Sparta – Plzeň 7:6 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
7:6 (1:3, 4:0, 1:3 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 12.09.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to už pro dnešek definitivně všechno. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (21:17:50)
     
    Nervy drásající zápas je u konce! Dnes se bylo opravdu na co dívat. V prodloužení nakonec byli šťastnější domácí, když se prosadil Jan Košťálek. Sparta tedy bere z tohoto utkání dva body, Plzeň si odváží jeden.
     
    Konec zápasu.
    64:23 Jan KOŠŤÁLEK - 7:6
     
    64:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poslední minuta prodloužení vyzněla lépe pro domácí! Obránce JAN KOŠŤÁLEK zůstal sám na levém kruhu a přesnou ranou k tyči vystřelil svému týmu druhý bod. Asistence: Miroslav Forman a Marek Ďaloga.
     
    63:58
    A v akci opět bruslařský technik Ďaloga. Sparťanský obránce vystřelil zpoza obránce, s tímto pokusem si Frodl bez problémů poradil.
     
    63:09
    Sparťanské přečíslení dva na jednoho vyřešil Kalina střelou do horní části branky, kde byl však připravený brankář Dominik Frodl. Stále nikdo nerozhodl.
     
    62:19
    Hokejová krása v podání Marka Ďalogy! Sparťanský rychlík předvedl své umění na bruslích, když si pohrál s plzeňským bekem a následně jen trefil beton Frodla.
     
    61:44
    Rob kličkoval za brankou domácích, ale sparťané mu nedovolili jakékoli zakončení. Na druhé straně vyvezl kotouč Pech. Domácí mohou uklidnit hru.
     
    61:34
    Domácí si teď nerozuměli v rozehrávce a puk letí až na zakázané uvolnění. To znamená jediné, další nebezpečí pro branku gólmana Matěje Machovského.
     
    61:09
    První minuta prodloužení byla z obou stran poněkud opatrnější. Nyní se snažil Řepík prodrat skrz bránící dvojici protihráčů, ale marně.
     
    60:16
    Jako první se do útoku v prodloužení podívali hosté, nicméně sparťané dostali kotouč do středního pásma a mohli vystřídat své síly na ledové ploše.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině oba týmy předvedly svůj tah na branku a asi po zásluze jdeme do prodloužení. Nejprve zvýšil na rozdíl tří branek Martin Dočekal, poté však začali střílet góly pouze Plzeňští. Nejprve se prosadil Milan Gulaš a také Tomáš Mertl. A necelé čtyři minuty před koncem třetiny vyrovnal na 6:6 Vojtěch Němec.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:54
    V posledních minutách hry se ještě ocitl v dobré pozici Čerešňák jehož dobrý pokud z pravého kruhu zablokoval Ďaloga. Míříme do prodloužení.
     
    59:31
    Blíží se nám konec základní hrací doby a vypadá to, že utkání poputuje do prodloužení. Rozhodčí odpískal přihrávku rukou, následovat bude buly ve střední zóně.
     
    58:30
    Přesilová hra končí. Právě Adam Polášek (SPA) nyní fauloval a odsedí si dvě minuty za podrážení. Oba týmy hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 2. Řepík (Polášek, V. Růžička), 21. Smejkal, 21. Řepík (M. Kvapil, Kalina), 35. Košťálek (Pech, Polášek), 38. Říčka (Smejkal, Sukeľ), 41. Dočekal (Smejkal, Košťálek), 65. Košťálek (Forman, Ďaloga) – 5. Rob (Gulaš, Mertl), 15. Gulaš (Pulpán, Mertl), 16. Straka (Eberle), 44. Gulaš (Mertl), 55. Mertl (Gulaš, Pour), 57. V. Němec (Budík, Čerešňák)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Piskáček, Polášek, Kalina, Blain, Ďaloga, Košťálek, T. Pavelka – Dočekal, Černoch, Smejkal – Kudrna, Pech, Forman – Rousek, Sukeľ, Říčka – M. Kvapil, V. Růžička, Řepík.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Pulpán, Čerešňák, Moravčík, L. Kaňák, Budík, Vráblík, Houdek – Pour, Mertl, Gulaš – V. Němec, R. Vlach, Kantner – Rob, Kolda, Indrák – Straka, Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Gebauer, Lederer

    Diváci: 8 632
    thejrc.org