Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Amur Chabarovsk
Pátek 20.09.2019, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Hezké páteční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy HC Sibir Novosibirsk a Amur Chabarovsk.
     
    Amur Chabarovsk

    Hosté z Amuru Chabarovsk, kde se to českými hráči jenom hemží, jsou zatím v tabulce Východní konference na posledním dvanáctém místě. Po osmi odehraných duelech mají hokejisté Amuru na svém kontě tři body. Osmkrát sice prohráli, ve třech zápasech ale urvali bod po remíze v základní hrací době. Zatím tedy ještě nevyhráli, dnes by to rádi konečně prolomili a pokusí se poprvé zvítězit. Nic jednoduchého je však nečeká. Zdá se, že i v letošní sezóně nebude Chabarovsk patřit mezi týmy umístěnými v tabulce výše. Ale samozřejmě je teprve úvod sezóny a vše se může změnit. Uvidíme, jak se dnes Amuru povede a zda zapíše první výhru v sezóně.

    Nejproduktivnější hráči

    Igor Ruděnkov 3 body (3+0)
    Tomáš Zohorna 3 body (1+2)
    Vladislav Ušenin 2 body (2+0)
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Hráči dnes domácího Novosibirsku jsou na tom lépe. Ve stejné konferenci je najdeme na sedmém místě s osmi body, když třikrát zvítězili a čtyřikrát prohráli, z toho ale dvakrát vybojovali alespoň bod. Naposledy se Sibiru nedařilo, když před svými diváky prohrál 1:2 s Čeljabinskem, a sice po prodloužení. Dnes však na hráče Novosibirsku čeká o něco lehčí soupeř, se kterým budou chtít plně bodovat. Ale právě proti takovým papírově slabším soupeřům se mnohdy hraje hůře a domácí tak nečeká rozhodně žádný jednoduchý zápas. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho o pátečním odpoledni nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jegor Milovzorov – 5 bodů (4+1)
    Dmitrij Sajustov – 5 bodů (2+3)
    Mikael Ruohomaa – 4 body (3+1)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v nové sezóně potkaly, bylo to na začátku září, kdy Novosibirsk na svém ledě zvítězil těsně 2:1. Bude i dnes úspěšný nebo hosté svého soupeře oberou o body?
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Vitásek (Chabarovsk)
    Michal Jordán (Chabarovsk)
    Marek Langhamer (Chabarovsk)
    Tomáš Zohorna (Chabarovsk)
    Hynek Zohorna (Chabarovsk)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov, Jokipakka, Jermakov, Piganovič, Timašov, Chabarov, Jefremov (C), Ilja Morozov – J. Peltola (A), Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Česalin, Torčeňuk, Kazakov – A. Jakovlev, Romancev, Pervušin.

    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Vitásek, V. Vasiljev, Kondratěv, Kamalov, Turbin, Alexandrov – Fajzullin, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), A. Lazarev – Gorškov, Kapiturov, Ruděnkov (A) – Železkov, A. Kuzněcov, Kacuba.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinnikov – Biťjukov, Stroganov.
     
    Halou v Novosibirsku už zní hymna ruské Sborné a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Hosté se hned v úvodu první třetiny dostali s pukem do útočného pásma, před brankou soupeře však nic nevymysleli. Novosibirští tak otáčejí hru.
     
    00:56
    A hned z toho byla dobrá akce, Jegor Milovzorov se řítil před Langhamera, český brankář ve službách Chabarovsku ale zakročil a hra je pozastavena.
     
    01:09
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Pavel Turbin – 2 min., sekání).
     
    01:09
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hráči při vyloučení Turbina za sekání. Sibir má kotouč a z vlastního obranného pásma zakládá svou akci.
     
    01:49
    Poté domácí nahodili puk do útočného pásma. Hosté získali kotouč a chtěli ho vyhodit pryč, nakonec se jim povedlo jít do šance, ve které se ocitl Hynek Zohorna, přihrávku svého bratra Tomáše však v těsné blízkosti Säteriho nepřetavil v úvodní branku!
     
    02:33
    Další nepřesná rozehrávka Novosibirsku a ztráta kotouče. Ten znovu hosté vyhodili až před branku Harriho Säteriho.
     
    03:09
    Hosté se ubránili a jsou v plném počtu. Domácím hráčům tato početní výhoda nevyšla rozhodně podle jejich představ.
     
    03:31
    Z vrcholu levého kruhu vyslal dělovku Alexej Jakovlev, jeho svižná rána ale končí jen na pravém betonu Marka Langhamera, jenž kotouč zastavil. Poté znovu nechal hru pozastavit.
     
    04:08
    Na druhé straně musel být opatrný Säteri, který jistil pokus hostů. Tomáš Zohorna pak svůj pokus poslal jen k zadnímu mantinelu. Nicméně Chabarovští stále drží útočnou třetinu.
     
    04:56
    Další pěkná přihrávka Tomáše Zohorny. Před brankou sebral jeho pas Lazarev, jeho následný pokus ale mezi tři tyče nezaplul.
     
    05:51
    Od vlastní branky zakládají svou další akci hráči Novosibirsku, kteří získali puk. Zatím se jim ale přechod před branku Chabarovsku vůbec nedaří.
     
    07:06
    Marek Langhamer musel znovu zastavit hru svým zákrokem, kterým podržel hosty. Vhazovat se bude v jeho těsné blízkosti, avšak až po reklamní pauze, která právě následuje.
     
    07:13
    Michal Jordán sebral ve vlastním obranném pásmu puk, zavezl ho před branku Novosibirsku, ale hosté opět před Säterim nic nevymysleli.
     
    07:44
    Po následném otočení hry domácími zahrozil před Langhamerem Piganovič, ale ani jeho střelecký pokus se nevešel do jeho branky. Český brankář pak raději zase přerušuje hru.
     
    07:53
    Vladimir Pervušin bojoval o puk za brankou Säteriho, ale nakonec se mu to nepovedlo. Až jeho spoluhráč Puustinen ho hostům sebral a zakončil, zase však pouze do připraveného Marka Langhamera.
     
    08:29
    Danil Romancev nabruslil do útočného pásma, dostal se do prostoru mezi kruhy, ale jeho střela, která mířila na brankou soupeře, byla zablokována.
     
    09:11
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Maxim Kazakov – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    09:11
    Hůl v obličeji Maxima Kondratěva a domácí budou hrát v oslabení. Kazakov inkasoval dvě + dvě minuty za vysokou hůl a hosté mají šanci v dlouhé přesilové hře.
     
    09:19
    Turbin vyslal z levého kruhu štiplavou střelu, tu srazil obránce Jokipakka mimo tři tyče a Sibir se hned poté osvobozuje a posílá kotouč až před Langhamera.
     
    10:08
    Skákavý kotouč před Säterim musel zkrotit jeden z beků Novosibirsku a poté ho brankář domácích přikryl pod lapačku a hra je na chvíli pozastavena.
     
    10:30
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., držení).
     
    10:30
    Síly na ledě se srovnaly. Tomáš Zohorna byl vyloučen za držení a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    10:53
    Igor Ruděnkov si nabruslil na levý kruh, kde okamžitě vyslal střelu na domácí branku. Lapačka Harriho Säteriho však byla na místě a opět je hra přerušena.
     
    11:07
    Hosté měli před domácí brankou tlak, Säteri chvíli nevěděl, kde je kotouč. Nakonec ho do bezpečí dostali hráči Sibiru a hned ho vyvážejí směrem do útočného pásma.
     
    11:57
    Marek Langhamer také připsal zákrok, puk se otřel okolo jeho brankoviště a poté ho hokejkou poslal svým spoluhráčům, kteří míří na opačnou stranu.
     
    12:30
    Hosté jsou už v plném počtu a ještě začne jejich kratičká početní výhoda.
     
    12:40
    Danil Fajzullin dostal od Hynka Zohorny přihrávku a hned pálil z kraje pravého kruhu. Jeho pokus ale zastavila obrana Novosibirsku.
     
    13:11
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    13:17
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    13:30
    Po nepřesné střele Alexandra Šarova spěchali hosté na opačnou stranu, kde však nedokončili svou akci. A znovu pak Šarov zavezl puk před Langhamera, ale také z toho nic nebylo.
     
    14:24
    Jevgenij Česalin sice vyslal špatnou přihrávku směrem před branku Chabarovsku, přesto pak ještě stihl zakončit Jukka Peltola. Jeho střela ale skončila jen na zadním mantinelu.
     
    14:56
    Zakázané uvolnění Novosibirsku stěhuje hru před branku Harriho Säteriho. Hosté tak prakticky zadarmo získali útočné pásmo. Vhazuje se po pravé ruce domácího brankáře.
     
    15:06
    Fajzullin nadvakrát neprotlačil puk za záda Säteriho. Hosté se tak po slibné akci neujali vedení a skóre tak zůstává neměnné.
     
    16:10
    Amur měl opět tlak před jeho brankou, ale ten znovu Säteri ustál a poté nechal kotouč svým spoluhráčům, kteří už s ním míří před branku hostujícího Chabarovsku.
     
    16:50
    Další zakázané uvolnění Novosibirsku. Znovu se hra stěhuj před Säteriho a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:53
    Tohle byla zase slibná šance na straně domácích, střelu z levého kruhu, která byla nebezpečná, pokryl Marek Langhamer.
     
    17:36
    Michal Jordán poslal od modré čáry puk před branku domácích, kde chtěl zakončit Vjačeslav Ušenin, ale ani jeho pokus nekončí v síti.
     
    18:06
    Hosté zvyšují své tempo, opět se natlačili před novosibirskou klec, kde ale Stanislav Kacuba mířil hodně nepřesně.
     
    18:38
    Další nebezpečný pokus Kacuby tentokráte kryje Harri Säteri. A hned nechává puk obraně Sibiru, aby nechal hru plynout.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:28
    Domácí se dostali do slibně se rodící akce, avšak zastavilo je postavení mimo hru, která se stěhuje do středního pásma. Tam se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    19:55
    Ještě měli kotouč ve své moci hosté, už ale nestihli zakončit před Säterim. První část hry tak pomalu, ale jistě spěje do svého konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme se nedočkali žádné branky a na kazateli tak svítí takové skóre, jaké bylo i před zahájením tohoto duelu. Oba celky si vypracovaly nějaké šance, které ale nevedly k otevření střeleckého účtu. Oba brankáři tak zatím drží svá čistá konta. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 15:25.
     
    Střely na branku: 5 – 16
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Od vlastní branky se do první akce druhé třetiny ženou hosté, ale nakonec je v prostřední třetině zbrzdila špatná rozehrávka.
     
    21:24
    Vladislav Ušenin nahodil puk do útočného pásma, nikoho ze spoluhráčů tam neměl. Ráze tak končí další možná akce Chabarovsku.
     
    22:01
    Série nepřesností na obou stranách, nyní už mají ve své moci puk domácí a míří s ním před hostující klec.
     
    23:24
    Alexej Jakovlev se protáhl do útočného pásma, za modrou čárou převzal přihrávku, ale na puk vůbec nedosáhl.
     
    24:06
    Stanislav Kacuba vyslal střelu z prostoru mezi kruhy, tu vytěsnila obrana Novosibirsku do bezpečí a domácí mohou jít útočit.
     
    25:23
    Michal Jordán za vlastní brankou čekal s kotoučem, až mu vystřídají spoluhráči a poté se hosté znovu vydali před domácí branku. Před ní však byli zase bezzubí.
     
    26:25
    Ani jednomu týmu se stále nedaří dostat se do vedení, skóre je tak pořád bezbrankové.
     
    26:57
    V obranném pásmu Sibiru sebrali puk domácí hráči a šli až před Marka Langhamera, kde vznikla velká skrumáž. Ale právě český brankář Amuru z ní vzešel jako vítěz.
     
    27:47
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Andrej Jermakov – 2 min., podrážení).
     
    27:47
    Následuje komerční přestávka.
     
    27:59
    Hynek Zohorna střílel z levého kruhu, Säteri puk vyrazil před sebe, ale hosté ho získali zpět na své hole a stále operují před domácí brankou.
     
    28:57
    Säteri měl chvilku odkrytou část své branky, ale nikdo z hostů si toho nevšiml a nezakončil. Domácí brankář se pak vrátil zpět a našel opuštěný kotouč.
     
    29:38
    Od modré čáry pálil Michal Jordán, jeho pokus proskákal před domácí klec, kde ho však po odrazu od zadního mantinelu našel Harri Säteri.
     
    29:47
    Domácí celek se ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    30:43
    Hosté stále obléhali branku Sibiru a na Säteriho šla další nebezpečná střela. I s ní si dokázal poradit a po svém dalším zákroku pomohl svému týmu a podržel ho.
     
    31:17
    Druhé dějství plyne velmi rychle, už jsme za jeho polovinou, co tomuto zápasu však chybí, jsou góly. Ani na jedné straně se ještě pořád skóre neměnilo.
     
    32:18
    Domácí si vytvořili menší tlak před hostující brankou, ale z něho nic nevytěžili. Pak se museli vracet rychle zpět, aby pomohli svému brankáři v obranném pásmu.
     
    32:59
    Hosté totiž zase zaútočili a vyslali na Säteriho další střelu, která ale nebyla z kategorie těch povedených.
     
    33:31
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:02
    Peltolu v jeho rozletu zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za chvilku vhazovat.
     
    34:12
    Po pěkně sehrané kombinaci zakončoval na levé straně jeden z domácích hráčů, ale nedokázal nadvakrát dostat kotouč za Langhamerova záda.
     
    35:16
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak teď už se to domácím povedlo, jdou do vedení a otevírají účet tohoto zápasu. Česalin našel zpětnou přihrávkou v prostoru mezi kruhy volného ILJU MOROZOVA, který poté švihl do kotouče a dostal ho za Langhamerova záda – 1:0. Asistence: Jevgenij Česalin.
    35:16 Ilja MOROZOV - 1:0
     
    35:55
    Domácí více ožili a natlačili se znovu před branku hostů. Po střele Šarova pak zasahoval Langhamer a podržel svůj tým.
     
    37:00
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Pavel Turbin – 2 min., podrážení).
     
    37:00
    Domácí hráči budou mít nyní příležitost navýšit své vedení. Budou po vyloučení Turbina hrát přesilovou hru. Dokáží ji využít?
     
    37:04
    Domácí se rozestavěli před brankou hostů a na Langhamera šla další střela. S tou mu pomohla obrana, ale stále se nemohou hosté dostat k vyhození puku.
     
    37:39
    A ani nyní, Novosibirsk je stále uhnízděn v hostujícím teritoriu a Langhamer čelí dalším střelám. Nyní chytil jedovku z pravého kruhu.
     
    39:00
    Hosté jsou v plném počtu a zároveň byla ohlášena poslední minuta této části hry.
     
    Dnešní utkání sleduje 6 195 diváků.
     
    39:24
    Hosté se pokusili o zakončení před domácí klecí, leč bez úspěchu. Naopak na druhou stranu se znovu vydali domácí a před Langhamerem se zkoušeli podruhé prosadit, ale znovu neúspěšně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm jsme se už dočkali úvodní branky. V šestatřicáté minutě prostřelil z prostoru mezi kruhy Langhamera Ilja Morozov a poslal Sibir do vedení. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která bude ještě hodně zajímavá. Ta začne přibližně v 16:16.
     
    Střely na branku: 17 – 25
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:43
    Hosté se drali do útočného pásma, kde se pokusili o vyrovnání, ale jejich pokus se mezi tři novosibirské tyče nevešel.
     
    41:11
    Vjačeslav Ušenin se protáhl až před Säteriho, ale jeho pokus byl také nepřesný. Hosté však stále operují před jeho brankou.
     
    41:54
    Domácí se zatím ve třetím dějství nedostali do šance. Zatímco hosté působí hodně aktivně. Nyní znovu zahrozili před Säterim, ten proti střele Tomáše Zohorny sklapl své betony a neinkasoval.
     
    42:10
    Nyní zapsal zákrok také Marek Langhamer, jenž podržel hosty po střele z levého kruhu. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    43:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly. Domácí svému soupeři odskakují díky přesné střele, kterou vyslal z vrcholu levého kruhu JUUSO PUUSTINEN. Ten získal kotouč a z otočky pak poslal puk k levé tyči Langhamerovy branky – 2:0. Bez asistence.
    43:30 Juuso PUUSTINEN - 2:0
     
    44:12
    Hosté mají ponechanou výhodu a pokud nevstřelí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    44:41
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jevgenij Česalin – 2 min., hákování).
     
    45:01
    Hosté zatlačili domácí hráče před jejich brankou, Säteri čelil dalším střelám, ale dokázal je pokrýt. Podržel svůj tým a také udržel své čisté konto.
     
    45:17
    Ve vlastním oslabení se do akce dostali domácí hráči, ale jejich střela z levé strany skončila mimo. Alespoň Sibir pošetřil cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    45:44
    Domácí získali kotouč a hned ho od své branky poslali až před tu hostující. Další úspora vteřin z oslabení Novosibirsku.
     
    46:41
    Česalin je na ledové ploše a Sibir je v plném počtu.
     
    46:50
    Novosibirsk si vybírá oddechový čas.
     
    46:59
    Maxim Kazakov prošel skrze obránce hostů na pravý kruh, ale nakonec se ke střele nedostal. Hosté pak hned otočili hru a jdou před branku Novosibirsku.
     
    47:26
    Hynek Zohorna vyslal z prostoru mezi kruhy střelu, puk chvíli skákal u domácího brankoviště, ale obraně Sibiru se ho podařilo dostat pod kontrolu.
     
    48:24
    Nebezpečně od modré čáry pálil Kondratěv, ale jeho pokus pohotovým zákrokem pokryl Harri Säteri. Poté je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    48:24
    Následuje další komerční přestávka.
     
    48:44
    Hosté se sice dostali před branku hostů, tam ale o kotouč přišli a rychle se vracejí zase zpátky do obrany.
     
    49:11
    Nyní měl Harri Säteri velké štěstí, u jeho pravé tyče byla mezera a před ní střílel jeden z hostů. Střela mu však nesedla a odkrytou branku domácích minul.
     
    49:57
    Další zákrok Säteriho a hra je pozastavena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    50:16
    Jsme za polovinou třetí třetiny, domácí stále vedou rozdílem dvou branek. Hosté se snaží dostat se na kontaktní branku, ta však zatím nepřichází.
     
    50:56
    Andrej Jermakov se pokusil o střelu od modré čáry, ale jeden z hostů ho připravil o kotouč a Chabarovsk může projít do akce na opačné straně kluziště.
     
    51:04
    Jenže se tak nestalo a puk získali Novosibirští zpět. Vydali se rychle do útočné akce, ale zastavilo je postavení mimo hru. Ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma.
     
    51:14
    Hostům se nepovedlo projít přes střední pásmo. U venkovní modré čáry pak zastavil kotouč obránce Jaroslav Chabarov a zavezl ho do pásma Chabarovsku.
     
    52:24
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Ondřej Vitásek – 2 min., hrubost).
     
    52:24
    Následuje komerční přestávka.
     
    53:10
    Nikolaj Timašov se napřáhl na levém kruhu a jeho pokus pak betonem zastavil Marek Langhamer. Stále však před jeho brankou domácí operují.
     
    54:14
    Hosté se osvobodili, ale hned na to se domácí hráči dostali zase před jejich branku, ale jejich pokus znovu mezi tři tyče nešel.
     
    54:24
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    55:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají domácím na dostřel jediné branky. VJAČESLAV UŠENIN se proháčkoval ze středního pásma až do blízkosti Säteriho, kterého pak prostřelil mezi jeho betony – 2:1. Bez asistence.
    55:17 Vjačeslav UŠENIN - 2:1
     
    56:18
    Domácí se tak mohou začít strachovat o výsledek, hosté jsou hodně aktivní a za každou cenu se snaží o vyrovnání.
     
    57:10
    Domácí drží kotouč hodně daleko od své branky a začínají své vedení spíše bránit. Hostům se nyní nepovedlo projít před Säteriho.
     
    57:35
    Zakázané uvolnění Chabarovsku a hra se stěhuje před Marka Langhamera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:21
    Hosté mají puk na svých holích, ale stále se neodhodlali k odvolání brankáře. Poté co získali puk domácí, šli před Langhamera, ale pokus z pravé strany skončil na jeho betonu.
     
    59:19
    Amur si bere oddechový čas.
     
    59:28
    Hostující branka je prázdná, hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:48
    Sibir dostal puk do středního pásma, ale nepovedlo se mu poslat puk do opuštěné klece. Místo toho ho získali hosté a šli do útoku, zastavil je však ofsajd.
     
    59:48
    Vhazuje se ve středním pásmu, blíže domácí brance.
     
    59:55
    Domácí jsou před hostující prázdnou brankou a drží kotouč, hosté je sice nepouštějí ke střele, ale mrzet je to nemusí. Své vedení už patrně uhájí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí se dostali na začátku třetí třetiny do dvoubrankového vedení. Hosté sice dokázali vsítit kontaktní branku, ale v závěru zápasu jim už nepomohla ani powerplay a Novosibirsk tak doslova vydřel dva body na domácím ledě. Naopak hosté odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 21 – 34
     
    Československá stopa v utkání

    Hynek Zohorna (Chabarovsk) 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:52
    Ondřej Vitásek (Chabarovsk) 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:59
    Michal Jordán (Chabarovsk) 0+0, 4 střely, čas na ledě 26:36
    Tomáš Zohorna (Chabarovsk) 0+0, 3 střely, čas na ledě 21:30
    Marek Langhamer (Chabarovsk) 20 zákroků, 2 góly, úspěšnost 90,91%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (16:54:57)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Ilja Morozov (Česalin), 44. Puustinen – 56. Vj. Ušenin


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov, Jokipakka, Jermakov, Piganovič, Timašov, Chabarov, Jefremov (C), Ilja Morozov – J. Peltola (A), Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Česalin, Torčeňuk, Kazakov – A. Jakovlev, Romancev, Pervušin.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Vitásek, V. Vasiljev, Kondratěv, Kamalov, Turbin, Alexandrov – Fajzullin, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), A. Lazarev – Gorškov, Kapiturov, Ruděnkov (A) – Železkov, A. Kuzněcov, Kacuba.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinnikov – Biťjukov, Stroganov

    Diváci: 6 195
    bahis siteleri