Ural – Rostov 2:2 (kon.) | Samara – Lok. Moskva 1:2 (kon.) | Spartak – Dynamo 0:0 (kon.)
Zenit – FK Krasnodar 1:1 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
1:2 (0:1)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 03.08.2019, 15:30 • Samara Arena • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:23. (17:22:58)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lokomotivu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. druhý poločas nám přinesl velice vyrovnanou podívanou, avšak o něco nebezpečnější byli domácí hráči, kterým se v závěru utkání přeci jenom podařilo srovnat. Lokomotiv se v poslední minutě nastaveného času dostal k protiútoku, který přeci jenom přinesl rozhodující branku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Grzegorz KRYCHOWIAK - 1:2
     
    90+4
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    To jsou věci, hosté se ve čtvrté minutě nastavení dostávají zpět do vedení! Lokomotiv totiž podnikl jeden z posledních protiútoku, přičemž Ryžikov vyrazil míč pouze za sebe, kde se nejvýše do vzduchu dostal GRZEGORZ KRYCHOWIAK, který zamířil do prázdné branky.
     
    90+3
    Do konce zápasu nezbývá zrovna moc času, před malým momentem fauloval jeden z domácích hráčů.
     
    90+2
    Ryžikov po delší době vykopával od své branky, přičemž míč poslal daleko na druhou stranu, kde v souboji vyhrál Mirančuk.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
    88. Alexandr SOBOLEV - 1:1
     
    88
    Samara právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tady máme vyrovnávací branku tohoto zápasu! Po autovém vhazování přiletěl do pokutového území centr, na který si dokázal naskočit ALEXANDR SOBOLEV, který překonal brankáře.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Lokomotiv je stále ve vedení, avšak musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Po dalším nedovoleném zákroku se na zemi ocitl jeden z hostujících hráčů, rozehrávku volného kopu tak zanedlouho obstará brankář Guilherme.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Dejan Radonjić (FK Křídla Sovětů Samara).
     
    85
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Vedran Ćorluka, přichází Murilo Cerqueira.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Lokomotiv i nadále vede o jednu branku, navíc jsou domácí hráči v posledních minutách aktivnější.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Alexandru Gaţcan (FK Křídla Sovětů Samara).
     
    84
    Do velice slibného zakončení se před malým momentem dostal Kabutov, jehož pohotová rána skončila na rukavici brankáře. Následovat bude rohový kop.
     
    83
    I tak se hosté ještě zdrželi na polovině soupeře, kde se postarali o autové vhazování z levé strany. Rybus dokázal najít Krychowiaka, ten ale přišel o míč.
     
    82
    Ryžikov se vydal ven z branky, čímž zmenšil protihráčům střelecký úhel. Mirančuk tak zakončoval z nevýhodné pozice, k ničemu nebezpečnému nedošlo.

    David Suchý

    Branky: 88. Sobolev (Zinkovskij) – 16. Smolov (Rybus), 90+4. Krychowiak

    Karty:   21. Aňukov (KSS), 58. N. Černov (KSS), 71. Karpov (KSS), 84. Gaţcan (KSS), 86. Radonjić (KSS) – 13. Žemaletdinov (LMO), 17. Barinov (LMO)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:23.
    FK Křídla Sovětů Samara: Ryžikov (C) – Aňukov (66. Zinkovskij), Karpov, N. Černov, D. Kombarov – Kabutov, Timofejev (73. Gînsari), Gaţcan, Mijailović (79. Radonjić) – Kanunnikov, Sobolev.
    Náhradníci: Ovsjannikov, Konjuchov – Čičerin, Golenkov, Anton, Smirnov, Radonjić, Gînsari, Zinkovskij, A. Těrechov, Polujachtov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, Höwedes, Ćorluka (C) (85. Cerqueira), Rybus – Barinov, Krychowiak, Žemaletdinov, Al. Mirančuk, An. Mirančuk – Smolov.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Kulikov, Kolomejcev, Tugarev, Dorofejev, S. Kvěrkvelija, Lysov, Magkejev, Cerqueira, Idowu.

    Rozhodčí: Turbin – Dančenko, Petrosjan
    thejrc.org