou stranu, který včasně dokázal odehrát kapitán Šimkovský.
    76. STANĚK - 0:2
     
    76
    Živanice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Vzdušná nabídka totiž směřovala do malého vápna, kde si na ní dokázal naskočit MARTIN STANĚK, který zamířil ke vzdálenější tyči, což bylo pro brankáře Ordelta příliš.
     
    75
    Pánek se dostával do hlavičkového souboje, avšak před ním stačil odehrát míč jeden z protihráčů. Hra se hodně často kouskuje.
     
    74
    Na pravou stranu si seběhl Rubeš, který se snažil prodrat k centru, avšak o míč nakonec přišel. Posléze si nedovoleně pomáhal Chábera.
     
    73
    Ordelt v tomto případě raději rozehrával po zemi, přičemž jeho celek dokráčel na druhou stranu, kde Kodadova nabídka skončila v zámezí.
     
    72
    Volšík si dával s odkopem od branky celkem dost načas, přičemž na levém křídle zkoušel najít Hundáka, který si pomohl nedovoleně.
     
    71
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Dominik Dolejší, přichází Vojtěch Karvánek.
     
    69
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Pavel Štěpánek, přichází David Pánek.
     
    66
    Litoměřicko zahrávalo standardní situaci, avšak naprosto zbytečně se vrátilo na vlastní polovinu, což se ochozům stadionu nelíbilo.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Petr Motyčka (TJ Sokol Živanice).
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, domácí stále prohrávají pouze o jednu branku. Živanice se ve druhém dějství spíš jen brání.
     
    63
    Volšík měl po následném rohovém kopu práci, míč se mu podařilo vyboxovat do zámezí. Litoměřicko neuspěli ani z dalšího rohového kopu.
     
    62
    Hanuš se postavil k rozehrávce volného kopu, který nebezpečně stáčel do branky. Nakonec se nejvýše do vzduchu dostal protihráč.
     
    61
    Za dalekonosným nákopem se hnal Bulíř, který rychlostní souboj ale prohrál. Navíc soupeř nekompromisně odkopával do bezpečí.
     
    60
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází David Surmaj, přichází Marek Novák.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Martin Staněk (TJ Sokol Živanice).
     
    59
    Kodad musel řešit ošemetnou situaci na vlastním malém vápně, odkud odklízel finální přihrávku. Poté Ordelt opět vykopával od branky.
     
    58
    Navíc se po nedovoleném zákroku ocitl na zemi právě Polák, který sám rozehrál volný kop. Sokol raději rozehrával nakrátko po zemi.
     
    57
    Polák vracel míč na útočnou polovinu, kde se ale nacházela smečka protihráčů. Domácí nikam nespěchají, naopak v poklidu vyvážejí míč.
     
    56
    Domácí si nyní za pokutovým územím dávali přednost, na což doplatili. I tak se k míči dostal Surmaj, který ale pálil daleko nad branku.
     
    55
    Rychlá rozehrávka Litoměřicka málem zaskočila soupeře! Bulíř si navedl míč na levou nohu, avšak poté přízemním pokusem nepřekonal Volšíka.
     
    54
    Rubeš šel do hlavičkového souboje hodně důrazně, díky čemuž dokázal zvítězit. Posléze Ordelt dalekonosně odkopával na druhou stranu.
     
    53
    Sled rohových kopů i nadále pokračuje. Na druhé straně se k němu postavil Hanuš, jehož nabídka nakonec přinesla hlavičku Dolejšího, se kterou si Volšík poradil.
     
    52
    Ven z branky musel brankář Ordelt, který míč vyboxoval za sebe. To přineslo zisk dalšího rohu, tentokráte ovšem z pravé strany.
     
    51
    Jeden z domácích nepředvedl zrovna jisté odklizení míče, to totiž směřoval kousek vedle vlastní branky. Sokol bude zahrávat rohový kop.
     
    50
    Živanice se dostaly na útočnou polovinu, kde to velice sympatickým průnikem zkoušel Polák, který pořádně protáhl brankáře Ordelta.
     
    49
    Aby toho nebylo málo, tak domácí zahrávali standardní situaci. Hanušova nabídka směřovala na Šimkovského, který míč úplně zastavil.
     
    48
    Hned v úvodu si Litoměřicko vybojovalo rohový kop, který si tentokráte vzal na starost Hanuš. Jeho nadýchanou nabídku odklízel Štěpánek.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, jenž budou hrát pro změnu zleva doprava.
     
    46
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Patrik Valenta, přichází Jakub Greš.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jediný přesný zásah. Živanice vystoupily do utkání velice dobrým způsobem, hned v první minutě se totiž dostaly do vedení. Litoměřicko bylo pořádně zaskočené, navíc i další minuty patřily hostujícímu celku. Až postupem času se rozkoukal také domácí celek, jenž si připsal několik náznaků šancí, avšak k vyrovnávací brance se alespoň prozatím nedostal.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V samotném závěru se ke kostrbaté ráně dostal Surmaj, který trefil pouze pravou tyč.
     
    43
    V posledních minutách se do hry vkrádá řada nepřesností, což určitě tomuto utkání škodí. Před malým momentem se Sokol konečně dostal k šestnáctce soupeře.
     
    42
    Po pravém křídle to zkoušel Hanuš, který nakonec v pokutovém území chtěl najít Dolejšího, jenž na vzdušnou nabídku ale nedosáhl.
     
    41
    Hodně prostoru měl kolem sebe Surmaj, který prošel přes několik protihráčů. Následná kolmice směřovala pouze do ofsajdu.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    36
    Výsledkem byl zisk dalšího rohového kopu. Ten v tomto případě směřoval k zadní tyči, kde ho jeden z hostů vracel k Šimkovskému, jenž ale netrefil míč.
     
    35
    Šimkovský měl před sebou hodně prostoru, což využil ke střele z třiceti metrů. Volšík si s jeho skákavým projektilem dokázal poradit.
     
    34
    Navíc si Verner vyzkoušel rozehrávku dalšího rohového kopu. Ten v tomto případě usedl na hlavu protihráče, kterým byl Hundák.
     
    33
    Pokus o uvolnění Šimkovského nakonec nevyšel, avšak soupeř pouze odkopával na druhou stranu. Litoměřicko si vytváří slibný nápor.
     
    32
    Verner to po zisku míče zkoušel pasem k zadní tyči, kam si pokoušel seběhnout Bulíř. Druhý jmenovaný hráč ale na balón nedosáhl.
     
    31
    Domácí si vyzkoušeli další rohový kop. Na hranici malého vápna se o hlavičku pokoušel Rubeš, jenž našel pouze rukavice brankáře.
     
    30
    Rozehrávku si vzal na starost právě Hanuš, který kroutil míč do malého vápna. To vedlo k protiútoku, přičemž Motyčka podržel balón.
     
    29
    Na pravou stranu si sbíhal Hanuš, který ještě zkoušel přihrávat do pokutového území. Jeho celek si vybojoval rohový kop.
     
    28
    Volšík odkopem z první neoslovil žádného ze spoluhráčů, místo toho volný míč sebral domácí Chábera, který ho vyvezl na druhou stranu.
     
    27
    Ve vzdušném souboji se podařilo uspět Dolejšímu, který ještě otřel míč o protihráče. Také Litoměřicko bude moci vhazovat z levé strany.
     
    26
    Domácí se už delší dobu nedostali k opačnému pokutovému území, což i nadále trvá. V tuto chvíli se o aut postaral Buriánek.
     
    25
    Další dalekonosný nákop tentokráte směřoval na levou stranu, kde se Petrus zjevil v ofsajdu. Rozehrávky se chopil sám Ordelt.
     
    24
    Sledovali jsme další rohový kop pro Sokol, který skončil vyloženou šancí! Na zadní tyči byl trestuhodně nekrytý Ptáček, který ani nadvakrát nezasunul míč do sítě.
     
    19
    V hlavičkovém souboji se sice podařilo uspět Surmajovi, avšak ten prodlužoval pouze do zámezí. Živanice tak budou moci vhazovat.
     
    18
    Kapitán Gorol režíroval hru svého celku na vlastní polovině, načež měl brankář Ordelt práci. Zakončení doprostřed branky ale zneškodnil.
     
    17
    Na pořadu dne byl rohový kop pro Sokol, avšak ten nic nebezpečného nepřinesl. Dalekonosný odkop směřoval pouze k Buriánkovi.
     
    16
    Nikodem nepředvedl zrovna přesvědčivý driblink s míčem, ten mu totiž uskočil do zámezí. Posléze se k prudké přihrávce nedostal Valenta.
     
    15
    Rubeš si poradil s těžkou přihrávkou, načež ještě spolupracoval s brankářem Ordeltem, který pro změnu roztáhl hru na volného Valentu.
     
    14
    O přihrávku si řekl Buriánek, který nadvakrát procedil přihrávku na Hundáka. Litoměřicko se muselo vrátit, avšak se dokázalo ubránit.
     
    13
    Dobrým napadáním se prezentoval napadající Ptáček, který nakonec obral soupeře o míč, což vedlo k zisku autového vhazování.
     
    12
    Staněk si nebral servítky, naopak nekompromisním způsobem odpálil míč ven z hrací plochy. Nakonec to bylo s tečí protihráče.
     
    11
    Živanice si vybojovaly standardní situaci z velké vzdálenosti. Ještě před dopadem míče bylo pískáno, jednalo se totiž o útočný faul.
     
    10
    Za obranu si nabíhal Dolejší, avšak přihrávka na jeho osobu byla až příliš prudká. Také Volšík bude moci rozehrávat od branky.
     
    9
    Zpětná přihrávka směřovala zpět na brankáře Ordelta, který volil roztažení hry na levou stranu. Litoměřicko se pomalu a jistě dostává vpřed.
     
    8
    Rubeš si v pokutovém území dokázal zpracovat míč, poté ho předal pod sebe na Surmaje, jehož ukvapená rána mířila nad branku.
     
    7
    Nyní se nebezpečný centr snášel do malého vápna, kde ho žádný z hráčů Živanic nedokázal zasáhnout. Ordelt tak bude odkopávat.
     
    6
    Dalekonosný nákop směřoval na hostujícího Poláka, který na padající míč nakonec nedosáhl. Naopak soupeř přenášel hru na pravou stranu.
     
    5
    Litoměřicko si tak vyzkoušelo rozehrávku rohového kopu, po kterém se malém vápně utvořil menší závar, avšak Kodad se k zakončení nedostal.
     
    4
    Rozehrávku si nakonec vzal na starost Verner, který to překvapivě zkoušel přímo na branku. Volšík jeho projektil vyrazil nad břevno.
     
    3
    Jenomže jeden z hráčů Sokola si pomohl nedovoleným zákrokem, soupeř tak bude zahrávat standardní situaci ze zajímavé pozice.
     
    2
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat, naopak hosté udeřili hned ze své první šance. Litoměřicko tak musí dotahovat.
    1. BURIÁNEK - 0:1
     
    1
    Živanice právě vstřelily branku!
    Tak to je hodně rychlý start do zápasu! Sokol se totiž usadil na polovině soupeře, načež z dobrých pětatřiceti metrů napřáhl MICHAL BURIÁNEK, který ránou pravou nohou překvapil brankáře Ordelta, jenž určitě nemá čisté svědomí.
     
    1
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Litoměřicko: Ordelt – Verner, Šimkovský (C), Chábera, Hanuš, Surmaj, Kodad, Valenta, Dolejší, Bulíř, Rubeš
    Náhradníci: Lisa – Novák, Karvánek, Havrda, Greš

    TJ Sokol Živanice: Volšík – Staněk, Gorol (C), Buriánek, Hundák, Petrus, Štěpánek, Polák, Nikodem, Motyčka, Ptáček
    Náhradníci: Hrnčíř – F. Pánek, Ferčák, Gašpar, D. Pánekl

    Rozhodčí: Černý – Maiello, Opočenský.
     
    TJ Sokol Živanice

    Na opačné straně stojí o něco hůř hrající Živanice, které se pro změnu nacházejí na třinácté pozici tabulky, přičemž na svého dnešního soupeře ztrácejí už jedenáct bodů. Živanice navíc v minulém kole pocítily hořkost porážky, na domácím stadionu sice proti Vyšehradu vedly 1:0, avšak soupeř dokázal výsledek otočit na konečných 2:1. Hostující tým tohoto zápasu je devátým nejlepším celkem na hřišti soupeřů, dohromady zde odehrál patnáct zápasů, ve kterých se pouze pětkrát radoval z vítězství. Navíc posledních pět venkovních zápasů přineslo hned tři vítězství.
     
    FK Litoměřicko

    Fotbalisté Litoměřicka se dvě kola před koncem soutěže nacházejí na sympatické šesté pozici, avšak na první pozici ztrácí propastných osmnáct bodů. Litoměřicko se v posledních zápasech potýká s vynikající formou, vyhrálo totiž devětkrát v řadě, což je skutečně hodně slušné číslo. Domácí celek tohoto zápasu potvrdil výbornou formu také v minulém kole, ve kterém na domácím stadionu přivítal Písek, který si nakonec odvezl porážku poměrem 0:3. Litoměřicko je zároveň šestým nejlepším celkem na vlastní půdě, z patnácti utkání zde vyhrálo hned desetkrát.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Litoměřicko a TJ Sokol Živanice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Branky: 1. Buriánek, 76. Staněk

    Karty:   60. Staněk (ZIV), 65. Motyčka (ZIV)


    FK Litoměřicko: Ordelt – Verner, Šimkovský (C), Chábera, Hanuš, Surmaj (60. Novák), Kodad, Valenta (46. Greš), Dolejší (71. Karvánek), Bulíř, Rubeš
    Náhradníci: Lisa – Novák, Karvánek, Havrda, Greš

    TJ Sokol Živanice: Volšík – Staněk, Gorol (C), Buriánek, Hundák (90+1. Pánek), Petrus (89. Gašpar), Štěpánek (69. D. Pánek), Polák, Nikodem, Motyčka, Ptáček
    Náhradníci: Hrnčíř – F. Pánek, Ferčák, Gašpar, D. Pánek

    Rozhodčí: Černý – Maiello, Opočenský
    bahis siteleri