Chomutov – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Jungadler Mannheim – Mountfield HK 2:10 (kon.)
konec
Jungadler Mannheim
2:10 (0:0, 0:5, 2:5)
Mountfield HK
Pátek 16.08.2019, 18:00 • KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje
Partner:
     
    58:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu opravdu desítku! Jestli něco Mannheim hrubě neumí, tak to je hlídání křižných pasů před prázdnou branku, přesně to totiž Mountfield opět předvedl a znovu z takové situace skóroval, tentokrát si za obranou počíhal MARCO LUKAČKA a výsledek nikoho nepřekvapil. Asistence: Vojtěch Síla, Matěj Morong.
     
    57:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfieldu chybí jen jediný další úspěch do dvouciferného skóre. Další přesilovku využívá , který si zkušeně počíhal PETR POPPEL u pravé tyčky a sotva se k němu puk odrazil, nemohl se mýlit. Bez asistence.
     
    56:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    V bezpečí ale dlouho nezůstal, sotva se hosté vrátili do útočného pásma, zahájili svou známou nebezpečnou kombinační hru. Tentokrát však měli trochu štěstí, střílená přihrávka do slotu se totiž odrazila přímo ke vzdálenější tyči, kam zrovna z rohu hřiště dojížděl JAROSLAV KAŠPAR a bleskově zasunul za McIntyra. Asistence: Martin Janda, Dominik Houdek.
     
    54:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nováček Hejmanského poháru školí zkušeného soupeře! Další nezastavitelná kombinace na jeden dotek po pár milimetrových přihrávkách skončila na hokejce MARKA TECLA, jenž se z kraje brankoviště nemohl mýlit a zakončil do zívající klece. Asistence: Petr Poppel, Tadeáš Pinkas.
     
    51:36
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    A poprvé v utkání chybuje i Tomáš Sajdl, Mannheim ze všech sil bojoval a to mu přináší ovoce. Z levé strany po zemi poslal kotouč na branku JOHN BRODA a jeho pokus překvapivě prošel pod betonem královéhradeckého gólmana. Asistence: Lukas Ribarik.
     
    49:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zato Mountfield skóruje ve čtyřech, obrovskou hrubku předvedl Justin McIntyre, ten totiž nechal za svá záda propadnout zdánlivě zcela bezpečné nahození PETRA POPPELA z dálky. Bez asistence.
     
    46:31
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Mannheim si přece jenom přijde na své! Kapitán Jan-Luca Schumacher prosprintoval obranou, dvěma rychlými kroky si udělal místo a svůj brejk zakončil chladnokrevným ťuknutím mezi betony Sajdla. Ty sice hostující gólman dokázal na poslední chvíli sklapnout, avšak dorážející LUKAS RIBARIK už dotlačil kotouč za brankovou čáru i s Tomášem Sajdlem. Asistence: Jan-Luca Schumacher.
     
    39:59
    No to se skutečně vidí jen jednou za život! Hradečtí předvedli v poslední sekundě druhé třetiny brilantní kombinaci na jeden dotek, kterou zakončoval do prázdné branky MATĚJ MORONG. Všichni už odešli do kabin či ven před arénu na cigaretu s domněním, že branka padla opět vteřinu po siréně, nicméně tentokrát gól platí. Asistence: Vojtěch Síla, Martin Pěnčík.
     
    34:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tady se sluší smeknout helmu! V přesilovce to nevyšlo, jenže sotva naskočil Broda na led, dostal JAKUB NAAR přihrávku na modrou a nadzvukovou bombu zavěsil přímo do vzdálenější šibenice. McIntyre neměl šanci zasáhnout, navíc kdyby se o to pokusil, pravděpodobně by kotouč proletěl skrz lapačku a zanechal za sebou jen kouřící díru ve výstroji. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    30:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nicméně Justin McIntyre právě kapituluje potřetí, ukázkové natlačení do branky přineslo zářez DANIELU ŠEDIVÉMU, který zblízka překonal soupeřova gólmana svižným projektilem k bližší tyči. Asistence: David Voňka, Matyáš Budina.
     
    27:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak za tohle by měl DALIBOR ĎURIŠ dostat od trenéra po zápase minimálně jedno pivo! Střela Šedivého byla sice zastavena chumlem těl, nicméně právě Ďuriš se bravurně zorientoval, udržel si soupeře za zády a z otočky napálil puk do odkryté branky, jelikož McIntyre reagoval na první střelecký pokus. Mountfield tak zdvojnásobuje svůj náskok. Asistence: Daniel Šedivý.
     
    20:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď měli Královéhradečtí obrovské štěstí a otevírají skóre utkání. PETR POPPEL dostal kotouč k levé tyčce a po krátkém zpracování zkusil vypálit mezi betony McIntyra. Puk mu však sklouzl na patku čepele, tudíž namísto kýžené střely spíše jen plácl touš, avšak tak šťastně, že nachytal brankáře Němců v protipohybu. Asistence: Tadeáš Pinkas, Martin Pěnčík.

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 47. Ribarik (Schumacher), 52. Broda (Ribarik) – 21. Poppel (Pinkas, Pěnčík), 28. Ďuriš (Šedivý), 31. Šedivý (Voňka, Budina), 34. Naar (Síla), 40. Morong (Síla, Pěnčík), 50. Poppel, 55. Tecl (Poppel, Pinkas), 57. Kašpar (Janda, Houdek), 58. Poppel, 59. Lukačka (Síla, Morong)


    Jungadler Mannheim: McIntyre (Göhr) – Ramoser, Dunham, Tuchel, Broda, Ribarik, Stowasser, Ebi-Schmidt, Kranz, Schuster, Zbaranski, Zap, Schumacher, Majewski, Pilu, Raab, Dziambor, Elias, Dziambor, Elias, Tschwanow, Thiel, Preto
    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Houdek, Váchal, Lukačka, Ďuriš, Voňka, Pinkas, Budina, Naar, Kašpar, Síla, Janoušek, Perička, Pelda, Pěňčík, Lang, Janda, Šedivý, Morong, Tecl, Poppel
    bahis siteleri