Panama – Trinidad a Tobago 2:0 (kon.) | USA – Guyana 4:0 (kon.)
konec
Panama
2:0 (0:0)
Trinidad a Tobago
Středa 19.06.2019, 01:30 • Allianz Field (Saint Paul, Minnesota) • CONCACAF Gold Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Alberto Quintero, přichází Omar Browne.
     
    87
    Není sníženo! Z pravé strany nadešel centr, který putoval až do malého vápna, tam se do teče probojoval Leston Paul, ale jeho pokus ještě lépe vyrazil brankář Luis Mejía.
     
    85
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Gabriel Torres, přichází Rolando Blackburn.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 11 850 diváků.
     
    83
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Nathan Lewis, přichází Cordell Cato.
     
    82
    Marvin Phillip opět zachraňoval! Z levé strany to znovu zkoušel technicky Gabriel Torres, ale tomu též není přáno. Do dorážky se poté snažil dostat čerstvý Abdiel Arroyo, jenže podklouzla mu omylem noha.
     
    78
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází José Fajardo, přichází Abdiel Arroyo.
     
    77
    José Fajardo je dnes velmi aktivní, ale branku nemůže dát. Nyní se pokoušel o nádhernou technickou střelu na zadní tyč, ta však najednou změnila směr a škrtala pouze tyč!
    69. Édgar BÁRCENAS - 2:0
     
    69
    Panama právě vstřelila branku!
    Tak to je smůla pro Trinidad! Hosté se nejdříve na druhé straně málem dostali do vyrovnání, po špatném zakončení ale nastal rychlý protiútok. Gabriel Torres se dostal do zakončení z levé strany, pokus mu ale brankář vyrazil před sebe a na dvojitou dorážku ÉDGARA BÁRCENASE již nevyzrál.
     
    66
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Kevan George, přichází Leston Paul.
     
    65
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Jomal Williams, přichází Joevin Jones.
     
    63
    To se dějí věci! Rohový kop Panamy směřoval na přední tyč, do hlavičky se tam položil Román Torres, jenže jeden z obránců zasáhl míč rukou a poté ho chytil brankář! Hráči si žádali o penaltu, hlavní sudí jakoby nic.
     
    61
    Málem 2:0! Gabriel Torres byl zády k bráně, tudíž přihrál volnému Fidelu Escobarovi, a ten z cca 25 metrů zkusil štěstí, míč nakonec doplul až k brankáři a ten musel zasahovat a úspěšně!
    53. Armando COOPER - 1:0
     
    53
    Panama právě vstřelila branku!
    Je to gól!! Po předchozí neuznané penaltě na Fajarda je tu konečně gól. Gabriel Torres našel skvělou přihrávkou ve vápně ARMANDA COOPERA, a ten díky dobré kličce a zakončení posílá Panamu do vedení.
     
    43
    Touha po brance je z hráčů Panamy velmi znát, páč když váš tým nevyhrál přes rok, tak je touha veliká. Nyní se míče zmocnil mladíček Gabriel Torres a z následné otočky pálil technickou ránu, ta však skončila těsně nad!
     
    39
    Obrana Trinidadu je zatím skvělá! Panama opět kombinovala, tentokrát ale v blízkosti vápna, až se nakonec o střelu pokusil Alberto Quintero jeho rána byla zblokovaná, to stejné i dorážka Fajarda!
     
    27
    A další pokus! Alberto Quintero poslal do vápna skvělý centr na přední tyč, kam si seběhl právě faulovaný José Fajardo a chtěl zřejmě ukázat, že si Cyrus měl zasloužit kartu. Jeho hlavičkový pokus ale skončil těsně nad!
     
    24
    A přece jen jsou to hráči Panamy! Erick Davis místo centru zvolil přihrávku na hranici vápna, tam totiž stál kvalitní obránce Fidel Escobar, který se následně rozhodl pro střelu. Jeho rána zpoza vápna však branku pouze minula!
     
    10
    Teď i Panama! Z levé strany poslal míč do vápna Édgar Bárcenas, na ten si v brankovišti číhal Gabriel Torres, jenže do přesné přihrávky na poslední chvíli vkročil obránce Mekeil Williams a zachránil tak svůj tým před inkasováním.

    Gerard Filip

    Branky: 53. Cooper (G. Torres), 69. Bárcenas


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:9.
    Panama: Mejía – Davis, Murillo, R. Torres (C), Cummings, Escobar – A. Quintero (88. Browne), Bárcenas, Cooper – G. Torres (85. Blackburn), Fajardo (78. Abdiel Arroyo).
    Náhradníci: Calderón, Mosquera – Galván, Machado, Palacios, Abdiel Arroyo, Pimentel, Rodríguez, Sánchez, Blackburn, Browne, Godoy.

    Trinidad a Tobago: Phillip – Archer, Cyrus, M. Williams, A. Jones – J. Williams (65. J. Jones), Hyland (C), Molino, N. Lewis (83. Cato) – Garcia, George (66. Paul).
    Náhradníci: Foncette, Ranjitsingh – Gonzales, Mitchell, Cato, Hackshaw, Humphrey, J. Jones, Muckette, Peltier, Winchester, Paul.

    Rozhodčí: A. Escobero

    Diváci: 11 850
    thejrc.org