Slovan Bratislava – Slovácko 1:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (1:1)
1.FC Slovácko
Úterý 18.06.2019, 17:05 • Malacky • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas tak žádnou další branku nepřinesl, avšak směrem dopředu byl aktivnější Slovan, který podruhé brankáře Daňka už nepřekonal. Ve druhém dějství se do hry dostala velká řada náhradníků, zejména Slovácko změnilo téměř celou základní sestavu. (18:48:06)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda se bude něco málo ještě nastavovat.
     
    88
    Ve středu hrací plochy skončil na zemi jeden z domácích. Posléze Moha předával na Cmiljaniće, jenž se do zakončení nedokázal dostat.
     
    87
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem tří minut, stav je i nadále nerozhodný. Jakákoliv chyba by mohla být pro jeden z celků fatální následky.
     
    86
    Český celek zahrával standardní situaci, která pro změnu letěla k zadní tyči, kde se Kalabiška do zakončení nedostal. Šulla tak bude rozehrávat.
     
    85
    Slovácko si vybojovalo rohový kop, který nakonec přinesl zakončení hlavou. To směřovalo metr vedle branky, Šulla se za míčem pouze ohlédl.
     
    84
    Abena si na pravé straně chtěl vybrat Medveděva, který na jeho nepochopitelně prudkou přihrávku nedosáhl. Vhazovat tak bude Divíšek.
     
    79
    Hezkou přihrávkou za obranu to zkoušel Havlík, který ale nedokázal najít Kalabišku. Slovan se v poklidu ubránil, nyní peláší směrem kupředu.
     
    78
    Daněk tak s rozehrávkou od své branky nikam nespěchal. Naopak to zkoušel dalekonosně, avšak Abena byl v souboji důraznější.
     
    77
    Holman se dokázal vyhnout prvnímu protihráči, poté se štěstím roztáhl hru na levou stranu, což přineslo velice nepovedený centr na Rataa.
     
    76
    Dalekonosný odkop našel Vechetu, který sklepával pod sebe. Posléze si dobře počínal Abena, jenž okamžitě našel kopačku brankáře.
     
    75
    Holman měl před sebou hodně prostoru, což volalo po střele. Ta se také urodila, jenomže výsledkem bylo zakončení vysoko nad břevno.
     
    74
    Za obranu se pokoušel dostat Rigo, avšak nedokázal si načasovat svůj náběh. Pomezní sudí byl pozorný, logicky tak signalizoval ofsajd.
     
    73
    Šulla se opět postaral o odkop od své branky, který posílal daleko na druhou stranu. Tam zasahoval zadák Hofmann, jenž odvracel do bezpečí.
     
    72
    Kalabiška se v kostrbaté pozici snažil procedit přihrávku na Vechetu, který si jí nedokázal kloudně zpracovat. Na druhou stranu se žene Daniel.
     
    71
    Medveděv si vzal na starost autové vhazování, po kterém dobře zasahoval Tischler. Následně se Navrátil také postaral o provedení autu.
     
    70
    Slovan se nyní ze své poloviny dostal až na tu útočnou, přičemž došlo k přenesení hry na pravou stranu, kde zasahoval Divíšek.

    David Suchý

    Branky: 42. Ratao – 32. Zajíc


    ŠK Slovan Bratislava: Greif (46. Šulla) – Apau (46. Medveděv), Guzmics (46. Abena), Vernon, Suchockij (46. Bajrić) – Nono, Rabiu (58. Rigo) – Daniel (71. Cmiljanić), Holman, Moha – Ratao
    Náhradníci: Šulla – Cmiljanić, Abena, Rigo, Medveděv, Bajrić

    1.FC Slovácko: 1. poločas: Daněk – Reinberk, Domagoj, Krejčí, Juroška – Rezek, Havlík, Daníček, Vasiljev – Zajíc, Rondič

    2. poločas: Daněk – Šimko, Hofmann, Franič, Divíšek – Kalabiška, Tischler, Daníček (61. Havlík), Sadílek, Navrátil – Vecheta

    Náhradníci: Franić, Hofmann, Navrátil, Divíšek, Šimko, Sadílek, Kalabiška, Vecheta, Trmal, Tischler

    Rozhodčí: Smolák – Pozor, Štofík
    bahis siteleri