Česko – Rusko 1:0 (kon.)
konec
Česko
1:0 (1:0)
Rusko
Středa 05.06.2019, 18:00 • Steinberg Stadion, Leogang • Reprezentace U21
Předzápasové kurzy
     
    85
    Žlutou kartu dostává Ilja Viznovič (Rusko).
     
    83
    Dvojnásobné střídání připravil Karel Krejčí: místo Adama Hložka nastoupí Emil Tischler, Daniela Součka nahradil jeho oddílový spoluhráč David Douděra.
     
    80
    Arťoma Golubjova vyměnil v ruském celku Ilja Viznovič.
     
    71
    Češi podruhé střídají: místo Martina Graiciara přichází Jan Matoušek.
     
    66
    Ruský trenér Galaktionov dvakrát střídá: odcházejí Daniil Glebov, a Alexandr Lomovickij, nastupují Leon Musajev a Vjačeslav Gruljov.
     
    56
    A teplický středopolař se mohl prvním dotekem zapsat mezi střelce, odražený míč však z velkého vápna napálil přímo do Maximenkovy náruče.
     
    56
    Český trenér Karel Krejčí poprvé střídá: ze hřiště odchází Antonín Vaníček, nastupuje Patrik Žitný či slovy rakouského hlasatele "Citny".
     
    46
    Rusové nastoupili se dvěma změnami v sestavě. V brance nahradil Matvěje Safonova Alexandr Maximenko, v poli pak místo Daniila Utkina nastupuje Roman Tugarev.
     
    45+3
    Ivan Ignaťjev zakroutil míč přes zeď, ale ta se rozpleskla o reklamní panel vedle Trmalovy pravé tyče. Rozhodčí ani nečeká a píská poločas.
     
    45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní akci po levém křídle zakončuje po zpětné přihrávce proti noze ONDŘEJ ŠAŠINKA. Češi vteřinu před gólovou střelou reklamovali faul, ale stížnosti už jsou zbytečné. Míč se dostal před ostravského útočníka, který nezaváhal.
     
    43
    Pěkná křížná střela z 20 metrů z kopačky Antonína Vaníčka se mezi tyče těsně nevešla.
     
    39
    Zraněného Igora Divějeva střídá v ruské sestavě Ivan Lapšov.
     
    29
    Konečně branková příležitost Lvíčat! Graiciar nasadil ke sprintu na pravém křídle, utekl obráncům a předložil míč na malé vápno zcela volnému Vaníčkovi. Ten z bezprostřední blízkosti nepropálil Safonova.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Arťom Golubjov (Rusko).
     
    3
    Nikita Kalugin spálil obrovskou šanci! Glušenkov výborně kopl přímák z úhlu, ruský kapitán zůstal nepokryt před Trmalem a zblízka trefil volejem tyč. Dostal se i k dorážce, která skončila na boční síti.

    Karel Jedlička

    Branky: 45. Šašinka

    Karty:   21. Golubjov (RUS), 85. Viznovič (RUS)


    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:15.
    Česko: Trmal – Souček (83. Douděra), Plechatý, Chaluš, Holík – Janošek, Havelka – Graiciar (71. Matoušek), Hložek (83. Tischler), Vaníček (56. Žitný) – Šašinka
    Náhradníci: Bačkovský, Jedlička – Bucha, Granečný, Lingr, Stropek, Šípek, Šulc

    Rusko: Safonov (46. Maximenko) – Jevgeňjev, Kalugin, Divějev (39. Lapšov), Lysov – Glebov (66. Gruljov), Utkin (46. Tugarev), Glušenkov, Golubjov (80. Viznovič) – Lomovickij (66. Musajev), Ignaťjev
    Náhradníci: Adamov – Tatajev, Stěpanov, Umjarov, Sagitov

    Rozhodčí: Jäger (Rakousko)

    Diváci: 158
    bahis siteleri