Vltavín – Plzeň B 2:4 (kon.) | Motorlet – Táborsko 1:1 (6:5 po pen.) | Benešov – Slavia B 4:2 (kon.)
Domažlice – Admira Praha 4:2 (kon.)
konec
Loko Vltavín
2:4 (1:2)
FC Viktoria Plzeň B
Sobota 07.09.2019, 10:15 • U Průhonu, Praha • Česká fotbalová liga (A) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    72. PECHÁČEK - 2:4
     
    72
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Trenér hostující celku Pavel Horváth udělal dobrý tah, když na hřiště poslal čerstvého ONDŘEJE PECHÁČKA. Teprve osmnáctiletý plzeňský talent totiž společně se svým spoluhráčem založil rychlý brejk, když mu poslal parádní pas za obranu. Druhý útočící západočeský fotbalista se do vlastních kliček těsně před brankou soupeře zamotal, dokázal ale ještě poslat balón pod sebe na dobíhajícího Ondřeje Pecháčka, který ze stoprocentní pozice prostřelil přesouvajícího se Patrika Štorce.
    51. ŠÍPEK - 2:3
     
    51
    Vltavín právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ ŠÍPEK přesvědčivě poslal míč po zemi k levé tyči. Dominik Sváček se po parádním zakončení jen marně natahoval. Vltavín je opět na dostřel plzeňské rezervy.
    47. PLECITÝ - 1:3
     
    47
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Plzeň zažívá parádní vstup do druhé poločasu. Po holešovické ztrátě v útoku viktoriáni založili rychlý protiútok. Lukáš Pihrt na hranici vápna poslal míč na pravou stranu na nabíhajícího DENISE PLECITÉHO, který střelou nasadil domácímu gólmanovi jesle a skóroval.
    41. PODZIMEK - 1:2
     
    41
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Roh z centru z pravé strany propadl vápnem až na zadní tyč k obránci DAVIDU PODZIMKOVI, který se přes svého obránce protlačil do zakončení hlavou proti přesouvajícímu se Dominiku Sváčkovi. Plzeňský gólman se nakonec jen marně natahoval proti holešovickému zakončení, Vltavín se tak dostává na dostřel plzeňské rezervy.
    30. VAIS - 0:2
     
    30
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    JONÁŠ VAIS s přehledem po zemi uklidil míč k levé tyči. Patrik Štorc sice proti střele plzeňského střelce skočil, na kvalitní zakončení ale dosáhnout nedokázal.
    27. VRBA - 0:1
     
    27
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Výborný pas na hranici ofsajdu dostal ADAM VRBA, který se tak rázem ocitl v přečíslení 2 na 1. Talentovaný západočeský střelec to vzal na sebe a z nadějné pozice uvnitř vápna vystřelil. Po jeho střele k tyči se domácí gólman jen marně natahoval. Nepomohli ani protesty domácích fotbalistů, kteří se dožadují zamávání ofsajdu.

    Libor Kokoška

    Branky: 41. Podzimek, 51. Šípek (pen.) – 27. Vrba, 30. Vais (pen.), 47. Plecitý, 72. Pecháček

    Karty:   29. Štorc (VLT) – 48. Plecitý (PLB), 50. Rychnovský (PLB), 52. Vrba (PLB)


    Loko Vltavín: Štorc – Kühnel, Podzimek, Mysliveček (85. Pouzar), Hovorka, Čtvrtníček, Uvíra (C), Šípek, Maione, Vieira (85. Kuchař), Bína
    Náhradníci: Koblenc, Šmalcl, Pouzar, Kuchař, Šafařík

    FC Viktoria Plzeň B: Sváček – Hranáč, Strmiska, Rychnovský, Vais, Pihrt (83 Taleski), Petr, Svoboda, Havel (C) (79. Kuhajda), Plecitý (63. Pecháček), Vrba (74. Halász)
    Náhradníci: Grajciar, Kuhajda, Halász, Pecháček, Taleski, Novák

    Rozhodčí: Robert Hájek – Drahoslav Drábek, Gabriela Hanáková
    bahis siteleri