Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Amur Chabarovsk
Pátek 20.09.2019, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 Vjačeslav UŠENIN - 2:1
     
    55:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají domácím na dostřel jediné branky. VJAČESLAV UŠENIN se proháčkoval ze středního pásma až do blízkosti Säteriho, kterého pak prostřelil mezi jeho betony – 2:1. Bez asistence.
    43:30 Juuso PUUSTINEN - 2:0
     
    43:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly. Domácí svému soupeři odskakují díky přesné střele, kterou vyslal z vrcholu levého kruhu JUUSO PUUSTINEN. Ten získal kotouč a z otočky pak poslal puk k levé tyči Langhamerovy branky – 2:0. Bez asistence.
    35:16 Ilja MOROZOV - 1:0
     
    35:16
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak teď už se to domácím povedlo, jdou do vedení a otevírají účet tohoto zápasu. Česalin našel zpětnou přihrávkou v prostoru mezi kruhy volného ILJU MOROZOVA, který poté švihl do kotouče a dostal ho za Langhamerova záda – 1:0. Asistence: Jevgenij Česalin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Ilja Morozov (Česalin), 44. Puustinen – 56. Vj. Ušenin


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov, Jokipakka, Jermakov, Piganovič, Timašov, Chabarov, Jefremov (C), Ilja Morozov – J. Peltola (A), Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Česalin, Torčeňuk, Kazakov – A. Jakovlev, Romancev, Pervušin.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Vitásek, V. Vasiljev, Kondratěv, Kamalov, Turbin, Alexandrov – Fajzullin, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), A. Lazarev – Gorškov, Kapiturov, Ruděnkov (A) – Železkov, A. Kuzněcov, Kacuba.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinnikov – Biťjukov, Stroganov

    Diváci: 6 195
    bahis siteleri