Kärpät – Grenoble 3:1 (kon.) | Frölunda – Moser Medical Graz 99ers 5:6 (2:3 po s.n.) | Skellefteå – Bern 3:2 (1:0 po s.n.)
Junosť Minsk – Lausanne 3:2 (po pr.) | Pelicans Lahti – Třinec 1:0 (kon.) | Vienna Capitals – Mannheim 1:6 (kon.)
Tychy – Djurgården 2:6 (kon.) | Cardiff – Mountfield HK 3:2 (kon.)
po prodl.
Junosť Minsk
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 1:0)
HC Lausanne
Pátek 30.08.2019, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:42 Andrej ANTONOV - 3:2
     
    62:42
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Junosť se nakonec raduje z vítězství! Cyganov navedl puk až před bránu, kde mu vypíchl Stephan. Kotouč se srazil k Želnerovsimu, který ho namazal ANDREJI ANTONOVOVI. Ten se už v klidu trefil do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Želnerovsi a Denis Cyganov.
    56:25 Christophe BERTSCHY - 2:2
     
    56:25
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, asi půjdeme do prodloužení! CHRISTOPHE BERTSCHY se šikovně uvolnil, díky čemuž z pravého kruhu zamířil přesně pod horní tyč domácí klece. Bez asistence.
    51:39 Josh JOORIS - 2:1
     
    51:39
    Lausanne právě vstřelilo branku!
    Branka platí, lvi jsou zpět ve hře! Sraženou střelu Lindbohma jako první našel JOSH JOORIS, který z brankoviště zasunul puk do odkryté klece. Asistence: Petteri Lindbohm.
    46:50 Denis CYGANOV - 2:0
     
    46:50
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Minsk si pravděpodobně zajišťuje docela překvapivou výhru proti Lausanne! DENIS CYGANOV se dostal se svým spoluhráčem do přečíslení, ale vše nakonec vzal na sebe. Udělal dobře, kotouč poslal pod horní tyč. Bez asistence.
    41:11 Všelovod KAŠKAR - 1:0
     
    41:11
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Branky jsme se přece jen dočkali, do vedení jsou Bělorusové! Skvělou přihrávkou se prezentoval Kolgotin, který našel volného VŠELOVODA KAŠKARA, který neomylně poslal puk do švýcarské sítě. Asistence: Dmitrij Kolgotin a Maxim Macsev.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 42. Kaškar (Kolgotin, Macsev), 47. Cyganov, 63. Antonov (Želnerovsi, Cyganov) – 52. Jooris (Lindbohm), 57. Bertschy


    Junosť Minsk: I. Brikun (Šelepňjov) – Antonov, Nogačjov, Mitskevič, Tarleckyj, Kazakevič, Gerašenko, Mažuga, Lesnikov – Parfejevec, Želnerovsi, Gajnetdinov – Kaškar, Macsev, Kolgotin – Lopačuk, Drozd, Cyganov – Černikov, K. Brikun, Vološin.
    HC Lausanne: Stephan (Boltshauser) – Junland, Grossmann, Lindbohm, Frick, Heldner, Nodari – Vermin, Jeffrey, Almond – Bertschy, Jooris, Kenins – Genazzi, Moy, Emmerton – Leone, Traber, Antonietti – Froidevaux, Herren.

    Rozhodčí: Dehaen, Nalivajko – Labzou, Palijakou
    bahis siteleri