Sparta – Bratislava 9:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
9:1 (7:0)
SK Pinerola Bratislava
Pátek 23.08.2019, 19:00 • Aréna Sparta, Praha • Česko-slovenský superpohár
     
    39:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čtyřicet sekund před koncem tu máme další branku. Tomáš Drahovský přízemní přihrávkou od levé lajny našel na druhé straně úplně volného MICHALA SEIDLERA, který tak zakončoval takřka do prázdné branky! Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    35:14
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Vahala, přichází Plecitý.
     
    35:14
    Pinerola právě vstřelila branku!
    Trvalo to, ale i Bratislava se gólově prosadila! Martin Štrbak se štěstím procpal míč na PETERA KOZÁRA, který zakončil do odkryté sparťanské branky. Asistence: Martin Štrbak.
     
    34:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na branku ve druhém poločase jsme museli čekat dlouhých čtrnáct minut! Michal Seidler našel krásným lobem ve vápně úplně volného TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, který jednoduše po zemi překonal hostující gólmana. Asistence: Michal Seidler.
     
    26:10
    Pinerola zkouší hru bez brankáře.
     
    19:35
    Velká šance pro Pinerolu! Nikola Gagič po parádní kombinaci už málem zakončoval do odkryté sparťanské branky, do střely mu nakonec ale skluzem skočil jeden z obránců, který míč z branky vykopl!
     
    18:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla futsalová lahůdka! Michal Seidler našel z levého rohu volného Amadea, který nesobecky dal míč pod sebe na TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, který překonal přesouvajícího se bratislavského gólmana. Asistence: Amadeu.
     
    17:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Demolice slovenského mistra pokračuje! Tomáš Drahovský zakončil přečíslení 2 na 0 jednoduchou přihrávkou na AMADEA, který si svým zásahem do prázdné bratislavské branky připsal premiérový zásah od svého návratu do Prahy. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    16:08
    Paráda na obou stranách! Zatímco Patrik Zaťovič si obešel přes dvojici hráčů a málem poslal na párek i domácího gólmana. Ondřej Vahala se vytasil s parádním zákrokem, kterým zabránil ve vsítění branky.
     
    15:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je zde pátá branka! Mladenu Kocičovi to napotřetí vyšlo a na pravé straně našel volného TIHOMIRA NOVAKA, který z první placírkou zakončil gólově k tyči! Asistence: Mladen Kocič.
     
    13:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Obrovská hrubka v bratislavské obraně znamená další branku! MICHAL SEIDLER dobře zachytil zpětnou přihrávku na brankáře, vyměnil si míč s Amadeem a zakončil míč do odkryté části branky. Asistence: Amadeu.
     
    11:09
    Velká šance pro Spartu! Michal Seidler dostal parádní pas po pravé lajně do samostatného úniku na nerozchytaného bratislavského gólmana. Peter Brdniar se ale vyšvihl parádním zákrokem a střelu sparťanského kanonýra zlikvidoval.
     
    10:15
    tak tohle je nepříjemné. Milan Herko se zranil a v zápase končí. Do hry se tak dostane bratislavská dvojka Peter Brdniar.
     
    10:15
    Střídání v týmu SK Pinerola Bratislava: ze hřiště odchází Herko, přichází Brdniar.
     
    07:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další parádní akce domácích! Dvě přihrávky po standardní situaci na pravé straně stačily, aby se KRISTIJAN GRBEŠA dostal k parádnímu zakončení od levé lajny. Po míči letícímu k levé tyči se hostující gólman jen marně natahoval. Asistence: Tomáš Drahovský, Michal Seidler.
     
    04:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla branka. Mladen Kocič z rohu našel na druhé straně hřiště u levé lajny volného KRISTIJANA GRBEŠU, který parádním volejem poslal míč k tyči bratislavské branky. Milan Herko se po parádním střeleckém zásahu jen marně natahoval. Sparta vede 2:0! Asistence: Mladen Kocič.
     
    01:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    tak to byla hrubka od hostujícího gólmana Milana Herka! Tomáš Drahovský parádním pasem našel ne levé straně nabíhajícího MICHALA SEIDLERA, který si jednoduchou kličkou do strany obešel vysoce postaveného brankáře Pineroly a jednoduše zakončil do prázdné branky! Asistence: Tomáš Drahovský.

    Libor Kokoška

    Branky: 2. Seidler (Drahovský), 5. Grbeša (Kocič), 8. Grbeša (Drahovský, Seidler), 14. Seidler (Amadeu), 16. Novak (Kocič), 18. Amadeu (Drahovský), 19. Drahovský (Amadeu), 34. Drahovský (Seidler), 40. Seidler (Drahovský) – 36. Kozár (Štrbak)


    Sparta Praha: Vahala (36. Plecitý) – Rick, Kocič, Amadeu, Novak, Wilde, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler
    SK Pinerola Bratislava: Herko (C) (11. Brdniar) – Štefanák, Zaťovič, Gagič, Kozár, Kyjovský, Čeřovský, Štrbak, Marušovič, Halás,
    bahis siteleri