Jekatěrinburg – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:4 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.)
po prodl.
Dinamo Riga
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Spartak Moskva
Pondělí 02.09.2019, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:48 Carter ASHTON - 2:1
     
    60:48
    Riga právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, ani minutu netrvalo prodloužení, než zápas rozhodl domácí útočník CARTER ASHTON. Ten byl jedním z nejaktivnějších ofenzivních můžu v dresu Rigy, takže si to rozhodně zaslouží. Bespalov vyjel daleko z branky, ale situaci nezvládl dobře a Ashton ho jednou rukou propálil. Asistence: Benjamin Marshall, Lauris Darzinš.
    31:31 Martinš KARSUMS - 1:1
     
    31:31
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také Spartak se prosazuje z přesilové hry a srovnává na 1:1. MARTINŠ KARSUMS dostal dobrou přihrávku na pravý kruh, ještě se trochu přiblížil brance a poté střelou o tyčku překonal Gudlevskise. Asistence: Kaspars Daugavinš, Robin Hanzl
    11:25 Jacob BERGLUND - 1:0
     
    11:25
    Riga právě vstřelila branku!
    Máme tu první změnu skóre, a jsou to domácí, kteří se prosazují v přesilovce pět na tři. Ullström z levého kruhu naznačil střelu a pak našel nádherným pasem JACOBA BERGLUNDA, který se trefil z první. Asistence: Benjamin Marshall, David Ullström.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 12. Berglund (Marshall, Ullström), 61. Ashton (Marshall, Darzinš) – 32. Karsums (Daugavinš, R. Hanzl)


    Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Balinskis, Marshall, Berglund, Sotnieks, Ališauskas, Zile, Gimajev – Darzinš, M. Redlihs, Ullström – Ashton, Berglund, McMillan – Džerinš, Marenis, Gillies – Gegeris, Meija, Berzinš – Zabusovs.
    Spartak Moskva: Bespalov (Chomčenko) – Hersley, Rylov, Kutějkin, D. Višněvskij, Kulik, Gončarov, Nikišin – Karsums, Daugavinš, R. Hanzl – Nikoncev, Zubov, Fjodorov – Cyplakov, Juňkov, Chochlačov – Arkalov, Kokarev, Kruženkov – Stoljarov.

    Rozhodčí: Oskirko, Hribik – Bersanjov, Judin
    bahis siteleri