Panama – Trinidad a Tobago 2:0 (kon.) | USA – Guyana 4:0 (kon.)
konec
Panama
2:0 (0:0)
Trinidad a Tobago
Středa 19.06.2019, 01:30 • Allianz Field (Saint Paul, Minnesota) • CONCACAF Gold Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
    69. Édgar BÁRCENAS - 2:0
     
    69
    Panama právě vstřelila branku!
    Tak to je smůla pro Trinidad! Hosté se nejdříve na druhé straně málem dostali do vyrovnání, po špatném zakončení ale nastal rychlý protiútok. Gabriel Torres se dostal do zakončení z levé strany, pokus mu ale brankář vyrazil před sebe a na dvojitou dorážku ÉDGARA BÁRCENASE již nevyzrál.
    53. Armando COOPER - 1:0
     
    53
    Panama právě vstřelila branku!
    Je to gól!! Po předchozí neuznané penaltě na Fajarda je tu konečně gól. Gabriel Torres našel skvělou přihrávkou ve vápně ARMANDA COOPERA, a ten díky dobré kličce a zakončení posílá Panamu do vedení.

    Gerard Filip

    Branky: 53. Cooper (G. Torres), 69. Bárcenas


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:9.
    Panama: Mejía – Davis, Murillo, R. Torres (C), Cummings, Escobar – A. Quintero (88. Browne), Bárcenas, Cooper – G. Torres (85. Blackburn), Fajardo (78. Abdiel Arroyo).
    Náhradníci: Calderón, Mosquera – Galván, Machado, Palacios, Abdiel Arroyo, Pimentel, Rodríguez, Sánchez, Blackburn, Browne, Godoy.

    Trinidad a Tobago: Phillip – Archer, Cyrus, M. Williams, A. Jones – J. Williams (65. J. Jones), Hyland (C), Molino, N. Lewis (83. Cato) – Garcia, George (66. Paul).
    Náhradníci: Foncette, Ranjitsingh – Gonzales, Mitchell, Cato, Hackshaw, Humphrey, J. Jones, Muckette, Peltier, Winchester, Paul.

    Rozhodčí: A. Escobero

    Diváci: 11 850
    bahis siteleri