Guyana – Panama 2:4 (kon.) | USA – Trinidad a Tobago 6:0 (kon.)
konec
USA
6:0 (1:0)
Trinidad a Tobago
Neděle 23.06.2019, 02:00 • FirstEnergy Stadium (Cleveland, Ohio) • CONCACAF Gold Cup • Skupina D
    90. Aaron LONG - 6:0
     
    90
    Američané právě vstřelili branku!
    Je to ještě 6:0!! Z levé strany opět putovala přihrávka na kopačku Westona McKennieho, ten ale trefil pouze brankáře. Od něj se ale míč odrazil, přesně na hlavičku AARONA LONGA a dnes je to jeho druhá trefa!
     
    87
    Žlutou kartu dostává Joevin Jones (Trinidad a Tobago).
     
    86
    Paul Arriola nedává šestou branku!! Paul Arriola se senzačně uvolnil a obehrál si dva Trinidadské obránce. Poté se dostal na hranici malého vápna, odkud vypálil neuvěřitelnou ránu, ta ale skončila pouze na břevně.
     
    85
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Nick Lima, přichází Reggie Cannon.
     
    81
    Dnešní utkání sleduje 23 250 diváků.
    78. Paul ARRIOLA - 5:0
     
    78
    Američané právě vstřelili branku!
    5:0!! Amerika naprosto drtí svého soupeře!! Z levé strany opět nacentroval Jordan Morris, na jeho centr si ve vápně seběhl PAUL ARRIOLA a do odkryté brány s klidem zakončil. Jordan Morris přidává druhou asistenci během šesti minut!
     
    77
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Levi Garcia, přichází Lester Peltier.
     
    74
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Gyasi Zardes, přichází Jozy Altidore.
    73. Christian PULISIC - 4:0
     
    73
    Američané právě vstřelili branku!
    To je debakl! Trinidad mizerně rozehrál, míč poté získal na kopačku Jordan Morris a běžel až do vápna. Na hranici malého vápna však přihrál na CHRISTIANA PULIŠIČE, a ten s jedinečné blízkosti míč dostal za brankářovi záda.
    71. Zardes trefil tyč.
     
    71
    To není možné!! Po třetí brance přišla další exkluzivní akce ze strany USA. Paul Arriola běžel sám na bránu, na druhé straně mu ale nabíhal Gyasi Zardes, ten však na hranici malého vápna trefil pouze tyč a Hattrick mu pronikl mezi prsty. O setinu později, střílel Zardes znovu, ovšem tentokrát ho Marvin Phillip vyčapl.
    69. Gyasi ZARDES - 3:0
     
    69
    Američané právě vstřelili branku!
    Tak a máme tu další branku!! Christian Pulisic skvěle proběhl obranou, na hranici vápna však přihrál do volné skulinky mezi obranou, tam si vyčkával GYASI ZARDES a ten následnou technickou střelou dnes podruhé rozvlnil síť.
     
    67
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Nathan Lewis, přichází Joevin Jones.
    65. Gyasi ZARDES - 2:0
     
    65
    Američané právě vstřelili branku!
    Je to 2:0!! Michael Bradley poslal dobrý centr na Nicka Limu, který ještě lepší rybičkou připravil tutovou šanci GYASIMU ZARDESOVI, ten se poté do prázdné brány nemýlil. Toto byla opravdu skvělá akce ze strany USA.
     
    62
    Dominuje i brankář na druhé straně !! Z levé strany přišel dobrý centr, až na hlavičku Cordella Cata, který měl velmi jednoduchou pozici pro skórování, jeho hlavičkový pokus k tyči však vyrazil Zack Steffen !
     
    61
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Tyler Boyd, přichází Jordan Morris.
     
    60
    Není srovnáno!!! Levi Garcia mohl být hrdinou Trinidadu, ale není. Kevin Molino ho skvěle poslal po levé straně, ten si poté našel dobré místo pro střelu, což byla hranice malého vápna. Z takové blízkosti ale přestřelil bránu.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Weston McKennie (USA).
    Žlutou kartu dostává Daneil Cyrus (Trinidad a Tobago).
     
    54
    No, tak toto byla velká škoda. Tyler Boyd je opravdu hladný a branku chce velmi vstřelit. Nyní se uvolnil a s míčem pronikl až na hranici vápna, odkud poté střílel technicky, jenže ta letěla velmi těsně pravé tyče!
     
    51
    Už jsem chtěl říct, že druhý poločas je zatím klidný, tato akce však celé mé rčení překazila!! Walker Zimmerman našel náramnou přihrávkou volného Arriolu, ten následně putoval do brankoviště, jeho střela na zadní tyč, však letěla těsně vedle!
    41. Aaron LONG - 1:0
     
    41
    Američané právě vstřelili branku!
    A je to nakonec gól!! Přímý kop byl sice zahrán mizerně, jelikož míč skončil jen na obranné zdi. Následně si ale Christian Pulisic vzal míč a nacentroval na zadní tyč, kde pěknou hlavičkou k tyči umístil míč do brány AARON LONG. Toto je jeho první gól na turnaji!
     
    39
    Žlutou kartu dostává Alvin Jones (Trinidad a Tobago).
     
    36
    Málem! Přímý kop z kopačky Alvina Jonese, nakonec putoval na zadní tyč. Do hlavičky se tlačili již dva hráči Trinidadu, ovšem ani Levi Garcia a Cordell Cato, míč netrefili do sítě.
     
    33
    Není to gól! Na zadní tyč, přilétl výtečný centr z kopačky Pulišiče. Do hlavičky se následně rval Gyasi Zardes, ten ale míč pouze posunul, Tyler Boyd se již ale do dorážky nedostal!!
     
    16
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Khaleem Hyland, přichází Kevin Molino.
     
    13
    Další šance Ameriky! Tyler Boyd nacentroval z levé strany velmi podivně, ovšem na hranici malého vápna čekal míč Christian Pulisic, místo teče do brány však dostal ránu do břicha a míč zavedl do zámezí!
     
    7
    Po několika minutách se dopředu dostali hosté, ovšem nastal faul. Za přímý kop se postavil zkušený Khaleem Hyland , který z cca 26 metrů střílel přímo na bránu, no a k jeho radosti moc nechybělo!
     
    4
    Vzápětí na to, Amerika v tutovce! Nick Lima až z obrany běžel do brankoviště, kde následně rozdával dobré přihrávky. Gyasi Zardes nakonec přenechal míč Boydovi, ale ten zpoza malého vápna netrefil branku.

    Gerard Filip

    Branky: 41. Long (Pulisic), 65. Zardes (Lima), 69. Zardes (Pulisic), 73. Pulisic (J. Morris), 78. Arriola (J. Morris), 90. Long

    Karty:   57. McKennie (USA) – 39. A. Jones (TRB), 57. Cyrus (TRB), 87. J. Jones (TRB)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 10:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:13.
    USA: Steffen (C) – Zimmerman, Ream, Long, Lima (85. Cannon) – Bradley – Arriola, McKennie, Boyd (61. J. Morris), Pulisic – Zardes (74. Altidore).
    Náhradníci: S. Johnson, Miller – O. Gonzalez, Lovitz, Miazga, Cannon, Mihailovic, Trapp, Roldan, Altidore, J. Lewis, J. Morris.

    Trinidad a Tobago: Phillip – Paul, Cyrus, Archer, A. Jones – Hyland (C) (16. Molino), Hackshaw, Garcia (77. Peltier), George – Cato, N. Lewis (67. J. Jones).
    Náhradníci: Ranjitsingh, Foncette – Gonzales, M. Williams, Mitchell, J. Jones, Muckette, Molino, Humphrey, J. Williams, Winchester, Peltier.

    Diváci: 23 250
    bahis siteleri