Jekatěrinburg – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:4 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 02.09.2019, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:29 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 2:4
     
    48:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Poprvé v tomto utkání jsme svědky dvoubrankového vedení, do kterého jde hostující celek! Fantastická střela SVJATOSLAVA GREBENŠČIKOVA z pravé strany letěla přesně k tyči a Děmčenko na ní nedosáhl. Asistence: Ivan Laričev.
    41:27 Pavel ČERNOV - 2:3
     
    41:27
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou tak do už potřetí v tomto zápase do vedení! Sjomin razantní přihrávkou našel před bránou hůl PAVLA ČERNOVA, který z bezprostřední blízkosti zakončil do pravé části branky. Asistence: Alexandr Sjomin.
    27:51 Lukáš SEDLÁK - 2:2
     
    27:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď domácího celku a začínáme opět od znova, jelikož LUKÁŠ SEDLÁK si řekl o přihrávku před bránu a nadvakrát dokázal prostřelil gólmana Ježova. Traktor tak během pár vteřin srovnává na 2:2! Asistence: Andrew Calof.
    27:38 Alexandr SJOMIN - 1:2
     
    27:38
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to je šok, jelikož do vedení jdou opět hosté a vedou 2:1! ALEXANDR SJOMIN se dostal s pukem před bránu soupeře, kde si poradil s brankářem Děmčenkem a zakončil. Asistence: Alexej Makejev.
    11:35 Ilja KARPUCHIN - 1:1
     
    11:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1! Nejprve byla střela Popova zblokována hostující brankářem, ovšem kotouč se odrazil přímo k holi ILJA KARPUCHINA, který jej zavěsil do poloprázdné svatyně. Domácí tak využili první přesilovou hru. Asistence: Andrej Popov.
    02:29 Danila MOJSEJEV - 0:1
     
    02:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, kterou dávají hosté a jdou tak do vedení! DANILA MOJSEJEV dostal kotouč do levého kruhu odkud vypálil přesně mezi betony brankáře Děmčenka. Asistence: Jakub Jeřábek.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 12. Karpuchin (An. Popov), 28. Sedlák (Calof) – 3. Mojsejev (Jeřábek), 28. A. Sjomin (Makejev), 42. P. Černov (A. Sjomin), 49. Grebenščikov (Laričev)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – Virtanen, S. Těreščenko, Bailen, Kalinin (C), Menšikov (A), Karpuchin, Jasinskij, Žiljakov – Calof, Sedlák, Hyka – Babenko, An. Popov, Kručinin – Thomas, Šolochov (A), Glinkin – Fatějev, Karlin, Koňkov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Samonov) – Voronkov, Jeřábek, V. Lajunen, Jevsejenkov (A), Golovkov, Stasenko, Pylenkov – A. Sjomin (C), Švec-Rogovoj, Makejev – Jormakka, M. Aaltonen (A), Jo. Nättinen – A. Ševčenko, P. Černov, Mons – Koltygin, Laričev, Mojsejev – Grebenščikov.

    Rozhodčí: Nikolaj Akuzovskij, Roman Ščeňov – Denis S. Ponomarjov, Maxim Stroganov
    bahis siteleri